Love is in the Air: gratis toegang tot alle huwelijksgegevens op MyHeritage voor Valentijnsdag!

Reacties

Om Valentijnsdag te vieren, heeft MyHeritage een speciale verrassing voor al onze gebruikers. Voor een beperkte tijd geven we gratis toegang tot gegevens die gerelateerd zijn aan de liefde in onze gigantische collectie historische gegevens. Hiervoor is geen data-abonnement benodigd, dus u kunt in vele collecties ter wereld waaronder de Verenigde Staten en Europa, zoeken naar huwelijksgegevens van uw voorouders!

De gratis toegang wordt gegeven tot 15 februari middernacht.

Wat kunt u zoal vinden in deze bijzondere gegevens? In veel huwelijksgegevens zult u de namen kunnen vinden van zowel de bruid als de bruidegom, hun geboortedata, leeftijd, woonplaats en de namen van hun ouders. Wellicht ook hun geboorteplaats, het beroep van de bruid en bruidegom, als hun kerkelijke gezindte. Elke staat en elk land hanteert verschillende voorwaarden voor deze informatie, dus de gegevens zullen verschillen.

Ga naar de huwelijksakten op onze SuperSearch pagina om deze collecties te doorzoeken.

De collecties bevatten onder meer huwelijksakten uit de Verenigde Staten,  waaronder Illinois, Maine, Texas, Kentucky, Californië, Colorado, Connecticut, Florida, Nevada, Pennsylvania en uit belangrijke Amerikaanse steden die de aankomstplek waren voor miljoenen immigranten, zoals New York City. The NYC License Index behelst de periode 1908-1929 met huwelijksakten van 1950-1995. Huwelijksakten uit Boston van de periode 1700-1751 en historische gegevens uit het nabijgelegen Cambridge. Andere gegevens uit New England bevatten o.a. huwelijksakten uit Connecticut.

Internationaal gezien zijn enkele interessante collecties:

Piotrków Trybunalski Polen – huwelijksakten uit de periode 1808-1870

Londen – huwelijksakten uit de periode 1521-1869

Schotland – huwelijksaankondigingen en huwelijken uit de periode 1650-1855

Ierland – huwelijken uit de periode 1771-1812

Nederland – huwelijksaankondigingen en huwelijken uit de periode 1575-1938

Noorwegen: huwelijken uit de periode 1660-1926. Andere collecties van Scandinavische huwelijksakten bevatten Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland.

En down under, voor Australië: huwelijksakten uit Victoria uit de periode 1837-1942 en huwelijksakten uit Australië uit de periode 1810-1980.

Voor degenen met Latino-wortels, neem eens een kijkje in de gegevens voor Mexico uit de periode 1570-1950, Uruguay, Paraguay, Ecuador, Colombia, Bolivia, Chili, Peru, Brazilië, Argentinië, Honduras en Panama. Ook de Caribbean uit de periode 1591-1905 worden gerepresenteerd door Barbados.

Veel plezier met het doorzoeken van de collecties!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd