MyHeritage, een verhaal van 20 jaar: bekijk onze documentaire

MyHeritage, een verhaal van 20 jaar:  bekijk onze documentaire

Het begon allemaal met een passie als kind voor familiegeschiedenis. Onze oprichter en CEO Gilad Japhet ontwikkelde op jonge leeftijd een interesse in genealogie en maakte grote indruk op 13-jarige leeftijd op zijn leraar op de middelbare school met een voorbeeldig genealogie project – en dankzij die passie is MyHeritage 20 jaar geleden ontstaan. In de twee decennia die volgden is het bedrijf getransformeerd van een kleine startup in een Bnei Atarot-schuur met kakelende kippen in de tuin tot een internationaal fenomeen met miljoenen gebruikers en meer dan 550 werknemers verspreid over meerdere continenten.

De bereikte mijlpaal ‘20 jaar MyHeritage’ is een goed moment om terug te blikken op alles wat we hebben bereikt. We maakten van de gelegenheid gebruik om een korte documentaire te maken over hoe we hier terecht zijn gekomen: een verhaal over durf, doorzettingsvermogen, een sterk gevoel van missie en doel en een flinke dosis lef! De documentaire is verdeeld in 6 delen van elk 5–10 minuten, met een totale duur van 43 minuten. Je kunt elk deel hieronder afzonderlijk bekijken of de volledige documentaire hier bekijken. Bekijk de volledige playlist.

Deel 1: De vroege jaren

Deel 2: De opstart

Deel 3: Opgemerkt worden

Deel 4: Het volgende level

Deel 5: Een impact maken

Deel 6: De toekomst ingaan

We willen iedereen die heeft deelgenomen aan dit ongelooflijke project enorm bedanken, inclusief onze interne producenten, regisseur en creatief directeur, respectievelijk Shay Zilber, Eugene Slov, Roi Mandel en Aaron Godfrey; fotograaf en redacteur Noam Leibman van Kavana Films; en onze associate editor, Dror Noy van Drop Production. Hartelijk dank ook aan de vele medewerkers, investeerders en gebruikers van MyHeritage en vrienden en familieleden van Gilad, die de tijd hebben genomen om deel te nemen; en natuurlijk aan onze leider, Gilad Japhet, voor het delen van zijn verhaal en het toestaan dat wij allemaal deel uitmaken van de droom die hij werkelijkheid heeft gemaakt.

Veel kijkplezier!