Scherpe MyHeritage DNA aanbieding voor Cyber Monday!

Reacties

We konden gewoon niet wachten! Vanaf vandaag hebben we een wel zeer scherpe Black Friday aanbieding voor MyHeritage DNA! Tijdens deze feestdagen kunt u een DNA kit aanschaffen voor slechts € 49! Bij de aanschaf van 2 of meer kits is de verzending gratis.

Bestel uw DNA kit vandaag nog!

We nodigen u uit om degenen van wie u houdt, te verrassen met een MyHeritage DNA kit als ultiem geschenk. Zij zullen veel plezier beleven aan het ontdekken van hun etnische roots en in het leggen van nieuwe familierelaties.

In combinatie met onze familiestambomen, collecties met historische gegevens en matching technologie, maakt MyHeritage DNA het mogelijk om een diepgaander begrip te krijgen over de etnische oorsprong van uw voorouders en geeft een duidelijker beeld van uw familiegeschiedenis.

De aanbieding start op 19 november 2018 en loopt tot 23 november 2018.

Veel plezier met shoppen!

Het MyHeritage team

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd