Baanbrekend in de Arabische woestijn: het MyHeritage sponsorteam doet mee aan Dakar-rally 2021

Baanbrekend in de Arabische woestijn: het MyHeritage sponsorteam doet mee aan Dakar-rally 2021

Reacties

MyHeritage is verheugd aan te kondigen dat we een raceteam sponsoren in de Dakar-rally 2021, de beroemde off-road wedstrijd die momenteel plaatsvindt in Saoedi-Arabië tussen 3 en 15 januari 2021. We zijn verheugd om een team te ondersteunen dat bestaat uit een vader en zoon die meedoen aan een van ’s werelds moeilijkste wedstrijden die veel uithoudingsvermogen vergt.

Bij-rijder Charly Gotlib (links) en coureur Danny Pearl (rechts)

Het MyHeritage-team bestaat uit coureur Danny Pearl, een veteraan in off-road racen, en zijn bijrijder, navigator Charly Gotlib, die in de loop der jaren meer dan 30 keer heeft deelgenomen aan de Dakar-rally en een eervolle onderscheiding heeft ontvangen van Dakar Legend van de wedstrijdorganisatoren. Het team wordt geleid door Omer Pearl, de zoon van Danny. In de afgelopen jaren heeft Omer het Pearl Racing Team geleid in verschillende competities over de hele wereld. Danny en Omer Pearl hebben het Pearl Racing Team opgericht vanuit hun passie voor motorsport. Het team heeft jarenlang deelgenomen aan de SSV-categorie en deed mee aan tal van internationale wedstrijden.

Van links naar rechts, Omer Pearl – teammanager, Dr. Nirit Ofir – speciaal adviseur, en bijrijder Charly Gotlib, en coureur Danny Pearl

Het team heet het MyHeritage Team en doet mee in de categorie Lichtgewicht voertuigen van Dakar. MyHeritage heeft een lange geschiedenis van samenwerking met topsporters, sportteams en culturele personen om hun familiegeschiedenis te onthullen, banden te smeden met hun familieleden en het belang van het kennen van iemands wortels te onderstrepen.

Hier zijn een aantal video’s en foto’s uit de race tot nu toe:

Van links naar rechts: Omer Pearl, Charly Gotlib en Danny Pearl
Charly Gotlib (links) en Danny Pearl (rechts)
Danny Pearl (links) en Charly Gotlib (rechts)
Dr. Nirit Ofir (links) en Danny Pearl (rechts)


Net als de Dakar kan familiegeschiedenis een plezierige en avontuurlijke reis zijn. We hopen dat de moedige inspanningen van het MyHeritage Team meer gezinnen zullen inspireren om samen te werken en hun dromen na te jagen. Begin vandaag nog met uw avontuur op MyHeritage.

Veel succes!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd