Start in september met gratis toegang tot volkstellingsregisters

Start in september met gratis toegang tot volkstellingsregisters

Deze nieuwe maand markeert voor velen een frisse start op school of werk. Om september een goed begin te geven, zijn we verheugd aan te kondigen dat we in de eerste week van september gratis toegang bieden tot alle volkstellingsgegevens op MyHeritage, van 1 t/m 8 september 2021!

Doorzoek nu gratis de volkstellingsregisters op MyHeritage

De categorie Volkstellingen en kiezerslijsten op MyHeritage omvat een schat aan informatie met meer dan 1,3 miljard records, waaronder volkstellingsrecords uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en Canada, evenals kiezerslijsten en andere records uit Australië, Venezuela, Chili, Argentinië, Armenië, Griekenland en nog veel meer. Deze archieven bieden waardevolle momentopnamen uit het leven van mensen die op deze locaties door de geschiedenis heen, vooral vanaf de 19e eeuw, hebben gewoond. Volkstellingen zijn bijzonder waardevol omdat ze u kunnen helpen het leven van uw voorouders te volgen terwijl ze van locatie naar locatie verhuizen, trouwen of scheiden, kinderen krijgen of van carrière veranderen. Sommige van deze collecties bevatten scans in hoge resolutie van de originele records.

Records op MyHeritage zijn altijd gratis te doorzoeken, maar om deze te bekijken, hebt u over het algemeen een betaald Data- of Compleet abonnement nodig. Deze week zijn alle volkstellings- en kiezerslijstrecords echter volledig gratis toegankelijk voor iedereen om een goede start te maken in september.

Als u onderzoek doet naar voorouders uit een ander land, is deze mogelijkheid wellicht bijzonder nuttig. Dankzij de Global Name Translation™-technologie van MyHeritage kunt u records zelfs in andere talen dan de uwe vinden. Het algoritme identificeert aanvullende versies van de namen waarnaar u zoekt, inclusief bijnamen en versies in andere talen, en zal records vinden die overeenkomen. De collecties van volkstellingen en kiezerslijsten bevatten bijvoorbeeld kiezerslijsten uit Griekenland die in het Grieks zijn opgenomen, maar u kunt ze nog steeds in uw moedertaal doorzoeken en u zult zien dat de resultaten voor u in uw taal worden vertaald.

Dit gratis aanbod geldt t/m 8 september 2021, dus wacht niet en doorzoek nu gratis de volkstellingsregisters op MyHeritage!