Daar werd wat groots verricht

Daar werd wat groots verricht

Reacties

Op veler verzoek staat Diederik van Vleuten momenteel opnieuw in de Nederlandse theaters met zijn unieke solovoorstelling: ‘Daar werd wat groots verricht.’ Hierin vertelt hij een aangrijpend verhaal over het veelbewogen leven van zijn oom Jan, die de val van Nederlands-Indië aan den lijve ervaart. De voorstelling heeft reeds vele juichende recensies mogen ontvangen. ‘Een programma dat informeert als een documentaire, amuseert als cabaret op topniveau en indruk maakt als theater dat zich niet in één genre laat onderbrengen,’ aldus NRC. ‘Diederik van Vleuten voert je mee door het veelbewogen leven van zijn (oud)oom Jan. Een verhaal rond een piano, een tafeltje en een kist. Rond foto’s, memoires en een tropenhelm. Over opkomst en ondergang, nederlaag en overwinning tegen de achtergrond van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië en alles wat daarna nog kwam.’ Laat deze kans niet voorbijgaan om te genieten van deze zeer bijzondere voorstelling. Klik hier voor de speellijst en maak hier een stamboom aan om uw eigen familiegeschiedenis te ontdekken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd