Maak een prachtig Stamboom Diagram Online; Laat die als Poster afdrukken

Maak een prachtig Stamboom Diagram Online; Laat die als Poster afdrukken

Wij zijn blij om een hele nieuwe reeks stijlvolle online stamboom diagrammen en functies te onthullen. Kijk snel in de ‘Diagrammen en Boeken’ sectie op uw familie pagina! Breng uw genealogie onderzoek tot leven. Geef uw stamboom het podium dat het binnen uw familie verdient. Maak een prachtig stamboom diagram met slechts een paar muisklikken en deel die gratis met familie en vrienden. Ook hebben we een nieuwe professionele poster afdrukservice gelanceerd. Daarnaast bieden we ook handgemaakte stamboom posters. Dit is een ideaal cadeau voor de aankomende feestdagen voor iedereen die houdt van genealogie. Zou het niet geweldig zijn om uw stamboom (deels) in handen te kunnen houden? Zo kunt u uw familiegeschiedenis delen!

Nieuwe Diagram Typen en Stijlen 

Meer diagram typen zijn nu beschikbaar. Twee voorbeelden zijn de Vlinderdas en het Zandloperdiagram. U kunt kiezen uit 18 verleidelijke diagram stijlen die uw stamboom op schitterende wijze zullen presenteren. Of verpersoonlijk uw diagram door handmatig te kiezen uit de vele achtergronden, lettertypes, kleurenschema’s, fotoframes, randdecoraties en titels die beschikbaar zijn. Pas uw diagram verder aan door informatie te selecteren die u wilt weergeven. Bijvoorbeeld namen, geboortedata, jubilea, persoonlijke foto’s, notities, en andere biografische gegevens. Bewaar als een PDF bestand en deel die met familie en vrienden via e-mail.

Kies uw favoriete stamboom diagramstijl

Professionele Poster Afdruk Optie – Bestel een poster van uw stamboom. Laat die waar dan ook ter wereld bezorgen door middel van de internationale bezorgdienst. U kunt afdrukken bestellen in een verscheidenheid aan papiersoorten. Denk aan standaard papier, mat fotopapier, glanzend fotopapier, vinyl en canvas. Dit kan in bijna alle maten en met optionele plastificering. Stamboom Diagram Posters zien er in elk huis goed uit.

Handgemaakte Stamboom Posters

Een toegewijd team is opgezet bij MyHeritage.com voor het aanmaken van geheel aanpasbare stamboom diagrammen. Deze kunt u precies naar uw voorkeur aanpassen. Dus u kunt de poster maken waar u altijd al van gedroomd heeft.

Handgemaakte stamboom posters waar u altijd van gedroomd heeft…
Onze nieuwe diagramfuncties maken het ontwerpen en afdrukken van uw stamboom diagram eenvoudig. Kies gewoon één van de schitterende diagramontwerpen nu op MyHeritage.com.

Alle diagram typen nu beschikbaar op MyHeritage.com De 18 nieuwe diagram stijlen op MyHeritage.com

Probeer onze nieuwste functies uit en begin vandaag nog. Begin met het verpersoonlijken van uw stamboom diagram! Alle stijlen, typen, en het onbeperkt aanmaken van diagrammen is gratis. Dus het staat u vrij om zoveel diagrammen aan te maken als u nodig heeft. U kunt een follow-up blog post verwachten (nu hier beschikbaar) over hoe u uw prachtige diagram kunt aanmaken en aanpassen. U heeft veel tijd en moeite gestoken in uw stamboomonderzoek. Houd nu in stamboom letterlijk in handen. Uw genealogie onderzoek komt zo tot leven!

PS.  Klik hier om ons persbericht te lezen over nieuwe stamboom diagrammen en posters. Voor stamboomonderzoekers hebben het ideale kado!