Nieuw: verander uw foto’s op MyHeritage in geweldige muurkunst

Reacties

We zijn verheugd om aan te kondigen dat gebruikers van MyHeritage nu gemakkelijk hun familiefoto’s op MyHeritage kunnen omzetten in prachtige muurkunst! We hebben een naadloze productintegratie met Mixtiles gecreëerd en ervoor gezorgd dat MyHeritage-gebruikers ongelooflijke kortingen tot 30% krijgen, wanneer ze meerdere afdrukken bestellen, plus gratis wereldwijde verzending!

Bekijk deze korte video om er meer over te leren:

Mixtiles is een toonaangevende, wereldwijde service voor gedrukte muurkunst. Ze printen prachtige fototegels van 8 x 8 inch (20 x 20 cm) die zonder hamer of spijkers aan de muren plakken en opnieuw geplakt kunnen worden. Dit maakt ze een fantastisch cadeau om te geven aan uw dierbaren, vooral voor wie van nostalgische foto’s houdt (wie doet dat niet?).

Als u reeds gebruik heeft gemaakt van MyHeritage’s krachtige foto tools — de Photo Enhancer en MyHeritage In Color — om uw familiefoto’s te transformeren tot prachtige kleurenfoto’s van hoge kwaliteit, dan heeft u nu de mogelijkheid om de resultaten tentoon te stellen in uw huis… of om uw dierbaren een uniek cadeau te geven. En dat alles met slechts enkele klikken! Nu mensen in 2020 meer tijd thuis doorbrengen dan ooit tevoren, is er geen betere tijd om uw leefruimte op te fleuren met wanddecoratie die u vreugde schenkt en die u herinneren aan de mensen van wie u het meest houdt.

De oprichter en CEO van MyHeritage, Gilad Japhet, was degene die op het idee kwam om samen te werken met Mixtiles. Gefascineerd door familiefoto’s – noem het bijna een obsessie -verzamelde Gilad meer dan 100.000 historische foto’s van zijn familie en zocht hij naar een manier om er prachtige geschenken voor zijn familieleden van te maken. Hij kon niet wachten en regelde een verrassingsgeschenk van Mixtiles voor zijn moeder, Sara. De focus van de foto’s was voorheen verscherpt met MyHeritage Photo Enhancer, en sommige werden ingekleurd met MyHeritage In Color™. Gilads moeder was in de wolken toen ze het geschenk in ontvangst nam!

Zes Mixtiles foto’s zijn nu met trots tentoongesteld in de slaapkamer van Gilad’s moeder

Soortgelijke geschenken volgden voor de zussen van Gilad. Het is een geschenk dat iedereen graag ontvangt. Vervolgens bracht Gilads tante Tzipporah een bezoek aan Sara en zei hoe mooi ze deze foto’s vond. Daarop verraste Gilad haar op haar verjaardag met een geschenk van 20 Mixtiles om zelf van te genieten, en om aan haar kinderen en kleinkinderen te geven.

Tzipporah schreef “Wauw! Ik heb net de foto’s ontvangen en ik heb geen woorden om te beschrijven hoe gelukkig ze me maken. Heel erg bedankt!” Zelfs nadat er een paar dagen waren verstreken, schreef ze opnieuw: “Ik ben inmiddels nog enthousiaster geworden over de foto’s. Ze brengen me jaren terug, zodat ik de lieve mensen in mijn leven en mijn fijne jeugdherinneringen behoud. ”

De 20 Mixtiles die Gilad aan zijn tante schonk

Mixtiles zijn extreem licht van gewicht en hebben een speciaal klevend materiaal waardoor ze gemakkelijk overal aan de muur kunnen worden gehangen. Boren of hameren is niet nodig, plak ze gewoon waar u ze wilt: ze hechten gemakkelijk en stevig op elk oppervlak en laten bij verwijdering geen resten of schade achter. Als je besluit dat je ze wilt verplaatsen, haal ze dan gewoon weg en plak ze ergens anders op.

Het vierkante formaat en de eenvoudige opstelling van deze tegels bieden een uniek voordeel als het gaat om het weergeven van familiefoto’s. U kunt een mix van recente en historische foto’s bestellen en ze naast elkaar weergeven om familiegelijkenissen te benadrukken en visuele verbanden tussen de generaties te leggen!

Uw MyHeritage-foto’s omzetten in verbluffende muurkunst kan niet eenvoudiger. Upload eenvoudig uw foto’s naar MyHeritage, selecteer de originele foto’s of kleur ze in en verbeter deze, en bestel uw wanddecoratie. U profiteert van gratis wereldwijde verzending tot aan de deur en exclusieve kortingen die per land verschillen.

Als u bestelt vanuit Nederland, profiteert u van de volgende kortingen:

      • ● Koop 3 tegels of meer en krijg 20% korting
        ● Koop 6 tegels of meer en krijg 30% korting

Bestellingen naar andere landen geven ook recht op korting. Volg de bestelprocedure om de beschikbare kortingen voor uw land te zien. Verzending is wereldwijd gratis.

Zo bestelt u de muurkunst:

Muurkunst bestellen van foto’s die reeds zijn geüpload naar MyHeritage

U kunt een afdruk bestellen voor elke foto die al op MyHeritage staat. Begin door “Mijn foto’s” te selecteren op het tabblad Stamboom op de navigatiebalk. Al uw foto’s worden weergegeven.

Toegang tot uw foto’s op MyHeritage

Klik op een van uw foto’s om de fotopagina te openen. Als je eenmaal op de fotopagina bent, klik je op het nieuwe fuchsia-gekleurde tegelpictogram linksboven op de foto.

Mixtiles bestellen via de enkele fotopagina op MyHeritage (klik de fuchsia-gekleurde knop in de linkerbovenhoek)

De geselecteerde foto is uw meest recente versie van die foto – of het nu de originele foto, de gekleurde versie, de verbeterde versie of de verbeterde en gekleurde versie is. Om te wisselen tussen de laatste versie van de foto en het origineel, klikt u op de 3 stippen bovenaan de foto.

Op de pop-up pagina kunt u doorgaan met het omzetten van uw foto in wanddecoratie door “Afdrukken als wanddecoratie” te selecteren of door “Meer foto’s selecteren” te kiezen.

Als u ervoor kiest om meer foto’s te selecteren, wordt u teruggeleid naar de pagina ‘Mijn foto’s’. Van daaruit kunt u meerdere foto’s selecteren om af te drukken als wanddecoratie.

Selectie van meerdere foto’s
Nadat u uw favoriete foto’s heeft geselecteerd en op ‘Afdrukken als wall art’ heeft geklikt, wordt u doorgestuurd naar de Mixtiles-site om uw bestelling af te ronden.

Eerst verschijnt er een scherm met uitleg wat er zal worden gedeeld met Mixtiles.

U wordt gevraagd om u gratis aan te melden voor Mixtiles voordat u uw bestelling plaatst.

Als u akkoord gaat, wordt u naar de Mixtiles-website geleid om uw bestelling af te ronden. MyHeritage deelt geen persoonlijke informatie met Mixtiles. U dient daar een (gratis) een nieuw account aanmaken door enkel uw naam en e-mailadres op te geven. Zodra u dat doet, haalt Mixtiles automatisch de door u geselecteerde foto’s op bij MyHeritage en geeft u de exclusieve korting waar u als MyHeritage-gebruiker recht op hebt, tot wel 50% korting! Hoe meer foto’s u selecteert, hoe groter de korting.

Als u eenmaal op de reviewpagina op Mixtiles bent, kunt u verschillende kaders selecteren of uw foto’s kaderloos laten (Edge-stijl, wat onze favoriet is).

Een kader kiezen voor uw muurkunst

Met Mixtiles kunt u inzoomen of de foto binnen het kader verplaatsen, omdat Mixtiles vierkant zijn, maar uw foto mogelijk rechthoekig.

Uw foto aanpassen binnen het kader

Klik “Checkout” om uw bestelling af te ronden.

Bijna klaar!

Een andere manier om meerdere foto’s te bestellen is rechtstreeks vanuit het onderdeel “Mijn foto’s” op MyHeritage.

Daar is ook een fuchsia-kleurige knop te vinden met de tekst “Printen als muurkunst”. Klik daarop.

Bestel uw muurkunst via “Mijn foto’s”
Meerdere foto’s selecteren om muurkunst van te maken

Nadat u uw favoriete foto’s heeft geselecteerd, klikt u nogmaals op “Afdrukken als wanddecoratie”. Er verschijnt een pop-up venster met uw selecties.

De foto’s bekijken die u heeft geselecteerd

U kunt op de 3 stippen in de linkerbovenhoek van elke foto klikken om het origineel te selecteren in plaats van de meest recente versie van de foto die u hebt ingekleurd of verbeterd (als u dat wilt), of om de selectie van een foto ongedaan te maken.

Klik op Doorgaan en voltooi uw bestelling op de Mixtiles-website. Als u daar al een account heeft, is het een kwestie van aanpassingen maken tot u tevreden bent met uw bestelling en op “Afrekenen” klikken.

Uw foto’s  bekijken alvorens de bestelling af te ronden

Uw Mixtiles worden gratis verzonden naar elk adres over de hele wereld.

Mixtiles bestellen als nieuwe gebruiker

Heeft u nog geen MyHeritage account? Geen probleem! Meld u aan op www.myheritage.nl.

Selecteer ‘Mijn foto’s’ op het tabblad ‘Stamboom’. U kunt uw foto’s vanaf die pagina uploaden. U kunt uw foto’s ook verbeteren en/of inkleuren voordat u doorgaat met de bovenstaande instructies voor het bestellen van uw wanddecoratie.

Kosten

De prijs per fototegel is afhankelijk van het aantal gekochte foto’s. MyHeritage-gebruikers ontvangen exclusieve kortingen die nergens anders verkrijgbaar zijn. Profiteer van kortingen tot wel 50% wanneer u meerdere tegels bestelt.  Als u bestelt vanuit Nederland, profiteert u van de volgende kortingen: 20% korting bij aankoop van 3 of meer tegels; 30% korting bij 6 tegels of meer. Verzending is wereldwijd gratis.

Tot slot

Met de nieuwe integratie van MyHeritage met Mixtiles kunt u uw familiefoto’s gemakkelijk omtoveren in betaalbare, verbluffende, eenvoudig te installeren en aan te passen wanddecoratie. Omring uzelf met dierbare herinneringen aan uw voorouders en familieleden – of verras uw familieleden met een prachtig geschenk en geniet van hun blije reacties wanneer zij het ontvangen.

Bezoek MyHeritage en verander uw foto’s vandaag nog in muurkunst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd