Deel uw familietradities en maak kans om te winnen!

Reacties

De feestdagen zijn een tijd vol tradities – of u en uw familie nu Kerstmis, Sinterklaas, Chanoeka, Divali of Kwanzaa vieren. De tradities worden jaar in jaar uit herhaald, laten blijvende indrukken achter en zijn een bron van speciale herinneringen die nooit meer vervagen. Sommige tradities die nog steeds in gebruik zijn, zijn in de één of andere vorm al duizenden jaren oud. We herinneren ons de kerstboom en sinterklaasliedjes, de aangestoken kaarsen in de chanoekia, het heerlijke eten tijdens de feestdagen, alle cadeautjes en alle traditionele liedjes. We blijven deze eeuwenoude tradities vieren.

De gebruiken die door families over de hele wereld worden gevierd, zijn heel goed vergelijkbaar. Er worden kerst- en nieuwjaarskaarten naar vrienden en familie gestuurd, bomen versierd, pakjesavonden georganiseerd en in veel families zijn bijzondere gewoonten in de tradities geslopen.

In de aanloop naar de komende feestdagen willen we graag van u horen welke familietradities u aan het einde van het jaar in ere houdt en hoe het allemaal is begonnen!

Wat betekent dit familiefeest voor u en uw naasten?

Vertel ons het verhaal achter uw tradities en vergeet niet om er foto’s bij te doen! Laat het ons weten in de reacties hieronder of stuur uiterlijk 16 december 2018 een e-mail met uw verhaal naar stories@myheritage.com.

De drie favoriete inzendingen worden beloond met een MyHeritage DNA-kit. Andere inzendingen zullen we in ons blog delen.

We zien ernaar uit om over uw familietradities te lezen.

Veel succes!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd