Programma MyHeritage LIVE 2019: genealogie, DNA en nog veel meer

Programma MyHeritage LIVE 2019: genealogie, DNA en nog veel meer

Het doet ons een genoegen om het programma aan te kondigen voor MyHeritage LIVE 2019, de tweede editie van het jaarlijkse gebruikersevenement dat van 6 tot en met 8 september 2019 in Amsterdam zal plaatsvinden. Door de uitzonderlijke mix van boeiende lezingen en workshops over het laatste nieuws op het gebied van genealogie en DNA en de nieuwste MyHeritage-functionaliteit belooft het een fantastisch weekend te worden. De deelnemers zullen er zeker een aantal nieuwe vaardigheden opdoen om hun onderzoek naar familiegeschiedenis te verrijken.

Schrijf u nu in voor MyHeritage LIVE

De drie tracks op het evenement

Het hart van MyHeritage Live 2019 wordt gevormd door een goed gevuld programma dat bestaat uit drie verschillende tracks waaruit de deelnemers kunnen kiezen. Er is een track gewijd aan genealogie, een DNA-track en een track met praktijkworkshops. Onder de sprekers bevinden zich wereldberoemde experts op het gebied van genealogie en DNA en er worden ook presentaties gehouden door stafmedewerkers van MyHeritage. Tijdens de workshops bieden we u unieke mogelijkheden om MyHeritage-tools en -functies te ontdekken. De tracks vinden gelijktijdig plaats en de deelnemers kunnen uit elk van de drie tracks de onderdelen kiezen die hen het meeste interesseren.

Attendees have multiple options of lecture choices per time slot

Deelnemers kunnen in een bepaald tijdslot uit verschillende lezingen kiezen

Voor de lezingen en workshops is een indrukwekkende line-up van internationale sprekers aangetrokken, die onder meer bestaat uit MyHeritage-oprichter en CEO Gilad Japhet, onze Chief Science Officer professor Yaniv Erlich, Blaine Bettinger (The Genetic Genealogist), Yvette Hoitink (Dutch Genealogy), Diahan Southard (Your DNA Guide), Roberta Estes (DNA eXplained) en Leah Larkin (The DNA Geek).

De aan genealogie gewijde track omvat lezingen van wereldklasse door deskundigen in hun vakgebied en leden van de MyHeritage-top. Tot de onderwerpen behoren onder meer manieren om uw onderzoek te maximaliseren door middel van de gegevenscollecties van MyHeritage, immigratieverhalen achterhalen, optimaal gebruikmaken van de matching-technologieën van MyHeritage, inzicht in de belangrijkste historische MyHeritage-collecties en insidertips van topgenealogen.

In de DNA-track ontdekt u de nieuwste, uiterst interessante MyHeritage-functies: Theory of Family Relativity en AutoClusters. U ontvangt een toelichting over AutoClusters tijdens een sessie door de maker zelf. Leer hoe u uw DNA-resultaten kunt gebruiken om de verhalen van uw voorouders te ontdekken. Laat u bijpraten over de toekomst van DNA-tests en de ontwikkelingen op het gebied van genetische genealogie door vooraanstaande experts als Yaniv Erlich, de Chief Science Officer van MyHeritage.

De praktijkworkshops zijn in handen van topmedewerkers van MyHeritage. Ze zullen u stapsgewijs vertrouwd maken met de belangrijkste MyHeritage-tools en -functies en hoe u die kunt gebruiken om de zoektocht naar uw familiegeschiedenis zo lonend mogelijk te maken.

Bekijk het volledige programma van MyHeritage LIVE

Ontmoet ons in Amsterdam

De lezingen en workshops die tijdens de conferentie worden gehouden, bieden u ongekende mogelijkheden om uw kennis over MyHeritage te vergroten en meer te weten te komen over onderzoek naar familiegeschiedenis. De deelnemers krijgen bovendien volop de gelegenheid om kennis te maken met honderden genealogen en MyHeritage-gebruikers uit de hele wereld en om te genieten van optredens en entertainment van wereldklasse.

Amsterdam heeft een rijke historie en bruist van het leven. De immense collecties van het stadsarchief, alle museums, prachtige grachten en bijzondere architectuur zijn zaken om niet te missen. Zorg dat u deelneemt aan deze onvergetelijke ervaring.

Schrijf u vandaag nog in en profiteer van de vroegboekkorting!