Beroemdheden en hun familierelaties

Reacties

Hoe lang onderzoek jij al jouw eigen familiegeschiedenis? Wat is tot nu toe jouw meest bijzondere ontdekking op MyHeritage? We zijn altijd op zoek naar interessante succesverhalen van gebruikers en zijn blij als deze verhalen met ons worden gedeeld. Nu is familieonderzoek ook erg populair bij beroemdheden: velen willen meer weten over het verleden van hun familie.

Zo ontdekte de Amerikaanse zangeres en songwriter Katy Perry onlangs dat ze familie is van de Amerikaanse zangeres Taylor Swift!

Nu zijn Katy Perry en Taylor Swift weer goede vrienden, maar hun relatie verliep niet altijd even soepel. Na een ruzie tussen de twee megasterren stuurde Katy Taylor een olijfboom – een gebaar dat de ruzie leek te beëindigen. Op myheritage.com/celebs kun je zien dat ze daadwerkelijk verwant zijn. Katy is Taylor’s nicht in de 9e graad!

Je kunt deze en andere prominente familierelaties vinden op onze Celebs-website. Een tipje van de sluier: Matt Damon en Ben Affleck bijvoorbeeld zijn niet alleen beste vrienden, maar ook familie!

Ben jij ook verwant aan een beroemdheid? Ontdek het zelf op MyHeritage en je zult wellicht verrast worden!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd