Maak kennis met MyHeritage Kennisplatform

Maak kennis met MyHeritage Kennisplatform

Het doet ons veel plezier om het MyHeritage Kennisplatform te introduceren: een nieuw online informatiecentrum, waar u uw kennis van de tools, producten en diensten van MyHeritage kunt verbeteren en leert hoe u meer uit uw onderzoek naar familiegeschiedenis kunt halen.

Bij MyHeritage streven we er altijd naar om de gebruikerservaring te verbeteren en om genealogisch onderzoek eenvoudig en intuïtief te maken. Het MyHeritage Kennisplatform voert u stap-voor-stap door MyHeritage-functies, om het onderzoek naar uw familiegeschiedenis met MyHeritage soepel te laten verlopen. Het centrum bevat een schat aan lesmateriaal om u inzicht te bieden in ieder facet van MyHeritage: artikelen, instructievideo’s en webinars over een breed scala aan onderwerpen, met onder meer veel tips voor zowel beginnende liefhebbers van familiegeschiedenis als doorgewinterde genealogen.

Het MyHeritage Kennisplatform is momenteel beschikbaar in het Engels, Duits, Nederlands, Frans, Zweeds en Noors. We zullen in de toekomst nog meer talen toevoegen. Het centrum is voor iedereen gratis toegankelijk. We zullen regelmatig nieuwe content aan de website toevoegen, dus laat het ons weten als er iets is waar u meer over wilt weten!

Bezoek het MyHeritage Kennisplatform

Het MyHeritage Kennisplatform is onderverdeeld in drie hoofdsecties: Artikelen, Webinars en Instructievideo’s. Alle video’s en webinars kunnen on demand worden bekeken en de artikelen zijn informatief, om het leren gemakkelijk te maken.

U kunt het centrum wanneer u maar wilt op uw gemak bezoeken.

Aan de slag

Wat wilt u leren? Typ om te beginnen een onderwerp waarover u meer wilt weten in de zoekbalk. Of kies één van onze categorieën: stamboom, onderzoek, DNA of gezondheid.

Klik op “Laten we beginnen!” naast “Interesse in de basis?”, als u een nieuwe gebruiker bent en bij het begin wilt beginnen.

De basisbegrippen van MyHeritage (klik om te vergroten)

De basisbegrippen van MyHeritage (klik om te vergroten)

Instructievideo’s

Onze video’s voeren u stap-voor-stap door meerdere functies op MyHeritage. Ze volgen een heel eenvoudig stramien.

Zet de video’s stil, maak op uw gemak aantekeningen en gebruik de video’s wanneer u maar wilt als naslag-materiaal.

Webinars

In de sectie Webinars vindt u opnames van webinars over genealogie en DNA-tests waarin experts een verscheidenheid aan onderwerpen diepgravend behandelen.

Hier kunt u zich ook inschrijven voor komende MyHeritage-webinars en het programma voor aanstaande webinars bekijken.

Alle webinars zijn voorzien van tijdstempels. U kunt in een lijst met alle onderwerpen die in de video worden behandeld direct naar een onderdeel gaan dat u graag wilt bekijken.

Artikelen

In de sectie Artikelen vindt u schriftelijke bijdragen waarin MyHeritage-functies en -producten worden uitgelegd, evenals nuttige tips.

Voorbeeld van een artikel

Voorbeeld van een artikel

Gerelateerde berichten

Onder een door u bekeken video of artikel worden gerelateerde berichten weergegeven, zodat u gemakkelijk naar het volgende interessante item kunt gaan.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten

De content filteren

Op de pagina Leren vindt u alle op het MyHeritage Kennisplatform beschikbare content.

Pagina Leren

Pagina Leren

Filter de content op onderwerp (stamboom, DNA, onderzoek of gezondheid), op contentsoort (instructievideo, webinar of artikel) of sorteer op meest populaire of recente content.

Andere informatiebronnen

In het hoofdmenu van het MyHeritage Kennisplatform vindt u naast Leren de optie Downloads, die u naar een pagina met aanvullende informatiebronnen leidt.

MyHeritage Kennisplatform menu op homepage

MyHeritage Kennisplatform menu op homepage

Klik op “Downloads” voor materiaal dat u kunt downloaden of afdrukken. Klik op “Contact” om suggesties voor de content te doen, om aan te bieden dat u zelf content aandraagt, voor algemene feedback of voor een algemeen verzoek. Klik op “Helpcentrum” om voor al uw supportvragen het MyHeritage Helpcentrum te bezoeken. Met de optie uiterst rechts kunt u de taal van de website wijzigen.

Tot slot

Of u nu een nieuwe MyHeritage-gebruiker bent – net begonnen aan uw ontdekkingsreis naar uw familiegeschiedenis – of een doorgewinterde genealoog, het MyHeritage Kennisplatform zal u zeker van dienst zijn om optimaal van MyHeritage te profiteren.

We staan klaar om u te begeleiden bij iedere stap in de verkenning van uw familieverleden. We nodigen u uit om het centrum te bezoeken en te zien wat u kunt leren!