NIEUW! De MyHeritage app voor de iPhone, iPad & Android

NIEUW! De MyHeritage app voor de iPhone, iPad & Android

Eindelijk: De nieuwe MyHeritage mobiele app is uit. Bekijk de stamboom, maak familiefoto’s en veel meer.

Wij zijn erg blij met om onze nieuwe MyHeritage app (versie 1.0) aan te kondigen voor de iPhone, iPad en Android. Je kan nu de stamboom ontdekken, familiemomenten vastleggen voor het nageslacht en in contact blijven met jouw familie altijd en overal.

Neem uw stamboom mee, waar u ook gaat

Neem uw stamboom mee, waar u ook gaatOm direct van slag te gaan, download je de gratis app via de App Store of Android Market en log je in op jouw MyHeritage account. De MyHeritage app synchroniseert automatisch alle gegevens met de familie website. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan op MyHeritage.nl, maak jouw stamboom en begin aan een spannende reis in de familiegeschiedenis. Versie 1.0 van de app ondersteunt meerdere stambomen, meerdere familie website en 14 talen, zoals Nederlands, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Noors, Pools, Portugees, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch en Zweeds. In de loop van tijd zullen wij nog meer talen toevoegen.

Over de nieuwe MyHeritage app
De stamboom zoals u die nooit heeft bekeken – De nieuwe app is speciaal gemaakt voor mobiele toepassingen en gemaakt met de meest geavanceerde HTML5 technologie. Daarbij hebben wij gezorgd voor een prachtige vormgeving en halen wij het beste uit de touchscreen bewegingen van uw mobiele apparaat. Nu kunt u pronken met de stamboom en u altijd uw familiegeschiedenis op zak.

Jouw MyHeritage stamboom op de iPad. Het heden en het verleden bij de hand (klik voor een vergroting)

Jouw MyHeritage stamboom op de iPad. Het heden en het verleden bij de hand (klik voor een vergroting)

Blader door de stamboom en zoom in op specifieke details middels de bekende knijpbeweging. Tik op een willekeurige plek in de stamboom en versleep het beeld naar iedere gewenste generatie. Druk op een familielid om naar de profielpagina te gaan en bekijk de directe familieleden , geboortedata en meer. Hierbij hebben wij het je heel gemakkelijk gemaakt om via dit scherm een email te versturen of een telefoontje te plegen. Wij zijn al bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies, zoals het bewerken van de stamboom, wat met versie 1.0 nog niet kan. Blijf ons volgen voor ontwikkelingen.

Foto’s snel en eenvoudig delen – Leg mooie familiemomenten meteen vast en deel ze snel en eenvoudig met uw directe familieleden en bewaar ze automatisch op uw familie website. De geavanceerde gezichtsherkenningstechniek herkent familieleden in een foto geeft je de mogelijkheid de foto direct met hen te delen. Een lijst met directe familieleden maakt het gemakkelijker om snel foto’s te sturen naar de personen die dicht bij u staan ongeacht waar zij zich bevinden.

Foto's delen: koester familiemomenten (klik voor een vergroting)

Foto's delen: koester familiemomenten (klik voor een vergroting)

Leuke celebrity-look-alike module – Op welke internationale ster lijk jij het meest? Ontdek het met MyCeleb. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van onze gezichtsherkenningtechniek en een database met meer dan 4000 internationale sterren. Is jouw beroemde dubbelganger een filmster, top model of zangeres? Probeer MyCeleb zelf uit en deel jouw resultaat op Twitter of op Facebook.

MyCeleb nu ook beschikbaar voor de Android! (klik voor een vergroting)

MyCeleb nu ook beschikbaar voor de Android! (klik voor een vergroting)

Download de MyHeritage app en maak indruk op uw familie tijdens de feestdagen!

Deel familiefoto

Deel familiefoto

Noot: De nieuwe MyHeritage app voor mobiele toepassingen vervangt en overstijgt onze eerdere mobiele applicaties, te weten FamilyConnect en MyCeleb. Als jij één van deze twee gebruikt, installeer dan onze nieuwe app en geniet van de nieuwste mogelijkheden.

Download de gratis MyHeritage app via de App Store of Android Market.

Dit is onze eerste versie en wij zijn blij met alle terugkoppeling. Stuur uw reacties en suggesties naar mobilefeedback@myheritage.com. Fijne feestdagen!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Jaap Nieuwburg

  december 20, 2011

  Heb hem reeds zondag via appstore gedownload, mooi beeld, moet nog zoeken in de mogelijkheden.

  proficiat

 • Reinier van den Oever

  maart 23, 2012

  Met de nieuwe app van MyHeritage op je i-pad is de stamboom pas echt goed in beeld te krijgen ! Uitermate geschikt om je familieleden over te halen om ook gebruik te gaan maken van MyHeritage. Moeten ze natuurlijk wel een i-pad aanschaffen.

 • Klaas de Jong

  juli 10, 2012

  De Apple werkt niet op mijn lifetab van Medion met android 4 en wel op mijn Galaxy met eveneens android 4. Hoe kan dat nu?

  • Denie

   juli 11, 2012

   @Klaas de Jong, bedankt voor uw bericht. Stuurt u svp een bericht aan mobilefeedback@myheritage.com met een omschrijving van uw tablet, zodat zij u op de hoogte kunnen houden van nieuwe ondersteuningen.

 • Egbert

  juli 11, 2012

  @Denie: mijn stokpaardje, er staat een echt storende spellingfout in app: dosier i.p.v. dossier, bovendien wordt er gesproken van documenten zodra je link klikt en dat is ook beter. Dus dit item aanpassen (ook op de site trouwens maar dat heb ik al eerder aangegeven, ook aan HQ, maar die reageren er niet op)

 • Denie

  juli 11, 2012

  @Egbert dank je. Ik heb het meteen aangepast.

 • Joop Klei

  september 29, 2012

  Ok