MyHeritage In Color™ gaat viral: al meer dan een miljoen ingekleurde foto’s!

MyHeritage In Color™ gaat viral: al meer dan een miljoen ingekleurde foto’s!

We hebben 5 dagen geleden een geweldige nieuwe feature gelanceerd, MyHeritage In Color™, die zwart-witfoto’s automatisch inkleurt met adembenemend resultaat.

We zijn dank verschuldigd aan Jason Antic en Dana Kelley van DeOldify voor het ontwikkelen van de prachtige kleurtechnologie waarop deze functie is gebaseerd.

De respons was ongelooflijk. De functie is een sensatie: in de eerste 5 dagen zijn meer dan een miljoen foto’s ingekleurd – en het aantal blijft groeien! Gebruikers van over de hele wereld zijn verbluft en soms geëmotioneerd over hoe het toevoegen van kleur herinneringen aan hun dierbaren kan doen herleven en de manier kan veranderen waarop ze de foto’s ervaren. Velen hebben met ons gedeeld dat de ingekleurde foto’s bij de jongere generatie belangstelling hebben gewekt voor de familiegeschiedenis, omdat het zien van hun voorouders in kleur hen reëler en tastbaarder maakt. Hardcore genealogen hebben “geklaagd” dat ze nooit ander werk gedaan zullen krijgen en brengen lange nachten door met het inkleuren van al hun foto’s, in verwondering over nieuwe details die plotseling verschijnen. Zelfs mensen die moeite hadden om zich te verbinden aan genealogie, hebben hun huizen doorzocht om zwart-witfoto’s te scannen en in te kleuren en delen de resultaten enthousiast met familie en vrienden. Het is verslavend! Wat een feest voor de genealogie!

Als u nog niet in het plezier heeft gedeeld, probeer het nu zelf uit via www.myheritage.nl/incolor. Iedereen kan gratis 10 foto’s inkleuren, en een ongelimiteerd aantal met een abonnement.

Hieronder een aantal reacties en feedback die we hebben gezien in social media:

Blogs

Genealogy tours of Scotland: “MyHeritage Colourization Tool — GAME CHANGER.

In wat waarschijnlijk de grootste genealogische doorbraak sinds DNA is, heeft MyHeritage gisteren hun nieuwe Colorization Tool aangekondigd, MyHeritage In Color ™ …

Als bewaarder van de familieherinneringen heb ik honderden foto’s. De tool is snel en gemakkelijk te gebruiken en ik moet zeggen dat de transformatie van zwart en wit naar ‘levende kleur’ impact heeft. Het raakt je precies in het gevoel …

Foto’s roepen herinneringen op die lang onder de oppervlakte lagen. De zwart-witfoto’s tot leven zien komen met deze inkleur-functie verdiept en versterkt die herinneringen en alle warme gevoelens van liefde en verbondenheid die de herinneringen bevatten. Zonder twijfel is de MyHeritage In Color ™ tool het nieuwste grote thema in genealogie en familiegeschiedenis. Goed gedaan, MyHeritage-team.”

DNA Explained: “Nog altijd mijn hart … Dit is mijn moeder en de gekleurde versie lijkt heel veel op haar in leven. Ik hapte gewoon enigszins naar adem. Wat een verschil … Dit is zooo eenvoudig … De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten zijn geweldig. Ik krijg misschien nooit meer iets anders voor elkaar. Welke serie foto’s kun je tot leven brengen en door de tijd heen een gekleurde collage van maken? Wat een geweldig cadeau, ofwel voor iemand anders, of voor jezelf.

Probeer het! Dankjewel MyHeritage!!!!!!”

The DNA Geek: “MyHeritage heeft zojuist een interessante nieuwe functie uitgebracht, MyHeritage In Color ™. Het kan automatisch uw zwart-witfoto’s inkleuren!

Het is snel, eenvoudig, en — het beste van alles— je kunt het gratis uitproberen!”

Family Cherished: “Iedereen praat over en probeert de nieuwe inkleur-tool voor oude zwart-witfoto’s die onlangs door MyHeritage is uitgebracht. Hier zijn enkele ideeën over hoe u uw beste resultaten kunt krijgen … DIT wordt gebruikt om uw verhaal tot leven te brengen, door een andere versie van de originele afbeelding te gebruiken. Eerder heb ik me nooit gerealiseerd dat ik zoveel op mijn overgrootmoeder lijk, totdat ik dit deed, en zag wat niet eerder te zien was op de zwart-witfoto. Inkleuren kan details naar voren brengen waarmee u nieuwe informatie te weten kunt komen. Ingekleurde foto’s brengen details naar voren die vaak in zwart-wit worden gemist … Familieleden die eerder niet zo geïnteresseerd waren in familiegeschiedenis, zijn plotseling geïnteresseerd en stellen vragen over de mensen op deze gekleurde foto’s. DIT alleen al is een reden om deze nieuwe tool uit te proberen. Probeer het, u zult het leuk vinden!”

Genealogy’s Star: “Deze fantastische nieuwe technologie is slechts één dag online geweest vanaf de datum van dit bericht. Het concept van MyHeritage In Color ™ is vrij eenvoudig: het voegt uitstekende kleuren toe aan bestaande zwart-witfoto’s. ”

Eastman’s Online Genealogy Newsletter: “Ik heb de inkleur-tool vanochtend kort geprobeerd en ben onder de indruk. Hiermee kunt u meer doen dan alleen naar oude foto’s kijken – u kunt ze ervaren, waardoor een diepere band met uw familiegeschiedenis ontstaat dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben van plan dit proces op AL mijn oude gedigitaliseerde zwart-witfoto’s toe te passen.”

Family History Hound: “Ik ben onder de indruk van het gebruiksgemak van deze nieuwe functie en ik had de hele nacht wakker kunnen blijven om het op mijn andere familiefoto’s te proberen. Met welke foto’s ga je het allemaal uitproberen?”

Legal Genealogist: “Ere wie ere toekomt: op enkele uitzonderingen na zijn de kleuren in deze inkleuring redelijk nauwkeurig en lijkt het met de meeste huidtinten behoorlijk goed te zijn. Het is makkelijk. Het is snel. Voor degenen onder ons met MyHeritage-accounts is het een onbeperkte bron van plezier – tenminste tot we geen zwart-witafbeeldingen meer hebben om mee te spelen. Dit is echt een cool hulpmiddel. Bedankt, MyHeritage!! ”

Scottish Genes: “Ik heb veel plezier gehad met de nieuwe tool van MyHeritage waarmee je zwart-witafbeeldingen kunt omzetten in kleurenafbeeldingen. De MyHeritage-tool is niet alleen leuk, maar ook verslavend! Zoals te zien is, is de kunstmatig ingekleurde versie op een paar punten uitgeschakeld, en toch denk ik dat dat helemaal niets uitmaakt, omdat de emotionele reactie van de gegenereerde afbeelding hetzelfde is. Er is iets magisch aan het zien van een oud zwart en wit beeld hersteld in kleur (zelfs als niet 100% waar), omdat we in een kleurrijke wereld leven. Toen ik enkele van de afbeeldingen aan mijn jongere broer liet zien, merkte hij op dat er iets wonderlijks ‘Tweede Wereldoorlog in kleur’ aan zat, dat wil zeggen dat ze zoveel frisser en dichter bij ons lijken, en toch een vleugje geschiedenis over zich hebben. Ik wou dat zulk speelgoed voor familiegeschiedenis dagelijks werd uitgebracht – goed gedaan MyHeritage!”

Gould Genealogy: “ … Ongelofelijk, nietwaar !! Als u deze geweldige nieuwe functie wilt gebruiken, gaat u naar de MyHeritage In Color™ -pagina, uploadt u eenvoudig een foto en wordt deze voor u ingekleurd. Maar slechts een woord ter waarschuwing … zodra u begint, KUNT U NIET KUNNEN STOPPEN. Je blijft andere foto’s vinden die je graag ingekleurd ziet en blijft ermee spelen!”

The Genealogy Reporter: “Ik heb altijd graag foto’s in kleur van de burgeroorlog en de Eerste en Tweede Wereldoorlog gezien. Het lijkt er gewoon op dat de mensen en plaatsen op de foto’s realistischer lijken. Ik herinner me dat ik dacht: ‘Wauw! Ik wou dat ik kleur kon toevoegen aan mijn oude foto’s. Nu kan ik dat echt.”

Genealogy à la carte: “Ik heb andere online inkleur-producten geprobeerd, maar ik denk dat deze het gemakkelijkst is om te gebruiken en het snelst om resultaten te produceren.”

Geneamusings: “Vanzelfsprekend zijn de kleurenfoto’s zo goed als de originele zwart-witfoto’s, en er kunnen fouten optreden omdat het kleurproces probeert de kleur van verschillende objecten te bepalen met behulp van de grijstinten in de foto’s. Gezien het proces en de beperkingen, denk ik dat deze functie het behoorlijk goed doet! Bedankt MyHeritage voor het vrijgeven van deze prachtige nieuwe kleurfunctie. De foto’s zijn realistischer dan zwart-witfoto’s. ”

En anderen: Who Do You Think You Are Magazine, The Genealogy Guys Blog, Genealogy Bargains, The Ginger Jewish Genealogist, Irish Genealogy News, en nog veel meer.

Twitter

Facebook

Instagram

Tot slot

Bij MyHeritage geloven we dat familiegeschiedenis een belangrijk onderdeel is van wat ons maakt tot wie we zijn. Onze hoop is dat ons platform zal helpen om uw familiegeschiedenis levendig te maken, en dieper en persoonlijker in contact te komen met de verhalen van uw familie, voorouders en familieleden die daarin schitteren. En u te helpen om uw familieschatten door te geven aan de toekomstige generaties. MyHeritage In Color ™ is onze nieuwste functie om u te helpen dit alles te bereiken.

Ons enthousiasme om deze functie uit te brengen is groot en we zijn verheugd en vereerd met de reacties. Door kleuren toe te voegen aan zwart-witfoto’s komt het verleden zo krachtig tot leven.

We blijven hard werken aan verbeteringen die we structureel zullen uitrollen.

Probeer MyHeritage In Color™ vandaag en blijf alstublieft uw ingekleurde foto’s met ons delen – we vinden het geweldig om deel uit te maken van uw reis naar uw familiegeschiedenis!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • H.W. Reijersen van Buuren

    maart 1, 2020

    Het inkleuren van de foto’s werkt super goed, ook documenten zijn beter te lezen. GEWELDIG goed.