MyHeritage verwerft BackupMyTree.com

MyHeritage verwerft BackupMyTree.com

We zijn blij de overname van de populaire stamboom back-up service, BackupMyTree.com aan te kondigen.

Deze stap maakt onderdeel uit van onze voortdurende inspanningen om het bereik van de familiegeschiedenis georiënteerde diensten die wij aanbieden wereldwijd uit te breiden.

Met de overname van BackupMyTree, voegen we een uitgebreide gratis backup service toe die bekend staat om het verstrekken van gemoedsrust voor genealogen over de hele wereld. Het beschermt nu al meer dan negen terabyte aan waardevolle stamboomgegevens en we zijn ervan overtuigd dat BackupMyTree zal blijven groeien in populariteit.

BackupMyTree.com Startpagina (klik om te vergroten)

BackupMyTree.com Startpagina (klik om te vergroten)

BackupMyTree’s software zoekt automatisch naar stamboombestanden op uw computer en maakt vervolgens een off-site back-up van uw gegevens. Andere functies zijn onder meer de afstemming met de bekendste genealogie applicaties, onbegrensde toegang en het bijhouden van meerdere stamboom versies – zeer handig als u uw stamboom vaak update.

De dienst wordt gebruikt door enkele van de meest ervaren genealogen van de wereld die jaren van uitgebreid onderzoek voor het nageslacht veilig vastleggen.

Bij MyHeritage, weten we hoe belangrijk het beschermen van stamboomgegevens is. Dat is ook de reden waarom we onze eigen backup service ongeveer een jaar geleden introduceerden. Er is weinig overlap tussen deze backup-diensten en ze vullen elkaar mooi aan. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de verschillen tussen BackupMyTree en de MyHeritage backup service, is hier een handige vergelijking:

* Beide diensten, eenmaal gestart, voorzien genealogen continue van een automatische back-up van hun stamboomgegevens zonder speciale maatregelen te hoeven nemen.
* Beide bieden een hoge toegevoegde waarde en een hoge betrouwbaarheid en herstellen de laatste versie of eerdere versies op ieder moment.
* Beide diensten zorgen voor extra beveiliging door het versleutelen van de back-ups.
* BackupMyTree is gratis, terwijl de MyHeritage back-up service kost € 2,50/maand.
* De MyHeritage back-up dienst beschermt ook foto’s en alle andere bestanden in de stamboom, maar BackupMyTree op dit moment niet.
* BackupMyTree is een desktop back-up service, welke een back-up stamboom maakt van de bestanden op uw computer, van alle belangrijke genealogische softwareprogramma’s.
* De MyHeritage back-up service is een online back-up service, welke een back-up maakt van alle stambomen die u op MyHeritage.com zelf houdt.

BackupMyTree is een welkome aanvulling op ons assortiment aan producten en we kijken uit naar het behouden van de dienst en het helemaal gratis houden ervan.

Dit is eigenlijk het tweede bedrijf dat we hebben gekocht van, succesvol ondernemer, Cliff Shaw hebben verworven. De eerste aankoop was Pearl Street Software, de makers van GenCircles.com en Family Tree Legends, in 2007. Cliff en zijn team verschuiven nu hun aandacht naar hun nieuwste onderneming, de genealogie zoekmachine Mocavo.com.

Als u een bestaande gebruiker bent van BackupMyTree en nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke support team via ons Helpcentrum.

En voor al onze MyHeritage.com gebruikers – zullen we op zoek gaan naar manieren om u te laten profiteren van BackupMyTree in de nabije toekomst.