Geweldige Cyber Monday aanbieding!

Reacties

Geef uw familie, vrienden en geliefden deze feestdagen een decembercadeau dat ze nog vele generaties zullen koesteren. De MyHeritage DNA-kit biedt krachtige inzichten in uw etnische afkomst en helpt u bij het vinden van familieleden, van wie u niet wist dat ze bestonden!

Onze Cyber Monday aanbieding is nu verkrijgbaar. Bestel jouw kits vandaag nog!

Als u overweegt om een MyHeritage DNA-kit aan te schaffen voor een familielid of vriend, dan is er geen beter moment om dat de doen: onze Cyber Monday aanbieding is slechts een paar dagen beschikbaar voor onze scherpste prijs OOIT. U kunt er ook voor kiezen om deze mooi te laten verpakken!

De MyHeritage DNA-kit biedt een gedetailleerde uitsplitsing naar etniciteit met een van de meest uitgebreide ranges aan etnische groepen in de branche, bestaande uit 42 regio’s, waaronder 7 Oost-Aziatische regio’s. De test is zeer eenvoudig te gebruiken: het werkt met een simpel wangstaafje dat slechts 2 minuten duurt om uit te voeren. Bovendien kunt u met onze enorme wereldwijde database voor DNA-matching nieuwe familieleden van over de hele wereld vinden.

Profiteer NU van onze scherpste Cyber Monday aanbieding OOIT!

Dit feestdagen-seizoen geeft mogelijkheden voor krachtige nieuwe ontdekkingen. Wanneer u een MyHeritage DNA-kit voor een familielid koopt, doet u meer dan hen helpen te leren waar ze vandaan komen. Je helpt hen ook meer te weten te komen over de gemeenschappelijke geschiedenis die jullie delen, en versterkt de band tussen jullie op een betekenisvolle manier.

Wees er op tijd bij! Bestel vandaag nog DNA-kits voor iedereen op uw cadeaulijst!

Veel plezier met shoppen en geven!

Het MyHeritage Team

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd