MyHeritage online sessies in augustus

MyHeritage online sessies in augustus

We hopen dat u een fijne zomer beleeft! Deze maand hebben we weer fascinerende gratis online sessies voor u gepland, van het beschermen van uw genealogisch onderzoek tegen rampscenario’s tot een rondleiding door MyHeritage’s fotofuncties met onze Director of Product Management.

Graag willen we u vragen ons te vertellen over welke onderwerpen u in de toekomst graag meer zou willen horen in onze online live-sessies of van welke sprekers u graag zou willen horen. Onze gratis, live webinars zijn een fantastische kans om te leren van ’s werelds beste experts op het gebied van familiegeschiedenis, genealogie en DNA vanuit het comfort van uw huis en helemaal gratis. Dus vertel ons waar u meer over wilt leren en waarover u de volgende keer zou willen leren!

Facebook Live Sessies

Onze gratis live sessies worden gegeven door MyHeritage collega’s of experts op allerlei gebied. Dankzij het live-format kunt u in realtime vragen stellen en communiceren met de sprekers. Zelfs als u de live sessies niet op dat moment kunt bijwonen, kunt u alle opgenomen live sessies achteraf bekijken onder “Video’s” op onze MyHeritage Facebookpagina. Daarnaast worden alle sessies later op ons Kennisplatform gepubliceerd, zodat u de video’s ook zonder Facebook-account kunt bekijken.

Voor deze sessies hoeft u zich niet vooraf te registreren: u kunt rechtstreeks vanaf onze Nederlandse Facebookpagina (voor Nederlandstalige sessies) of ga naar onze Engelstalige Facebookpagina (voor Engelstalige sessies) deelnemen. Ga simpelweg naar de betreffende Facebook pagina van MyHeritage op de dag en tijd dat de sessie moet beginnen en kijk uit naar de live video-uitzending bovenaan de feed. U kunt in de reacties vragen stellen waar de sprekers live op kunnen reageren.

2 augustus, 21.00 uur (AMS)

Onderwerp: Een rampenplan voor genealogen

Spreker: Melissa Barker (Engelstalig)

Beschrijving: Als er iets is dat de afgelopen twee jaar ons hebben geleerd, dan is het dat je nooit weet wat er kan gebeuren! Publiekshistoricus Melissa Barker gaat in op hoe u uw onderzoek veilig kunt houden in rampscenario’s.

9 augustus, 20.00 uur (AMS)

Onderwerp: Spreadsheets gebruiken om het meeste uit MyHeritage te halen

Spreker: Fran Kitto (Engelstalig)

Beschrijving: Familiegeschiedenis- en reisblogger Fran Kitto laat u zien hoe u spreadsheets kunt gebruiken om tijd te besparen en georganiseerd te blijven terwijl u uw familiegeschiedenis op MyHeritage onderzoekt.

16 augustus, 21.00 uur (AMS)

Onderwerp: Fotofuncties op MyHeritage

Spreker: Tal Erlichman (Engelstalig)

Beschrijving: Tal Erlichman, Director of Product Management bij MyHeritage, neemt u mee op een rondleiding door de fotofuncties op MyHeritage en laat u zien hoe u ze kunt gebruiken om uw oude familiefoto’s nieuw leven in te blazen.

18 augustus, 19 uur (AMS)

Onderwerp: Terug naar school met jaarboeken

Spreker: Thomas McEntee (Engelstalig)

Beschrijving: Genealogie- en technologie-expert Thomas Macentee neemt ons mee terug naar school met een sessie over jaarboeken: een soort genealogische bron die vaak over het hoofd wordt gezien, maar die rijke details over uw voorouders kan geven.

Vraag het de Expert

De gratis (Engelstalige) Ask the Expert webinar-serie wordt elke donderdag om 1 PM uur gehost door onze genealogie-expert, Daniel Horowitz. Elke week richt Daniel zich op een ander onderwerp, van het gebruik van handige MyHeritage-functies tot het doorzoeken van historische gegevensverzamelingen, en nodigt hij gebruikers uit om vragen te stellen en met hem te overleggen.

Klik hier om u aan te melden voor de sessies ‘Vraag het de expert’.

Zoals altijd kijken we uit naar uw deelname! Tot dan.