Vier de lente met gratis geboortegegevens op MyHeritage

Vier de lente met gratis geboortegegevens op MyHeritage

Elk jaar, terwijl de winterkou langzaam verdwijnt, komt de lente en brengt een nieuw begin met zich mee. We zijn verheugd u de kans te bieden om de oorsprong van uw familie te onderzoeken met gratis toegang tot geboorteregisters, gedurende een hele week van 18 tot 24 april 2021.

Geboorteaktes zijn een ongelooflijk waardevolle bron voor onderzoek naar familiegeschiedenis. Afhankelijk van het land en het historische tijdperk waarin ze zijn opgenomen, kunnen ze een schat aan informatie over uw voorouders bieden – niet alleen namen, data en locaties, maar ook informatie over andere familieleden en details over de omstandigheden rond de geboorte. De gegevens worden doorgaans binnen enkele dagen na een geboorte uitgegeven en bevatten de namen van de ouders. Ze kunnen ook details bevatten over de ouders zelf, zoals hun geboorteplaats en leeftijden, evenals het aantal andere kinderen en hun religieuze overtuiging.

Vóór het midden van de 20e eeuw vonden de meeste geboorten thuis plaats, en in veel geboorteaktes uit die periode staat het woonadres vermeld.

De collectie geboorteregisters van MyHeritage omvat 115 collecties met in totaal 1.144.541.613 individuele records uit de hele wereld. Sommige collecties bevatten indexen waarmee u kunt achterhalen waar de geboorteakte zich bevindt, terwijl andere de daadwerkelijke afbeelding van de akte bevatten.

Normaal gesproken is het zoeken naar geboorteaktes gratis, maar om het volledige record te bekijken of toe te voegen aan uw stamboom, heeft u een Data- of Compleet abonnement op MyHeritage nodig. Deze week heeft u echter volledig gratis toegang tot al deze gegevens.

Klik hier om nu de geboorteregisters van MyHeritage te doorzoeken – wie weet wat u zou kunnen ontdekken over uw voorouders?