MyHeritage aanwezig op HCC! genealogiedag in Archief Eemland Amersfoort

Reacties

Op zaterdag 7 november as. organiseert HCC! Genealogie voor de 10e keer een genealogiedag in samenwerking met een archief. Deze keer vindt het evenement plaats in de nieuwe vestiging van het Archief Eemland in Amersfoort. Ook MyHeritage is van de partij. Komt u ook?

Iedereen met interesse voor geschiedenis of het spoor naar zijn eigen verleden is van harte welkom. Toegang is gratis. Er is er een uitgebreid activiteitenprogramma samengesteld tussen 10.00 en 16.00 uur.

Neem een kijkje achter de schermen van het Tv-programma Verborgen Verleden! Om 13.30 uur geeft eindredacteur Jan van Holsteyn een lezing over de totstandkoming van het programma en een sneak preview over de afleveringen van komend seizoen. Deze lezing vindt plaats in de Keizaal  op de 2e verdieping van het Eemhuis.

Programma

Een dag lang op zoek naar uzelf, uw ouders, uw voorouders. Een rijke en afwisselende dag met een informatiemarkt,  alles over genealogische computerprogramma’s, presentaties, lezingen, rondleidingen, een adviespunt archiefstukken (naar het idee van Tussen Kunst & Kitsch) en een Helpdesk voor stamboomonderzoekers. Een uitgelezen kans om antwoord te vinden op alle vragen over stamboomonderzoek.

10:15 uur Welkomstwoord
10:30 uur Rondleiding
11:00 uur Introductie in genealogish onderzoek
11:30 uur Rondleiding
12:00 uur Presentatie over August Eysink
13:00 uur Rondleiding
13:30 uur Lezing Jan van Holsteyn, eindredacteur Verborgen Verleden
14:00 uur Adviespunt archiefstukken
14:30 uur Introductie in genealogisch onderzoek
15:00 uur Rondleiding

De informatiemarkt is doorlopend te bezoeken. We hopen u aanstaande zaterdag te ontmoeten in Amersfoort!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd