Terugblik op het jaar 2020 bij MyHeritage

Reacties

“Kan je me horen?” en “Je staat op stil!” waren enkele van de meest uitgesproken zinnen van 2020. Of dit nu klopt in uw huishouden of niet, velen van ons hebben dit jaar het grootste deel van onze tijd op schermen doorgebracht voor werk, sociale evenementen, genealogisch onderzoek of om contact te houden met familie. Dit was slechts het topje van de ijsberg. De wereld is in 2020 op zoveel manieren veranderd als gevolg van COVID-19. Onze harten gaan uit naar gezinnen die getroffen zijn door de pandemie, en onze dankbaarheid en waardering gaan uit naar alle dappere personen die voortdurend aan de frontlinie hebben gevochten om ons door deze crisis te helpen.

In deze uitdagende tijden en temidden van zoveel onzekerheid hebben we allemaal geleerd flexibel te zijn en ons aan te passen. Dit was zeker ook het geval bij MyHeritage, maar door dit alles hebben we volgehouden en zijn we doorgegaan door ons te committeren aan de waarden van innovatie, saamhorigheid en geven.

Het hele jaar door hebben we innovatieve nieuwe functies uitgebracht. We gaven historische foto’s een centrale plek met het uitbrengen van onze nieuwe fotofuncties MyHeritage In Color ™ en de MyHeritage Photo Enhancer. We sloten het jaar af met het vrijgeven van Genetische Groepen die de hoogste dichtheid in etnische uitsplitsing op de markt bieden, met het bestrijken van 2.114 geografische regio’s. Het is onze passie om mensen te helpen contact te maken met hun familiegeschiedenis en we zullen doorgaan met het ontwikkelen van geavanceerde technologieën om het ontdekken van familiegeschiedenis gemakkelijker, leuker en emotioneel lonend te maken.

Met de pandemie die mensen thuis hield, werd genealogisch onderzoek populairder dan ooit, omdat velen troost putten uit het vervullende tijdverdrijf. We hebben nieuwe manieren gevonden om MyHeritage-gebruikers en de genealogie-gemeenschap bij elkaar te brengen, door elke week gratis online sessies aan te bieden, waaronder webinars, Facebook Lives en Instagram Lives. Hierdoor konden MyHeritage-gebruikers van over de hele wereld leren over familiegeschiedenis en DNA-testen van een breed scala aan experts uit de sector en MyHeritage-medewerkers. Onze gebruikers reageerden met veel enthousiasme. Duizenden mensen van over de hele wereld hebben eraan deelgenomen. We hebben ook een schat aan nieuwe content toegevoegd aan het MyHeritage Kennisplatform om gebruikers te helpen hun kennis en vaardigheden in hun eigen tempo te verbeteren. We kijken er naar uit om u meer informatieve, leuke en intrigerende sessies te bieden om u vooruit te helpen in uw genealogische reis.

Als organisatie met wetenschappelijke kennis en technologische capaciteiten voelden we een morele verantwoordelijkheid om op te staan en te doen wat we kunnen om het verschil te maken in deze moeilijke tijden. Dit leidde tot een van de meest ambitieuze projecten die MyHeritage ooit heeft ondernomen – en dat werd binnen enkele weken gerealiseerd – namelijk de oprichting van een testlaboratorium voor coronavirus. Met ongelooflijke inspanningen hebben we een enorm laboratorium in Israël gebouwd dat 200 mensen in dienst heeft en een van de grootste testlaboratoria voor coronavirus ter wereld is. Onze inspanningen werden beloond en het lab heeft de afgelopen maanden honderden levens in bejaardentehuizen helpen redden.

Op verschillende momenten gedurende het jaar boden we gratis en onbeperkte toegang tot miljarden historische gegevens en tot onze populaire foto-functies, om degenen die veilig thuis bleven een leuke en interessante manier te bieden om de tijd door te komen en te genieten van genealogie. In dit moeilijke jaar was het belangrijk om kansen te grijpen om anderen te helpen en mensen vreugde te brengen. We doen er alles aan om onze gebruikers meer middelen te bieden om hun genealogisch onderzoek thuis voort te zetten.

We zijn verheugd om hieronder een terugblik te kunnen geven op 2020. We nodigen u van harte uit om ook eerdere terugblikken te bekijken uit 2019 en 2018.

Hieronder een overzicht van onze highlights in 2020:

Januari

In januari organiseerden we de allereerste 24-uurs Genealogie Webinar Marathon, gehouden door MyHeritage en te zien op Legacy Family Tree Webinars. Gastheer Geoff Rasmussen nodigde samen met experts MyHeritage-gebruikers van over de hele wereld uit om lezingen bij te wonen over het beste en laatste genealogisch nieuws. Gebruikers met een Legacy Family Tree Webinars-lidmaatschap kunnen hier alle sessies bekijken. Het evenement was een succes en we zijn van plan het in 2021 te herhalen.

Februari

Februari was een drukke maand bij MyHeritage toen we MyHeritage in Color™ uitbrachten, een baanbrekende functie om uw zwart-witfoto’s automatisch in te kleuren, in samenwerking met DeOldify. Inkleuring brengt uw familiegeschiedenis tot leven en stelt u in staat uw voorouders in een heel nieuw licht te zien. De resultaten zijn gewoonweg ongelofelijk.

Een paar dagen na het uitbrengen van MyHeritage In Color ™ publiceerden we een blog met enkele van onze favoriete voorbeelden van online gedeelde gekleurde foto’s. De functie werd al snel een sensatie, met meer dan een miljoen foto’s die in de eerste paar dagen werden ingekleurd. Gebruikers van over de hele wereld waren verbluft en soms emotioneel over hoe het toevoegen van kleur herinneringen aan hun dierbaren kon doen herleven en de manier waarop ze zich verbonden voelen met de foto’s kon veranderen.

We hebben de nieuwe waaierweergave voor stambomen op MyHeritage uitgebracht. Naast de reeds beschikbare weergaven, biedt de waaierweergave een nuttige en aantrekkelijke visualisatie van uw stamboom, waarbij een hoofdpersoon en hun directe voorouders gedurende meerdere generaties worden weergegeven. Het is interactief en stelt u in staat gemakkelijk door uw stamboom te navigeren, meer informatie over elk individu te bekijken en zelfs meer mensen aan de stamboom toe te voegen. Naast de tekstmodus van de waaierweergave is er ook de kleurmodus, die de tekst verbergt en elke kaart met kleur vult. Het is bijzonder geschikt om de volledigheid van uw boom te delen met uw familie en vrienden.

In februari publiceerden we ook een enorme verzameling historische stadsregisters uit de Verenigde Staten, een project waar twee jaar aan gewerkt was. De collectie werd geproduceerd door MyHeritage op basis van 25.000 openbare Amerikaanse stadsregisters die tussen 1860 en 1960 zijn gepubliceerd en omvat 1,3 miljard gegevens die zijn geconsolideerd in 545 miljoen gemakkelijk doorzoekbare gegevens. Deze collectie blijft een grote trekpleister op MyHeritage.

Net voordat de wereld op zijn kop stond, namen we persoonlijk deel aan RootsTech 2020, ’s werelds grootste en populairste familiegeschiedenis-evenement, gehouden in Salt Lake City, Utah. De conferentie omvatte hoogtepunten zoals elke dag een grote MyHeritage-aankondiging, een drukke MyHeritage-stand, een volledig schema van MyHeritage-demosessies en lezingen door MyHeritage-sprekers.

Op de donderdagavond van de conferentie was er een vertoning van MyHeritage’s eerste lange documentaire, The Missing Piece. Kijkers volgden het ongelooflijke verhaal van twee zussen uit Korea die decennia lang gescheiden waren. Ze werden als baby’s achtergelaten en geadopteerd door families in verschillende delen van de wereld, maar ze hebben elkaar eindelijk gevonden dankzij MyHeritage DNA. Toen de zussen – de hoofdrolspelers van de film – aan het einde binnenkwamen, was er niemand meer met droge ogen te bekennen en kregen ze een staande ovatie.

MyHeritage-oprichter en CEO Gilad Japhet sprak het publiek toe en beschreef de nieuwe functies die MyHeritage had uitgebracht, zoals MyHeritage In Color™, waaierweergave en Amerikaanse stadsregisters. In zijn inspirerende lezing liet hij ook zien hoe deze tools genealogisch onderzoek ten goede komen.

Maart

Volgend op het succes van MyHeritage In Color ™ en om het delen van een enkele afbeelding die de originele foto en de nieuwe gekleurde versie naast elkaar combineert, te vergemakkelijken, hebben we in maart een “Download vergelijking”optie gemaakt.

Al heel vroeg tijdens de pandemie begonnen alle MyHeritage-medewerkers vanuit huis te werken. De verschuiving bleek verrassend naadloos. Alle MyHeritage-teams bleven normaal werken en vonden manieren om het beste uit de situatie te halen en tegelijkertijd veilig en gezond te blijven. Sindsdien zijn we sociaal afstand blijven houden en werken we vanuit huis.

Om onze gebruikers wat extra plezier te bezorgen in een wereldwijd uitdagende tijd, hebben we een maand lang gratis en onbeperkt gebruik van MyHeritage In Color™ aangeboden. Door uw foto’s in te kleuren, kunt u een diepere band met uw familiegeschiedenis creëren en warme herinneringen oproepen.

April

Voortbouwend op de geweldige reactie op MyHeritage In Color ™, hebben we de volledige collectie van Amerikaanse jaarboeken op MyHeritage ingekleurd, met 290 miljoen namen in 36 miljoen jaarboekpagina’s, variërend van 1890-1979. Vervolgens boden we een maand lang gratis toegang tot alle Amerikaanse jaarboeken op MyHeritage, zodat onze gebruikers gekleurde versies van de jaarboekfoto’s van hun voorouders naast de originelen konden zien.

Mei

In mei hebben we de gegevens voor de Theory of Family Relativity™ vernieuwd, de functie waarmee u het meeste uit uw DNA-matches kunt halen door genealogische informatie uit miljarden stamboomprofielen en historische gegevens te combineren om theorieën te bieden over hoe u en uw DNA-matches verwant kunnen zijn. Gebruikers die een MyHeritage DNA-test hebben gedaan of DNA-resultaten naar MyHeritage hebben geüpload, kunnen nieuwe theorieën ontvangen die hen nieuwe informatie over familiebanden bieden.

Voor het eerst hebben we drie substantiële verzamelingen Griekse historische gegevens gepubliceerd, waaronder Sparta Huwelijken 1835–1935, Corfu gegevens burgerlijke stand, 1841–1932, en verkiezingslijsten 1863–1924. De records in deze collecties zijn rijk aan details en bevatten gescande afbeeldingen van de originele documenten. Deze collecties zijn doorzoekbaar in het Grieks en Engels.

We publiceerden een exclusieve collectie overlijdensakten uit de deelstaat Noordrijn-Westfalen, Duitsland, van 1874–1938. De collectie omvat 2.450.551 gegevens met prachtige gescande afbeeldingen van de originele burgerlijke stand.

Juni

Elke dag van juni boden we gratis een verschillende historische collectie aan. De collecties die we hebben gekozen, zijn uitgekozen vanwege hun waarde voor familiehistorici en omvatten collecties die exclusief zijn voor MyHeritage. In totaal hebben we in juni gratis toegang geboden tot 2 miljard historische gegevens.

Later die maand maakten we bekend dat onze Global Name Translation Technology™ werd uitgebreid naar Record Matches op een geautomatiseerde en regelmatige basis. Gebruikers ontvangen nu Record Matches met historische records en stamboomprofielen in andere talen, en de namen worden handig gespeld in de voorkeurstaal van de gebruiker. Deze update helpt gebruikers records te vinden die anders moeilijk te vinden zouden zijn geweest.

We hebben 7 nieuwe rapporten toegevoegd aan de test MyHeritage Gezondheid, waardoor het totale aantal gezondheidsrapporten op 42 komt. De nieuwe rapporten bevatten een polygene risicoscore voor obesitas en een hoge BMI die is gebaseerd op duizenden genetische varianten, een significant verbeterd erfelijk BRCA-kankersrapport, en 5 carrier statusrapporten.

We hebben de MyHeritage Photo Enhancer gelanceerd: een krachtige functie op basis van AI-technologie die gezichten op elke foto scherp in beeld brengt. De Photo Enhancer produceert resultaten die helder en duidelijk gedefinieerd zijn, als aanvulling op MyHeritage In Color™ dat eerder dit jaar werd uitgebracht.

Onze oprichter en CEO, Gilad Japhet, onthulde nieuwe ontwikkelingen tijdens een lezing die hij op 23 juni online hield voor de Israel Genealogy Research Association (IGRA). Gilad gaf een voorproefje van aankomende functies die MyHeritage aan het ontwikkelen is in genealogie en DNA.

MyHeritage Photo Enhancer werd al snel een erg populaire functie op MyHeritage, en gebruikers waren enthousiast om hun verbeterde en gekleurde foto’s op sociale media te delen. Een paar weken na de release hebben we een aantal fantastische voorbeelden gepost die onze gebruikers deelden, en hun feedback.

Eind juni, na een maand hard werken, opende MyHeritage uit humanitaire betrokkenheid een lokaal COVID-19-testlaboratorium in Israël. Hoewel het een enorme onderneming was, was het dankzij het uitstekende MyHeritage-team dat we erin geslaagd zijn deze bijna onmogelijke prestatie in recordtijd te bereiken. Na validatie en accreditatie door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid, begon het laboratorium met het verwerken van echte monsters en werd het opgeschaald tot een van ’s werelds grootste testlaboratoria voor het coronavirus. We hebben dit gedaan omdat we geloven dat grootschalige testen van vitaal belang zijn om de ziekte te bestrijden, transmissieketens te verbreken en levens te redden.

Bekijk in deze time-lapse video hoe het MyHeritage COVID-19 testlaboratorium is gebouwd:

Juli

We boden gratis toegang tot alle geboorteaktes op MyHeritage, met een miljard historische records.

In juli hebben we het COVID-19-testlaboratorium opgeschaald en zijn we eenmaal per week begonnen met het testen van alle zorgverleners in de bejaardentehuizen in Israël. Door dit unieke programma, genaamd “Magen Avot” of “Fathers and Mothers Shield”, geleid door prof. Nimrod Maimon, daalde de COVID-19-sterfte in de bejaardentehuizen in Israël van 50% van alle COVID-19-sterfgevallen (zoals in Europa) tot 30%, waarmee in de loop van de volgende maanden honderden levens worden gered.

Augustus

In augustus hebben we een vernieuwd design aangekondigd van onze zoekmachine voor historische gegevens, waardoor zoeken eenvoudiger en intuïtiever wordt. Gebruikers kunnen de zoekopdracht nu bewerken terwijl ze de resultaten bekijken en meer resultaten op elke pagina zien.

September

We lanceerden de #EnhancedandColorized fotowedstrijd en boden 3 winnaars  die hun verbeterde en ingekleurde familiefoto’s op sociale media deelden, een gratis Compleet abonnement aan. We vonden het leuk om de familiefoto’s van onze gebruikers tot leven te zien komen dankzij onze foto-functies. We nodigen u uit om enkele van onze favorieten te zien in deze samenvattende blogpost.

We hebben de gegevens voor de Theory of Family Relativity™  opnieuw vernieuwd in september en hebben onze DNA-gebruikers veel meer theorieën gegeven die belangrijke inzichten verschaffen over familiebanden.

Oktober

In oktober hebben we Noorse kerkregisters uit 1815–1938 toegevoegd. De collectie bestaat uit 42,2 miljoen geïndexeerde records en hoogwaardige scans van de originele documenten.

We hebben een nieuwe versie van onze stamboomsoftware uitgebracht, Family Tree Builder, voor Mac-gebruikers met besturingssystemen Catalina en High Sierra. De software wordt door miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruikt en combineert innovatieve technologieën met eenvoudig te gebruiken functies.

November

Voor het aanbreken van de feestdagen hebben we het MyHeritage cadeau-abonnement voor het Compleet abonnement geïntroduceerd, waarmee gebruikers hun dierbaren kennis kunnen laten maken met de plezierige wereld van genealogie en hen kunnen helpen hun familiegeschiedenis te ontdekken.

December

We hebben een ander inkleuringsmodel uitgebracht voor het inkleuren van zwart-witfoto’s met MyHeritage In Color ™, wat betere resultaten oplevert. Dit model is nu de nieuwe standaard voor het inkleuren van zwart-witfoto’s.

We hebben zes nieuwe gezondheidsrapporten aan MyHeritage Gezondheid toegevoegd, waaronder nieuwe Polygenic Risk Score (PRS) -rapporten voor glaucoom en prostaatkanker, een update van het PRS-rapport voor hartaandoeningen, evenals 4 dragerschapsrapporten.

We hebben de toevoeging aangekondigd van twee nieuwe verzamelingen van de Noorse volkstelling: de Noorse volkstelling van 1875 en de Noorse volkstelling van 1870. De 2 miljoen records in deze collecties zijn gedigitaliseerd in samenwerking met het Nationaal Archief van Noorwegen en bevatten hoogwaardige scans van de originele documenten.

In december hebben we een stamboomweergave voor stambomen vrijgegeven op Family Tree Builder. Stamboomweergave is de favoriete weergave voor talloze MyHeritage gebruikers die familiegeschiedenis-onderzoek doen op hun MyHeritage familiesites, en velen hebben gevraagd om dezelfde functionaliteit op onze desktopsoftware aan te bieden.

Tenslotte hebben we vlak voor kerstmis Genetische Groepen uitgebracht, een langverwachte verbetering van etniciteitsresultaten op MyHeritage DNA. Met deze toevoeging is de dichtheid van etniciteitsresultaten op MyHeritage aanzienlijk toegenomen tot 2.114 geografische regio’s, wat meer diepgang en dichtheid oplevert dan elke andere DNA-test die momenteel beschikbaar is, en een aanvulling vormt op de huidige 42 etnische groepen op het hoogste niveau. Dit is een enorme mijlpaal voor MyHeritage en we gaan door met het verfijnen van deze functie en het uitbrengen van verbeteringen in de komende maanden.

De op percentages gebaseerde etniciteitsschattingen worden momenteel bijgewerkt met behulp van betere technologie die in 2021 zal worden vrijgegeven.

We rondden het jaar af met een speciale eindejaars Facebook Live, waar we werden vergezeld door experts en vrienden van MyHeritage om na te denken over 2020 en vooruit te kijken naar 2021. De paneldiscussies waren verhelderend en lieten ons allemaal zien hoe ver de genealogische wereld is het afgelopen jaar vooruitgegaan.

Historische gegevens:

In 2020 hebben we 2,15 miljard historische gegevens van over de hele wereld toegevoegd, voor een totaal van 12,7 miljard historische gegevens in onze database met historische collecties.

Hier zijn een aantal van de bijzondere collecties die we dit jaar hebben toegevoegd:

Speciale verhalen:

In 2020 werden veel familierelaties blootgelegd en werden reünies mogelijk gemaakt (sommige virtueel) dankzij MyHeritage. Hier zijn enkele van de ongelooflijke verhalen van dit jaar:

MyHeritage onthulde het buitengewone verhaal van de Duits-Joodse oorlogsheld. Een iconische foto uit 1933 van de joodse winkelier Richard Stern die buiten bij zijn winkel in Keulen, Duitsland nogal uitdagend poseerde, wekte de interesse van het MyHeritage Research-team. Ze zagen het IJzeren Kruis op zijn revers terwijl een nazi-soldaat een paar meter verderop op wacht staat. Met behulp van MyHeritage-stambomen en onze historische archiefcollecties hebben we het ongelooflijke persoonlijke verhaal van Stern vanaf die dag in Keulen en aan de overkant van de Atlantische Oceaan getraceerd, en het was te zien op CNN.

MyHeritage-gebruiker David “Dudi” Lenchner groeide op in de wetenschap dat zijn grootmoeder de Holocaust had overleefd, maar ze noemde nooit andere familieleden. Nadat hij ontdekte dat ten minste één neef van zijn grootmoeder de oorlog heeft overleefd, wendde hij zich tot MyHeritage om verder te zoeken. Door zijn reis op MyHeritage ging hij op zoek naar historische documenten van verloren gewaande familieleden en kon hij weer in contact komen met familieleden over de hele wereld.

Ludmila Benová deelde een geweldige ontdekking die haar grootmoeder deed met MyHeritage. Op 86-jarige leeftijd vond Květoslava Bechyňová haar broers en zussen met behulp van de MyHeritage-functie genaamd Search Connect ™, waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met andere MyHeritage-leden die naar dezelfde voorouders hebben gezocht.

Anne Angot werd geboren in 1972 in Ho Chi Minh, Vietnam, en werd op eenjarige leeftijd geadopteerd door een Frans gezin. Ze groeide op en wist niets van haar biologische familie. Anne besloot een DNA-test te doen bij MyHeritage in de hoop haar biologische familie te vinden. Haar MyHeritage DNA-match leidde haar naar haar biologische vader.

We weten allemaal dat enkele van de echte helden van 2020 medische professionals waren. Tegenwoordig is het vooral belangrijk om te onthouden dat niet alle oorlogshelden legeruitrusting dragen. Sommigen van hen dragen scrubs. Ons onderzoeksteam wendde zich tot de MyHeritage-krantencollecties om meer te weten te komen over de rol van verpleegkundigen en medici tijdens de Tweede Wereldoorlog en hoe ze in de media werden geprezen.

Marysia Galbraith – een antropoloog uit Alabama – ontdekte een geheime envelop van haar grootmoeder met daarin een oude familiefoto. Gewapend met de foto ging Marysia aan de slag op zoek naar haar uitgebreide familie op MyHeritage. Ze ontdekte een neef die exact dezelfde foto in zijn bezit had. Ze zijn zo dankbaar dat ze contact hebben gehad en regelmatig met elkaar hebben gesproken.

Kim Ok Le werd als baby achtergelaten in een katholieke kerk in Daegu, Zuid-Korea en geadopteerd door een Italiaans gezin. Kim was altijd nieuwsgierig naar haar biologische familie. Maanden nadat ze een MyHeritage DNA-test had gedaan, ontving ze een melding over een DNA-match voor een volle zus!

Toen de zoon van Clare Reay een MyHeritage DNA-test voor haar kocht, hoopte ze iets te weten te komen over de etnische achtergrond van haar moeder. Ze had nooit gedacht dat de test haar ertoe zou brengen het mysterie van de oorsprong van haar moeder op te lossen en de zussen te vinden die al meer dan 50 jaar naar haar op zoek waren.

Melissa Porter uit Michigan gaf de verrassing van zijn leven aan een legerveteraan in Florida: zij was zijn dochter. Na 23 jaar zoeken kwamen ze eindelijk weer bij elkaar dankzij MyHeritage DNA.

Toen Seraine Danner 7 jaar oud was, leerde ze iets wereldschokkends: ze had een biologische vader en had geen idee wie hij was. Na bijna 10 jaar zoeken leidde een DNA-match op MyHeritage haar uiteindelijk naar haar biologische vader, en ze ontmoetten elkaar voor de eerste keer.

Thomas Edelmann, een MyHeritage-gebruiker uit Duitsland, nam contact op met ons team om hulp te vragen bij het opsporen van de nakomelingen van een joodse familie wiens winkel tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers in beslag was genomen. Thomas ‘grootvader had het bedrijf gekocht van de joodse oprichters toen ze het moesten verkopen, in 1938. Hij was vastbesloten de nakomelingen op te sporen om een langverwachte verontschuldiging te maken. Het aangrijpende verhaal was te zien op CNN.

Het MyHeritage Team

Ondanks het werken op afstand, is het MyHeritage-team verbonden gebleven door technologie te gebruiken, zodat alle teams ideeën kunnen delen, kunnen samenwerken aan verschillende projecten en belangrijke updates kunnen ontvangen.

In augustus organiseerden we een interne virtuele “Ideathon”. We nodigden alle medewerkers van elke afdeling uit om nieuwe en innovatieve ideeën voor MyHeritage-producten en -functies naar voren te brengen. We kunnen niet wachten om de winnende ideeën de komende maanden met u te delen.

In het najaar organiseerden we een hackathon op afstand, een evenement met een sprint-karakter waar medewerkers konden samenwerken om out-of-the-box ideeën te ontwikkelen. De vorige hackathon leidde ons naar de creatie van de MyHeritage In Color™ -functie, en dit evenement bleek net zo succesvol te zijn. Er zijn tal van ideeën ontstaan die zijn toegevoegd aan onze product-roadmap.

Sinds de verschuiving naar thuiswerken in maart hebben MyHeritage-medewerkers genoten van 60 virtuele lezingen en evenementen, waaronder sessies van experts, kookdemonstraties, lezingen in “TED” -stijl, trivia-avonden en meer.

Naast de 72 MyHeritage-medewerkers die het afgelopen jaar zijn aangenomen, werden 200 medewerkers aangenomen om in het nieuwe MyHeritage Lab te werken. De gezinnen van onze medewerkers groeiden ook – we vierden 4 MyHeritage-bruiloften en voegden 47 nieuwe baby’s toe aan onze stambomen.

Tot slot

2020 was een jaar dat niemand van ons zich had kunnen voorstellen of waarop we ons hadden kunnen voorbereiden. Het was voor zo velen moeilijk, het bood nieuwe uitdagingen en dwong ons een nieuwe realiteit te accepteren. We zijn blij dat we er doorheen zijn gekomen en kijken uit naar een tijd waarin we voorbij COVID-19 kunnen kijken. We hopen allemaal op een tijd waarin we onze dierbaren weer persoonlijk en zonder beperkingen kunnen zien.

In het afgelopen jaar hebben we handige nieuwe functies ontwikkeld die een enorme waarde hebben voor de genealogie-gemeenschap. We hebben hard gewerkt om onze gemeenschap te versterken en ons allemaal een beetje dichter bij elkaar te brengen, en we zullen dit het komende jaar blijven doen.

We wensen u en uw familie een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd