“We Are All Blended!”: De resultaten zijn binnen!

Reacties

Enkele weken geleden maakten we melding van onze nieuwe campagne met de voetbalclub Borussia Dortmund, getiteld “We Are All Blended”. Toen Patrick Owomoyela, Mahmoud Dahoud en Nuri Sahin een paar maanden geleden met MyHeritage DNA hun roots onthulden, ontdekten ze dat ze meer gemeen hebben dan ze hadden gedacht.

Bestel nu en ontvang uw MyHeritage DNA-testkit op tijd voor Kerstmis!

Nog vier spelers – Marwin Hitz, Julian Weigl, Maximilian Philipp en Mario Götze – werden enthousiast en besloten een MyHeritage DNA-test te doen om meer over hun etnische afkomst te weten te komen en te ontdekken waar hun voorouders vandaan komen.

De spelers deden de test een paar weken geleden en hebben reikhalzend naar hun resultaten uitgekeken.

Bekijk de reacties en resultaten van de spelers in de video:

Marwin Hitz

Borussia Dortmund

Marwin was de eerste die zijn resultaten ontving. Hij is geboren en getogen in Zwitserland en ging ervan uit dat zijn resultaten Zwitserse roots zouden laten zien. Hij was behoorlijk verbaasd toen hij ontdekte dat hij voor 32,1% Italiaans is.

Borussia Dortmund: Marwin Hitz's Ethnicity Estimate
De etniciteitsschatting van Marwin Hitz

Julian Weigl

Borussia Dortmund

Julian had vooraf gegokt dat hij gedeeltelijk Tsjechisch is, maar zijn resultaten vertelden hem iets anders. Hij was geschokt toen hij ontdekte dat hij in werkelijkheid voor 44,1% Scandinavisch is en voor 39,9% Italiaans.

Borussia Dortmund
De etniciteitsschatting van Julian Weigl

Maximilian Philipp

Borussia Dortmund

Maximiliaan vermoedde dat hij gedeeltelijk Engels of Iers bloed heeft, en hij kreeg gelijk! Hij is om precies te zijn voor 21,8% Engels. Wel was hij volledig verrast toen hij ontdekte dat hij voor 39,2% Oost-Europees is. Hij verheugt zich er nu op om de herkomst van zijn familie verder uit te spitten.

Borussia Dortmund
De etniciteitsschatting van Maximilian Philipp

Mario Götze

Borussia Dortmund

Mario was verbaasd toen hij ontdekte dat hij een mix van zes verschillende etniciteiten is. Hij vermoedde dat hij gedeeltelijk Italiaans is en hij had gelijk. Uit zijn etniciteitsschatting blijkt dat hij voor 10,6% Italiaans is. Maar wat daarna volgde, had hij totaal niet verwacht. Mario ontdekte dat hij voor 8,7% Noord-Afrikaans is en voor 0,8% Nigeriaans!

“We Are All Blended” houdt niet op met de etniciteit van de spelers. We hebben ontdekt dat 99,44% van alle Duitsers die MyHeritage DNA-tests hebben gedaan over meer dan één etnische achtergrond beschikken. Dat toont maar weer aan dat we veel meer met elkaar gemeen hebben dan we denken.

Ontdek meer over uw unieke blend en etnische herkomst met de MyHeritage DNA-test. U ontvangt een procentuele uitsplitsing van de geografische gebieden waar uw voorouders vandaan komen. Bovendien kan onze geavanceerde DNA-matchingtechnologie u helpen nieuwe familieleden te ontdekken. De test bestaat uit een eenvoudig uitstrijkje van de wang en duurt slechts 2 minuten. Binnen 3 tot 4 weken ontvangt u een uitnodiging om uw resultaten online te bekijken.

De MyHeritage DNA-test is nu als aanbieding verkrijgbaar. Het is een ideaal kerstcadeau. Tijdelijk aangeboden met optionele geschenkverpakking en met gratis verzending bij bestelling van twee of meer testkits.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd