Gratis DNA uploads – deadline verlengd!

Reacties

Vanaf het moment dat MyHeritage startte met het aanbieden van DNA-diensten hebben we onze gebruikers de mogelijkheid geboden om de DNA-gegevens van andere bedrijven gratis te uploaden. Die gebruikers ontvingen vervolgens gratis DNA-matches en etniciteitsschattingen op MyHeritage. Dat was een uniek aanbod dat geen van de andere grote bedrijven ons nadeed.

We hebben zojuist onze termijn voor gratis DNA-uploads verlengd tot 16 december 2018. Met ingang van die datum zal ons beleid met betrekking tot het uploaden van DNA veranderen. DNA-matching blijft gratis voor DNA-gegevens die al zijn geüpload, maar voor DNA-resultaten die na deze datum worden geüpload zal betaling noodzakelijk zijn om aanvullende DNA-functies te ontgrendelen.

Upload gratis uw DNA-gegevens

Voor alle DNA-gegevens die tussen nu en zondag 16 december 2018 worden geüpload, blijft gratis volledige toegang tot alle DNA-functies gelden. De verworven rechten voor die uploads blijven geldig.

Het bekijken van stambomen van uw DNA-matches of het doorzoeken van de 9 miljard historische gegevens die op MyHeritage zijn te vinden, is optioneel. Hiervoor is een betaald abonnement vereist. Voor sommige geavanceerde functies in DNA Match Review zal ook een abonnement vereist zijn, bijvoorbeeld om gedeelde matches en de etniciteitsresultaten van uw DNA-matches te kunnen bekijken.

U kunt DNA-gegevens uploaden van: Ancestry, de Family Finder-test van Family Tree DNA, 23andMe (alle versies tot en met v5) en Living DNA. Aanwijzingen voor het exporteren van uw gegevens en het uploaden ervan naar MyHeritage vindt u op onze uploadpagina.

Wacht niet langer met het uploaden van uw DNA-gegevens naar MyHeritage. Nu zijn alle DNA-functies nog gratis (en voor u blijven ze dat dan ook).

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd