Gratis toegang tot alle overlijdensgegevens voor Halloween!

Reacties

Het oorspronkelijke Allerheiligen – wat uiteindelijk uitmondde in Halloween – wordt in veel samenlevingen ter wereld gevierd als een dag om de herinneringen van iemands voorouders te eren. Wat is een betere manier om uw voorouders te eren, dan meer details over hun leven te leren en hun verhalen te ontdekken?

Daarom stellen we al onze overlijdens-gerelateerde historische gegevenscollecties – overlijdens- en begrafenisgegevens – open voor het publiek met gratis toegang tijdens het Halloween-weekend, van 29 oktober tot 2 november!

Doorzoek nu de gratis gegevens

Overlijdens- en begrafenisgegevens zijn belangrijke bronnen voor familiegeschiedenis. Overlijdensakten worden doorgaans binnen enkele dagen na overlijden afgegeven en kunnen veel details over iemands leven bevatten, zoals de leeftijd bij overlijden, de geboorteplaats, de namen en afkomst van de ouders en de doodsoorzaak. De naam van de persoon die deze gegevens heeft verstrekt, kan ook worden vermeld, en dit kan ook een belangrijke aanwijzing zijn die u kan helpen bij het vinden van nieuwe familieleden.

Begrafenisgegevens kunnen een aanvulling zijn op overlijdensakten en aanvullende informatie bieden, terwijl overlijdensberichten rijke details kunnen geven over het leven van de persoon: hun interesses, beroep, passies en connecties in de gemeenschap.

MyHeritage biedt 153 collecties in deze categorie, met in totaal 548.923.579 gegevens. Normaal gesproken kunt u in de meeste van deze collecties gratis zoeken, maar u heeft een betaald MyHeritage-abonnement nodig om de informatie volledig te bekijken en op te slaan in uw stamboom. Echter, tijdens deze tijdelijke aanbieding kunt u volledig gratis profiteren van alle gegevens in de collectie.

Dit is een perfecte gelegenheid voor mensen zonder een betaald abonnement om toegang te krijgen tot en te genieten van deze gegevens! Dus duik er meteen in en kijk wat u over uw voorouders kunt leren.

Nu zoeken in de overlijdens- en begrafenisgegevens

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd