Blast From My Past aflevering 5: de Colombiaanse link

Blast From My Past aflevering 5: de Colombiaanse link

We zijn trots om aan te kondigen dat de vijfde aflevering van onze nieuwe podcast, Blast From My Past, nu live is: “The Colombian Link.” In deze aflevering verkennen we het verbazingwekkende verhaal van Fernando en Ivan, halfbroers die zijn geboren in Colombia en geadopteerd door families in verschillende Europese landen, die zich niet bewust zijn van elkaars bestaan. Een DNA-testresultaat leidde hen naar elkaar… maar ze wisten niet dat hun reis om hun biologische familie te vinden nog lang niet voorbij was.

Beluister “The Colombian Link” hieronder:

We deelden het verhaal van Fernando en Ivan voor het eerst in de volgende MyStory-video, toen ze nog met z’n tweeën waren:

Maar al snel ontdekten ze nog twee halfbroers en -zussen, ook van hun vader: Angela en Sandra uit Spanje. De blogpost met details over hun verhaal lezen en hun video zijn hier te bekijken.

En zelfs dat was nog maar het topje van de ijsberg. In deze podcastaflevering duiken we dieper in hun ongelooflijke verhaal en leren we meer over de groeiende beweging van in Colombia geboren geadopteerden die DNA gebruiken om hun geboortefamilie te ontdekken.

Er komen nog meer geweldige verhalen zoals deze aan, dus vergeet ons niet te volgen of u te abonneren via uw favoriete podcastplatform: Apple, Spotify of waar u uw favoriete podcasts ook beluistert.