Nieuw! Doe onderzoek met de laatste MyHeritage App, waar u ook bent.

Nieuw! Doe onderzoek met de laatste MyHeritage App, waar u ook bent.

Wij introduceren hiermee de nieuwste versie van de MyHeritage App! Met versie 1.2 kan men overal en op ieder moment miljarden historische gegevens doorzoeken in meer dan twintig talen.


De gebruikersvriendelijke mobiele interface maakt het eenvoudig om records van geboorte, huwelijk, militaire boeken, immgratie, overheid, overlijden, volkstelling en de scans inclusief de de constant aangevulde doorzoekbare index daarop door te bladeren via de iPhone, iPad en Androidtoestellen.

De applicatie in beschikbaar in meer dan twintig talen.

Begin nu met het ontdekken hiervan, ook als u geen lid bent van MyHeritage (houd er rekening mee dat voor sommige gegevens u zich moet inschrijven en inloggen of een abonnement moet aanschaffen). Sommige collecties zoals de Amerikaanse Volkstelling van 1940 zijn geheel gratis in te zien voor iedereen. Als u de applicatie nog niet heeft, download het dan via de App Store of Google Play (eerder bekend als Android Market). Open de app, klik op ‘Onderzoek’ en het zoeken kan beginnen. Inderdaad, zo eenvoudig is het!

Wij willen tevens iedereen bedanken voor de geweldige terugkoppeling die wij gekregen hebben op de vorige versie, welke meer dan 500.000 keer is gedownload! Wij werken nu al erg hard aan versie 2.0 welke het gebruikers mogelijk maakt om de stamboom te kunnen bewerken en nieuwe familieleden toe te voegen via uw mobiele apparaat. Blijf ons volgen voor updates.

MyHeritage App 1.2 voor iPhone, iPad en Android

MyHeritage App 1.2 voor iPhone, iPad en Android

MyHeritage App 1.2 Onderzoek voor de iPhone, iPad, Android

MyHeritage App 1.2 Onderzoek voor de iPhone, iPad, Android

MyHeritage App 1.2 Onderzoek via de iPad

MyHeritage App 1.2 Onderzoek via de iPad

Download de MyHeritage App gratis via de App Store of Google Play en ontdek uw familiegeschiedenis waar u ook bent.

Groet,
Het MyHeritage Team

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • A. van der Linde

    juni 17, 2012

    Werkt niet op nieuwste Samsung tablet galaxy 2 model p5110 met android 4

  • Klaas

    juli 12, 2012

    Werkt ook niet op de Medion Lifetab P9512 met Android 4. Hoe kan ik hem er toch op krijgen?