Nieuw: Download een vergelijking van uw originele en ingekleurde foto’s

Nieuw: Download een vergelijking van uw originele en ingekleurde foto’s

Vorige maand hebben we MyHeritage In Color™ gelanceerd, een interessante nieuwe functie voor het automatisch inkleuren van zwart-witfoto’s die ze tot leven brengt. Het ging viral en werd een sensatie op internet. Inmiddels zijn meer dan 2 miljoen foto’s ingekleurd.

Probeer MyHeritage In Color™ nu uit

Foto’s inkleuren is leuk! Het brengt het verleden vaak tot leven en roept warme herinneringen op aan onze dierbaren, wanneer we hun foto’s in levendige kleuren zien. Inkleuring helpt bij het naar boven halen van details in historische foto’s die eerder over het hoofd werden gezien, en wakkert de interesse van jongeren aan in genealogie, blaast genealogie nieuw leven in en leidt tot veel enthousiasme.

Bij MyHeritage zijn we van mening dat de inkleuring van een foto de originele foto niet mag wijzigen. Daarom maakt onze inkleuring een afzonderlijke kopie zonder de originele foto te wijzigen en markeren we alle ingekleurde foto’s met een speciaal palet-symbool in de linkerbenedenhoek – om ervoor te zorgen dat mensen kunnen herkennen dat een foto kunstmatig is ingekleurd. Dit is belangrijk om de authentieke historische foto te onderscheiden van de gesimuleerde ingekleurde versie.

We raden gebruikers die een ingekleurde foto delen ook aan om te vermelden dat deze is ingekleurd en om ook de originele, zwart-witfoto te delen. Om het delen van een afzonderlijke afbeelding die de originele foto combineert met de nieuwe ingekleurde versie, naast elkaar, te vergemakkelijken, hebben we de nieuwe ‘Downloadvergelijking’ optie ontwikkeld die hieronder wordt beschreven.

Downloaden van een vergelijkingsfoto

Om een vergelijkingsfoto te downloaden, kleurt u eerst uw foto’s in op www.myheritage.nl/incolor of door gebruik van het gedeelte ‘Mijn foto’s’ van uw familiesite op MyHeritage te gebruiken. Meer gedetailleerde instructies vindt u in onze vorige blogpost over MyHeritage In Color.

Vanuit de MyHeritage In Color™ pagina

Nadat je een foto hebt geüpload en ingekleurd, kun je de ingekleurde foto of de vergelijking downloaden.

Klik hiervoor op de knop “Download” en kies of u de gekleurde foto of de vergelijking wilt downloaden, zoals hieronder wordt weergegeven:

Vanuit het onderdeel “Mijn foto’s” in uw familiesite

Ga naar “Mijn Foto’s” vanuit het stamboom-menu.

Toegang tot uw foto’s op MyHeritage

Toegang tot uw foto’s op MyHeritage

U ziet een kleurpictogram in de rechterbenedenhoek van een zwart-witfoto die u al heeft ingekleurd.

Klik op een foto die u wilt downloaden om de fotopagina te bezoeken. Klik vervolgens op de link “Downloaden”, zoals hieronder weergegeven:

Kies nu of u de originele foto, de ingekleurde foto of de nieuwe vergelijkingsoptie wilt downloaden.

Als de foto liggend is en in horizontale richting is gemaakt, toont de vergelijkingsfoto het origineel boven de ingekleurde foto, zoals in het onderstaande voorbeeld:

Aan de andere kant, als de foto staand is en in verticale richting is gemaakt, verschijnt het origineel links van de ingekleurde foto in de vergelijking, zoals in het onderstaande voorbeeld:

Opmerking: Het MyHeritage-logo wordt alleen toegevoegd aan de hoek rechtsonder van de ingekleurde foto voor gebruikers die geen Compleet abonnement hebben op MyHeritage.

Conclusie

Onze voorouders leefden hun leven in kleur, en met de release van MyHeritage In Color ™ kunnen we nu in hun wereld stappen en die wat meer van dichtbij leren kennen.

Probeer het vandaag en kleur uw foto’s op www.myheritage.nl/incolor.

Je zult versteld staan wat een verschil kleur kan maken. De verschillen worden nog groter als je de originele en ingekleurde versies naast elkaar ziet. Dit is wat u met de nieuwe optie ‘Download vergelijking’ kunt doen.

We moedigen u aan om de vergelijkingsfoto’s te delen met uw familie en vrienden, zoals veel van onze gebruikers al hebben gedaan.

Veel plezier,
Het MyHeritage Team