HCC!genealogiedag zaterdag 7 oktober

Reacties

Op zaterdag 7 oktober as. organiseert HCC! Genealogie opnieuw een genealogiedag in samenwerking met een archief. Deze keer vindt het evenement plaats in het Stadsarchief Rotterdam. Ook MyHeritage is van de partij. Komt u ook?

Op de 2e verdieping van Stadsarchief Rotterdam wordt een genealogische markt georganiseerd  waar de softwaremakers van de bekendste genealogische programma’s aanwezig zullen zijn. Verder is er een Helpdesk aanwezig die bemand zal worden door medewerkers van het archief en regionale verenigingen. Ook worden er door het archief lezingen en rondleidingen gegeven.

Ontdek het verborgen leven van je voorouders, waar ze woonden, waar ze werkten en wat ze deden.

Wie het spoor naar zijn of haar verleden wil volgen, is van harte uitgenodigd in het Stadsarchief Rotterdam op de HCC!genealogiedag op 7 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. Een rijke en afwisselende dag met een informatiemarkt, alles over genealogische computerprogramma’s, presentaties van ervaren genealogen, rondleidingen, films en lezingen passend bij het thema van de Maand van de Geschiedenis: Geluk. Een prachtige kans om met genealogisch onderzoek te beginnen of om uw hobby te verdiepen.

Wat                      HCC!genealogiedag
Datum                 Zaterdag 7 oktober 2017
Tijd                      10.00 – 16.00 uur
Locatie                Stadsarchief Rotterdam
Adres                   Hofdijk 651, 3032 CG Rotterdam
Website              www.stadsarchief.rotterdam.nl

Bereikbaarheid

Tram: lijnen 7 en 8, halte Pompenburg + 3 minuten lopen; lijn 25, halte Schiekade + 4 min. lopen; lijn 4, halte Heer Bokelweg. Bus: vanaf Rotterdam CS bus 38 richting Crooswijk, halte Pompenburg + 3 min. lopen. Metro: halte stadhuis + 10 min. lopen. Trein: station Rotterdam CS + tram of bus Op de Hofdijk is voldoende parkeergelegenheid maar tussen 9 en 23 uur moet er wel voor het parkeren betaald worden. Dit gaat met behulp van het zogeheten kentekenparkeren.

Over HCC
Op 13 december 1986 richtte een aantal amateurgenealogen van de HCC de Genealogie Interessegroep op met de naam: HCC!genealogie. Zie voor meer info: www.genealogie.hcc.nl.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd