Nieuw: Multi-Fotoscanner op de MyHeritage Mobiele App

Nieuw: Multi-Fotoscanner op de MyHeritage Mobiele App

Er gaat niets boven dat fijne gevoel van nostalgie als u naar oude foto’s kijkt. We zijn erg trots om te kunnen aankondigen dat we het nog gemakkelijker hebben gemaakt om familiefoto’s te scannen met behulp van de MyHeritage mobiele app. We hebben onlangs een krachtige, ultramoderne Fotoscanner toegevoegd die kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om complete albumpagina’s vast te leggen met één tik. De nieuwe Fotoscanner maakt gebruik van dezelfde technologie die we gebruiken in Reimagine, onze standalone app voor het behouden en optimaliseren van uw familiefoto’s die we vorig jaar hebben uitgebracht. Gebruikers waren enthousiast over het efficiënt scannen van hun dierbaarste foto’s en de mogelijkheid om ze te synchroniseren met hun MyHeritage familiesite. We zijn enthousiast om dezelfde krachtige technologie naar de MyHeritage mobiele app te brengen, zodat u uw familiefoto’s kunt bewaren en verbeteren met onze reeks foto functionaliteiten!

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe eenvoudig het is om uw foto’s te scannen en te ordenen met Fotoscanner:

De MyHeritage mobiele app is beschikbaar op iOS en Android. Als u de MyHeritage app nog niet gebruikt, download deze dan nu gratis van de App Store of Google Play.

Hoe het werkt

Fotoscanner is een geavanceerde functionaliteit, ontwikkeld door het AI-team van MyHeritage. Hiermee kunt u snel en eenvoudig hele albumpagina’s of meerdere losse foto’s scannen met één tik. De scanner maakt vervolgens gebruik van geavanceerde, cloudgebaseerde AI-technologie om de individuele foto’s automatisch te herkennen en bij te snijden, wat uren werk bespaart zoals normaal gesproken met andere scanners. Gescande foto’s worden opgeslagen in een speciaal album op uw MyHeritage familiesite.

Toegang tot Fotoscanner

Open de MyHeritage mobiele app op uw apparaat. Er verschijnt een banner met een snelkoppeling om het scannen van uw foto’s te starten. U kunt op “Foto’s scannen” op de banner tikken om het scannen te starten, of u kunt Fotoscanner openen door op “Foto’s” op het startscherm te tikken..

Accessing Photo Scanner from the app home screen

Fotoscanner openen vanaf het startscherm van de app (klik om in te zoomen))

U kunt Fotoscanner ook openen vanuit het app menu door op het “hamburger” menu linksboven op het scherm te tikken.

Opening the app menu from the home screen

Het app menu openen vanaf het startscherm (klik om in te zoomen)

Tik in het app menu op “Fotoscanner”.

Accessing Photo Scanner from the app menu

Fotoscanner openen vanuit het app menu (klik om in te zoomen)

De eerste keer dat u Fotoscanner gebruikt, wordt er een korte uitleg afgespeeld met enkele tips voor het scannen. Voor het beste resultaat legt u het album op een plat oppervlak, gebruikt u indirect licht om schitteringen te voorkomen en houdt u de telefoon stil terwijl u de foto’s scant. U kunt meerdere losse foto’s of complete albumpagina’s tegelijk scannen. Foto’s worden automatisch bijgesneden en opgeslagen in een nieuw album op uw familiesite. Als foto’s scheef staan, roteert Fotoscanner ze ook automatisch om de foto’s recht te trekken voordat u ze opslaat..

Elke keer dat u foto’s naar een nieuw album scant, wordt er een animatie afgespeeld terwijl de foto’s worden gescand en individueel worden bijgesneden. U kunt deze animatie op elk moment uitschakelen als u nog sneller wilt scannen.

Skip the animation for faster scanning

Sla de animatie over om sneller te scannen (klik om in te zoomen)

Tik op de ronde knop middenonder op het scherm om door te gaan met het scannen van meer albumpagina’s of foto’s.

Tap the button to scan more photos

Tik op de knop om meer foto’s te scannen (klik om in te zoomen)

U kunt rechtsonder op het scherm, rechtsboven de miniatuur, zien hoeveel foto’s u tot nu toe heeft gescand en bijgesneden. U kunt direct doorgaan met het scannen van meer pagina’s of foto’s; u hoeft niet te wachten tot de foto’s gedetecteerd en bijgesneden zijn. Fotodetectie en bijsnijden gebeurt achter de schermen, en het aantal verwerkte foto’s (weergegeven in oranje) wordt automatisch bijgewerkt. Tik op elk gewenst moment op de miniatuur om de foto’s te bekijken die u hebt gescand, of tik op “Voltooid”.

Tap “Done” when you’re finished

Tik op “Voltooid” als u klaar bent (klik om in te zoomen))

Als u op “Voltooid” tikt, gaat u naar een album in de app met de foto’s die u zojuist hebt gescand. Om meer foto’s aan hetzelfde album toe te voegen, tikt u op de oranje “plus” knop rechtsonder en selecteert u vervolgens “Foto’s naar dit album scannen”.”

Album of scanned photos

Album met gescande foto’s (klik om in te zoomen))

Het voordeel van het scannen en opslaan van uw foto’s op MyHeritage is dat u onze AI-functionaliteiten voor foto’s kunt gebruiken om de kwaliteit ervan te verbeteren en ze georganiseerd te bewaren. U kunt de foto’s inkleuren, verbeteren, herstellen en animeren. U kunt ook de gezichten erin taggen, in bulk met behulp van Photo Tagger, of afzonderlijk. Door uw foto’s te taggen wordt uw stamboom verrijkt en kunt u later foto’s van een specifieke persoon opzoeken. Als u niet zeker weet wanneer een foto is genomen, kan PhotoDater™ zo goed mogelijk aangeven wanneer de foto werd genomen, wat nieuwe perspectieven kan opleveren voor uw onderzoek naar uw familiegeschiedenis. Om de foto functionaliteiten te gebruiken, tikt u op een foto in het album en selecteert u de actie die u wilt uitvoeren.

You can colorize, enhance, repair, and animate scanned photos

U kunt gescande foto’s inkleuren, verbeteren, herstellen en animeren (klik om in te zoomen)

Kosten

Iedereen kan tot 5 albumpagina’s gratis scannen. Als onderdeel van deze update hebben we een nieuw, exclusief voor de app bedoeld Photo abonnement geïntroduceerd, dat bestaat uit het onbeperkt scannen en opslaan van foto’s. Het Photo abonnement is een abonnement dat $49,90 per jaar kost. Complete abonnees komen in aanmerking voor 25% korting, en kunnen voor slechts $37 profiteren van het Photo abonnement. Als u eerder een abonnement had op de Reimagine foto app, kunt u ook onbeperkt foto’s scannen op MyHeritage..

Probeer Fotoscanner vandaag nog!

Foto’s doen meer dan alleen gezichten bij de namen van uw voorouders plaatsen; door foto’s toe te voegen verrijkt u uw stamboom en maakt u er een meesterwerk van. Alle genealogen moeten van de gelegenheid gebruik maken om hun familiefoto’s voor het nageslacht te bewaren, en de toevoeging van de nieuwe Fotoscanner op de MyHeritage app maakt het gemakkelijker om dit te doen. Er komen nog meer verbeteringen aan de MyHeritage mobiele app aan, dus blijf op de hoogte voor meer informatie!