Famillement, Leiden 2014

Famillement, Leiden 2014

Op 8 oktober zal in de Hooglandse Kerk het genealogisch evenement Famillement worden gehouden. Famillement wordt georganiseerd door het Leids Archief en het Centraal Bureau voor Genealogie (CBG).

Hooglandse Kerk te Leiden. foto: rijksmonumenten.nl

Hooglandse Kerk te Leiden. foto: rijksmonumenten.nl


Het thema van dit jaar is “Erfgoed en Familiegeschiedenis”.

Van 13.00 tot 21.00 uur kunnen bezoekers gratis terecht voor een interessant programma, waaronder lezingen, workshops, een thematische rondwandeling, een veiling (door Burgersdijk & Niermans), een erfgoed-quiz voor scholieren, een publiek interview plaats met schrijfster-columniste Aaf Brandt Corstius over haar ervaringen met Verborgen Verleden door Ben Kolster, de uitreiking van de Nederlandse Prijs voor Genealogie en andere activiteiten.

Meer dan 60 relevante nationale en regionale verenigingen, stichtingen en instellingen worden in staat gesteld zich aan het publiek te presenteren tijdens de Famillementmarkt. Tevens zal een aantal buitenlandse organisaties uit België, Duitsland en Frankrijk met een stand aanwezig zijn. MyHeritage is uiteraard ook aanwezig tijdens dit event en staat voor u klaar met de nodige informatie en een leuke verrassing!

Kom langs voor een praatje!