Gratis toegang tot huwelijksgegevens voor Valentijnsdag!

Reacties

Er hangt dit jaar liefde in de lucht! Ter ere van Valentijnsdag bieden we GRATIS toegang tot 446 miljoen huwelijksgegevens voor een beperkte tijd, van 14-18 februari! Leer meer over de geweldige liefdesverhalen in uw stamboom in onze liefdes-gerelateerde gegevenscollecties.

Doorzoek alle huwelijksgegevens op www.myheritage.nl/marriage-records.

De gratis huwelijkscollecties van MyHeritage omvatten 148 collecties met in totaal 446.036.567 records van over de hele wereld: de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Mexico, Nederland, Spanje, Canada, Frankrijk, Australië, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Italië, Brazilië, Chili, Peru, Ierland, Bolivia, Finland, Zwitserland, India, Argentinië, Ecuador, Guatemala, Columbia, Portugal, België, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Oostenrijk en nog veel meer!

Huwelijkscertificaten zijn een fantastische bron voor familie-informatie en bevatten meestal de namen, leeftijd, geboorteplaats of woonplaats van de bruid en bruidegom. In sommige gevallen hebben de documenten de namen van de ouders van de bruid en bruidegom, evenals het woonadres na de bruiloft.

Een voorbeeld uit een recente collectie, Nord Civil Marriages, 1792-1937, is de huwelijksakte van de ouders van de Franse president Charles de Gaulle. De ouders van De Gaulle – Henri Charles Alexandre De Gaulle en Jeanne Caroline Marie Maillot – trouwden op 30 juli 1886 in de stad Lille.

Huwelijksakte van de ouders van Charles De Gaulle, Henri Charles Alexandre De Gaulle en Jeanne Caroline Marie Maillot, 1886

Dit is slechts een van de vele schatten die zijn te vinden in deze collecties. Welke familieschatten zult u ontdekken? Start uw zoektocht vandaag: www.myheritage.nl/marriage-records.

Fijne Valentijnsdag!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd