Raad het plaatje – Dierendageditie

Reacties1

Is het u wel eens opgevallen dat sommige baasjes best een beetje op hun huisdier lijken… Zou het gezegde “waar je mee omgaat raak je mee besmet” niet alleen op mensen, maar ook op dieren van toepassing zijn?

Niet alleen que uiterlijk, maar ook op innerlijk gebied zijn er overeenkomsten te vinden tussen de gevederde, gevinde of viervoetige vriend en zijn eigenaar. Zo heb je verlegen vogels, kattige katers, poppige poezen, ijdele ijsberen en zachtmoedige schapen 🙂

Welke beroemdheden herkent u in de dieren hieronder??
Laat het weten door een reactie achter te laten.

foto: www.takkoda.com

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd

  • sandra


    oktober 21, 2012

    Elvis Presley – Salvador Dali – The beatles – Johnny Depp