Introductie van het MyHeritage cadeau-abonnement

Reacties

Precies op tijd voor de feestdagen kondigen we met veel plezier de introductie aan van het nieuwe MyHeritage cadeau-abonnement! U kunt nu een dierbare het MyHeritage Compleet abonnement schenken, ons beste abonnement voor onderzoek naar familiegeschiedenis. Om de lancering te vieren, zijn er nu cadeau-abonnementen beschikbaar met een introductiekorting van 50%.

Omdat veel mensen nu meer tijd thuis doorbrengen en op zoek zijn naar zinvolle activiteiten om van te genieten, is het MyHeritage cadeau-abonnement het perfecte decembercadeau en kunt u er zeker een dierbaar familielid of goede vriend blij mee maken.

Het cadeau-abonnement is het Compleet abonnement dat toegang biedt tot alle functies en alle 12,7 miljard historische gegevens op MyHeritage.

Bestel een cadeau-abonnement in een paar klikken en de door u gekozen ontvanger ontvangt een e-mail met de eenvoudige stappen die nodig zijn om het cadeau te verzilveren.

Geef vandaag een cadeau-abonnement

Wat is inbegrepen?

U kunt kiezen tussen een 1 jaar of 6 maanden Compleet cadeau-abonnement. Cadeau-abonnementen zijn eenmalig en worden niet vernieuwd.

Het cadeau-abonnement bevat de volgende voordelen van het Compleet abonnement:

  • Ongelimiteerde grootte van de stamboom en ongelimiteerde foto opslag 
  • Toegang tot MyHeritage’s 12.7 miljard historische gegevens
  • Automatische Record Matches voor de stamboom 
  • Automatische Smart Matches™ met miljoenen stambomen
  • Instant Discoveries™ bestaande uit persoonsontdekkingen en foto-ontdekkingen
  • Consistentie Checker die fouten en inconsistenties in de stamboom opspoort
  • Ongelimiteerd gebruik vanMyHeritage In Color™ en de MyHeritage Photo Enhancer

Hoe geef ik een cadeau-abonnement

Om een cadeau-abonnement aan te schaffen, ga naar www.myheritage.nl/gift.

Selecteer de duur van het abonnement 6 maanden of 1 jaar, en klik op “Doorgaan”.

U wordt gevraagd om in te loggen op uw MyHeritage-account, of u gratis aan te melden als u nog geen MyHeritage-gebruiker bent. Er is een account nodig voor de gever van het cadeau, zodat MyHeritage meldingen over het geschenk kan verzenden (bijvoorbeeld om te laten weten dat het geschenk is ontvangen en gebruikt), maar dat account hoeft geen betaald account te zijn. U wordt dan naar de bestelpagina geleid.

Voer de naam en het e-mailadres van de ontvanger in en voeg desgewenst een persoonlijke begroeting voor de ontvanger toe.

Binnenkort voegen we de optie toe om een afleverdatum te selecteren binnen zes maanden na de aankoopdatum, en als er geen afleverdatum is geselecteerd, wordt uw cadeau verzonden op de datum waarop u het cadeau-abonnement koopt. Dit is bijvoorbeeld perfect om de bezorging van het cadeau op iemands verjaardag te timen.

Voer de facturatiegegevens in en rond uw bestelling af. Het cadeau wordt eenmalig in rekening gebracht en niet automatisch vernieuwd.

Er wordt een bevestiging naar uw email-adres verzonden.

U ontvangt ook een melding per e-mail op de dag dat uw cadeau wordt bezorgd.

Een cadeau-abonnement ontvangen

De ontvanger van uw geschenk ontvangt een e-mail van MyHeritage om hem of haar op de hoogte te stellen van het geschenk met verdere instructies. Hier is hoe het kan worden verzilverd:

Een cadeau-abonnement activeren. De geschenkcode is reeds ingevuld. De ontvanger hoeft alleen te klikken op ‘Doorgaan’.

Er zal een pop-up verschijnen om een gratis MyHeritage account aan te maken (voor niet-gebruikers van MyHeritage), of om in te loggen op een bestaand account.

Zodra het lidmaatschap is geactiveerd, klikt de ontvanger op “Start uw stamboom” en dat is alles!

Als een cadeaulidmaatschap niet binnen een week wordt geactiveerd, wordt er een herinneringsmail naar de ontvanger gestuurd.

Als de ontvanger reeds een stamboom heeft bij een andere aanbieder, kunnen zij de volgende instructies volgen om deze te uploaden naar MyHeritage als GEDCOM bestand. 

Belangrijke details

Aan het einde van de periode van het cadeau-lidmaatschap behoudt de ontvanger toegang tot zijn of haar MyHeritage-account en alle stamboomgegevens. Er wordt er niets verwijderd. Als de ontvanger van alle voordelen van een abonnement wil blijven genieten, is het aan hem of haar om het abonnement te verlengen (of u kunt besluiten om heel aardig te zijn en nog een cadeau-abonnement te schenken – dat is aan u).

Maakt u zich geen zorgen als u iemand een cadeau heeft gegeven, maar deze persoon wil het cadeau niet! U kunt onze klantenservice vragen om het aan iemand anders over te dragen. Als u iemand een geschenk heeft gegeven en het blijkt dat deze persoon al een betaald account heeft op MyHeritage, kunt u deze ook aan iemand anders overdragen. Totdat een geschenk door de ontvanger is geactiveerd, begint de abonnementsperiode niet, dus er gaat geen tijd verloren. Het geschenk moet binnen 6 maanden na levering aan de ontvanger worden geactiveerd, en daarna gaat het in.

Tot slot

Een cadeau-abonnement op MyHeritage is een geweldig geschenk voor de feestdagen of een verjaardag. Het is de perfecte manier om iemand die u dierbaar is, kennis te laten maken met de plezierige wereld van genealogie en te helpen zijn of haar familiegeschiedenis te ontdekken. Kies voor een lidmaatschap van 6 maanden of 1 jaar en profiteer van 50% korting op onze reguliere prijzen. Als u al abonnee bent, kunt u uw passie voor familiegeschiedenis met iemand anders delen. Als u een familielid of vriend heeft die MyHeritage gebruikt en er plezier van heeft, verras hem of haar dan met een cadeau-abonnement, dat wordt toegepast op hun bestaande MyHeritage account.

Veel plezier!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd