Nieuw! SuperSearch

Nieuw! SuperSearch

Wij zijn verheugd om SuperSearch aan te kondigen, een gloednieuwe zoekmachine voor historisch onderzoek. De ontwikkeling ervan is reeds in het begin van 2011 gestart en deze week is het officieel uit de Beta versie gehaald.

Wij zijn trots om één van de meest uitgebreide producten te lanceren die wij ooit hebben ontwikkeld.

Onderstaand een kort filmpje over SuperSearch voorzien van Nederlandse ondertiteling.De lancering van SuperSearch is een spannende gebeurtenis voor genealogen en liefhebbers van familiegeschiedenis over de hele wereld, die nu gegevens kunnen onderzoeken zoals geboorte, huwelijk en overlijden, volkstellingen, militaire gegevens, immigratie gegevens, jaarboeken en de scans van de originele documenten.

Een blik op SuperSearch

SuperSearch is te vinden op www.myheritage.com/research. De startpagina wordt gebruikt voor internationale zoekopdrachten en ziet er als volgt uit:

Startpagina SuperSearch (klik voor een vergroting)

Startpagina SuperSearch (klik voor een vergroting)

Er is heel veel waardevolle content te vinden op SuperSearch om ontdekt te worden. Om mee te beginnen bevat SuperSearch MyHeritage stambomen, foto’s en site-leden die aangegeven hebben niet privé te zijn. Ieder lid van MyHeritage kan dit zelf aanpassen door in te loggen op de familiesite en naar Account te gaan en op Mijn Privacy te klikken. Bij elkaar zijn er meer dan één miljard exclusieve records over de hele wereld, die in de meeste gevallen alleen op MyHeritage beschikbaar zijn.

SuperSearch bevat tevens ’s werelds grootste collectie historische kranten, ALLE volkstellinggegevens van Engeland van 1841 tot 1901 en honderden miljoenen Engelse geboorte-, huwelijk- en overlijdensgegevens. Wij hebben tevens content toegevoegd van uitstekende websites d.m.v. licentie-overeenkomsten waaronder tientallen miljoenen grafsteenfoto’s en transcripties die SuperSearch aanvullen en tot een alles-in-een zoekmachine voor historische gegevens maken.

Wij voegen continu nieuwe data toe aan SuperSearch met minimaal één miljoen historische gegevens en één miljoen stamboomprofielen per dag. Volgende week zullen wij 17 miljoen exclusieve genealogische records toevoegen uit Venezuela welke op geen andere website beschikbaar zijn. Wij voegen een volledige naamindex toe van de Amerikaanse volkstelling van 1940 welke elke dag groter wordt. Dit betekent dat als u niet heeft gevonden wat u zocht, de kans groot is dat dit binnenkort wel het geval is. Ook in Nederland zijn wij bezig om content te verkrijgen. Dit zal op dezelfde wijze gebeuren als andere overeenkomsten. Wij kunnen de gegevens huren, hosten en gratis beschikbaar stellen voor iedereen. Indien uzelf over genealogische bronnen beschikt welke u beschikbaar wilt stellen via de SuperSearch zoekmachine neem dan contact met mij op via denie@myheritage.com.

Gezien SuperSearch een internationale zoekmachine is heeft het relevante content voor alle landen met aanzienlijke collecties in landen als Amerika, Engeland, Ierland, Australië en Canada. Wij zijn snel de datasets in hoog tempo aan het uitbreiden met de ambitie om op termijn SuperSearch uit te laten groeien tot de grootste online beschikbare collectie van historische documenten.

Hier is een voorbeeld van een simpele zoekopdracht. Op zoek naar de naam Peter Jansen:

Zoekresultaten Peter Jansen (klik voor een vergroting)

Zoekresultaten Peter Jansen (klik voor een vergroting)

De resultaten van deze zoekopdracht laten de handigheid zien van SuperSearch. De resultatenpagina laat een breed aanbod aan gegevens zien, zoals een grafsteen op een begraafplaats in New York, een volkstellingregistratie uit Amerika van het jaar 1940, een overlijdensakte uit Missouri, een vermelding in een Canadese overlijdensindex.

U kunt de resultaten ook via een compacte weergave bekijken via tabblad ‘Overzicht’. Hierbij worden de resultaten per collectie vertoond. U kunt dan op een collectie klikken om de resultaten te bekijken. Deze optie helpt u om systematisch de resultaten per collectie door te nemen. Onderstaand een voorbeeld van de compacte weergave.

Compacte zoekresultaten voor Jansen (klik voor een vergroting)

Compacte zoekresultaten voor Jansen (klik voor een vergroting)

U kunt een geavanceerde zoekopdracht ingeven om makkelijker aan gegevens te komen. Onderstaand een voorbeeld waarbij u op gebeurtenis kunt zoeken (o.a. geboorte, huwelijk, overlijden, immigratie) of op relaties van de persoon die u zoekt of op zoektermen.

Geavanceerd zoeken (klik voor een vergroting)

Geavanceerd zoeken (klik voor een vergroting)

SuperSearch rondleiding

Laten wij het nader bekijken. Zoals u hieronder kunt zien is het mogelijk om in bepaalde collecties of categorieën te zoeken, maar ook een algehele zoekopdracht te doen. Elke collectie en categorie heeft een apart zoekformulier speciaal daarvoor ontworpen. U kunt door de collecties en categorieën navigeren door aan de rechterkant van het scherm één te selecteren.

MyHeritage stambomen doorzoeken (klik voor een vergroting)

MyHeritage stambomen doorzoeken (klik voor een vergroting)

Een snelle zoektocht naar een bekende van ons Carel Verbrugge (Willy Alberti), levert de volgende resultaten op.

Carel Verbrugge zoekresultaat (klik voor een vergroting)

Carel Verbrugge zoekresultaat (klik voor een vergroting)

Als je vervolgens op een resultaat klikt wordt de zoekprofielpagina geopend.

Carel Verbrugge zoekprofielpagina (klik voor een vergroting)

Carel Verbrugge zoekprofielpagina (klik voor een vergroting)

U kunt op elke foto klikken om het te vergroten.

Carel Verbrugge fotozoekresultaat (klik voor een vergroting)

Carel Verbrugge fotozoekresultaat (klik voor een vergroting)

Wij hebben zojuist naar een zoekprofielpagina gekeken uit een stamboom, maar ieder document wordt in de meest geschikte speler (viewer) geopend. Zo wordt bijvoorbeeld een registratie uit de Amerikaanse volkstelling van 1940 geopend in de ‘volkstellingviewer’, waardoor de gebruiker in staat is in te zoomen op de details en de informatie van het gehele huishouden kan doornemen.

Volkstellingscan Amerika 1940 van Hallie Schoenmaker (klik voor een vergroting)

Volkstellingscan Amerika 1940 van Hallie Schoenmaker (klik voor een vergroting)

Krantenzoekresultaten zullen gemarkeerde velden bevatten om aan te geven waar de resultaten gevonden zijn. U kunt iedere afbeelding op uw computer opslaan en zelfs de tekst van het krantenbericht overnemen en in uw stamboom plakken.

Krantenzoekresultaat Schoenmaker (klik voor een vergroting)

Krantenzoekresultaat Schoenmaker (klik voor een vergroting)

Als u de achternaam van de persoon die u zoekt niet weet, wees gerust. U kunt SuperSearch gebruiken om personen te vinden op basis van hun relatie tot anderen zonder een achternaam in te hoeven typen. Hier is een voorbeeld van een zoekopdracht naar Napoleon. Het enige dat wij weten is dat hij een broer en een zuster heeft met de respectievelijke namen Lucien en Anna.

Zoeken op de naam Napoleon zonder andere informatie dan de namen van zijn broer en zuster (klik voor een vergroting)

Zoeken op de naam Napoleon zonder andere informatie dan de namen van zijn broer en zuster (klik voor een vergroting)

SuperSearch geeft resultaten weer conform de zoekopdracht.

Zoekresultaten bij zoeken op namen broer en zuster (klik voor een vergroting)

Zoekresultaten bij zoeken op namen broer en zuster (klik voor een vergroting)

Als u bijvoorbeeld alleen de naam van de persoon en zijn ouders weet, dan kunt u toch nog een zoekopdracht uitvoeren.

Zoeken op de voornamen van de ouders (klik voor een vergroting)

Zoeken op de voornamen van de ouders (klik voor een vergroting)

Soms weet je niet wat de exacte naam van de persoon is die je probeert te vinden. Daarnaast kan hij/zij gevonden wellicht wel gevonden worden in historische documenten die in een andere taal zijn opgemaakt en een andere naamvariant gebruiken. Wees gerust. Als u SuperSearch gebruikt kunt u aangeven op welke manier er gezocht moet worden naar de namen. Het kan exact zoeken naar de opgegeven naam óf de standaard zoekwijze gebruiken waarmee naar een variant op de voornaam wordt gezocht, zoals Bill en William en andere mogelijke naamvarianten. Deze opties kunnen aangepast worden in het gevanceerde zoekscherm. Hiermee kunt u exacte zoekopdrachten uitvoeren met een hoge nauwkeurigheid of een algemene brede zoekopdracht en zoveel mogelijk naamvarianten verzamelen om zo toch de moeilijk te vinden familieleden op te sporen.

Geavanceerde zoekopdracht naar namen (klik voor een vergroting)

Geavanceerde zoekopdracht naar namen (klik voor een vergroting)

Houd ook in gedachten dat SuperSearch zelfs het mogelijke geslacht van de persoon die u zoekt kan inschatten. Dus als u zoekt naar een persoon met de naam George dan houdt SuperSearch automatisch rekening met het feit dat dit mogelijk een man zou kunnen zijn. Dit kan heel bruikbaar zijn omdat uw zoekresultaten initialen kunnen bevatten zoals Michael G. Smit. Resultaten van vrouwelijke personen zoals Rachel G. Smit, zullen dan niet naar boven komen, omdat de waarschijnlijkheid klein is dat dit in overeenstemming is met uw zoekopdracht. Zulke automatische filters van het geslacht is één van de vele kenmerken van SuperSearch en is niet te vinden in andere zoekmachines.

Als u eenmaal resultaten heeft gevonden kunt u deze verfijnen op collectieniveau of op naam, plaats en andere veel gebruikte velden. Dit wordt ‘faceting’ genoemd – het steeds verder verfijnen van de zoekresultaten.

Verfijnen van zoekresultaten op naam (klik voor een vergroting)

Verfijnen van zoekresultaten op naam (klik voor een vergroting)

Het zoeken op termen kan vaak heel dienstig zijn, omdat het door vele velden heen zoekt. Het kan gebruikt worden om op zoek te gaan naar een plaats of het beroep van iemand. Hier is een zoektermopdracht binnen de fotocollectie van MyHeritage, waarbij gezocht wordt naar het woord ‘familiewapen’. Dit kan heel handig zijn om te zoeken naar familiewapens omdat er gezocht wordt in de titels en beschrijving van de foto’s. U kunt de zoekopdracht veranderen door een jaartal of plaats in te voeren van wanneer en waar de foto’s genomen zijn.

Zoeken op termen (klik voor een vergroting)

Zoeken op termen (klik voor een vergroting)

Resultaten voor het zoeken op de term familiewapen (klik voor een vergroting)

Resultaten voor het zoeken op de term familiewapen (klik voor een vergroting)

Als u een foto heeft gevonden waar u meer informatie over zou willen hebben, dan kunt u contact opnemen met de inzender van de foto.

Contact opnemen met de beheerder (klik voor een vergroting)

Contact opnemen met de beheerder (klik voor een vergroting)

Wij hebben eerder de categorieën genoemd waar u in kunt zoeken. U kunt iedere collectie individueel raadplegen om in te zoeken, in plaats van alle collecties tegelijkertijd door te nemen. Hier is een voorbeeld voor het zoeken in de jaarboeken. SuperSearch heeft een grote collectie van deze boeken van scholen en universiteiten. Hier kunt u wellicht familieleden in tegenkomen zoals u hen nog niet eerder heeft gezien.

Zoekopdracht jaarboeken (klik voor vergroting)

Zoekopdracht jaarboeken (klik voor vergroting)

Zoekresultaten jaarboeken (klik voor een vergroting)

Zoekresultaten jaarboeken (klik voor een vergroting)

Foto zoekresultaat jaarboeken (klik voor een vergroting)

Foto zoekresultaat jaarboeken (klik voor een vergroting)

SuperSearch is een internationale zoekmachine. Evenals het zoeken in internationale gegevens kunt u tevens het zoekscherm gebruiken in 38 verschillende talen. Geen andere genealogie zoekmachine ondersteunt zoveel talen. Ons doel is om het niet alleen nuttig te maken in uw taal, maar om ook wereldwijde content toe te voegen wat bruikbaar kan zijn voor het familieonderzoek in uw land.

Kies uit 38 talen (klik voor een vergroting)

Kies uit 38 talen (klik voor een vergroting)

Samenvatting van SuperSearchfuncties

 • Eenvoudig zoeken naar historische gegevens van iedereen op voornaam en of achternaam met eventueel datums en plaatsen.
 • Zoeken op termen, gebeurtenissen, relaties en andere geavanceerde criteria.
 • Vind personen zonder hun achternaam te kennen. U zoekt bijvoorbeeld naar drie broers uit hetzelfde gezin en weet alleen hun voornaam en dat zij broers zijn of vind alle personen die geboren zijn op een bepaalde datum of in een bepaald dorp.
 • Doe een wereldwijde zoekopdracht om alle collecties in één keer te doorzoeken of specificeer de zoekopdracht door in slechts één bepaalde collectie of categorie te zoeken.
 • SuperSearch is slim genoeg om het geslacht te achterhalen van de persoon waar naar u zoekt.
 • Kies tussen een uitgebreide weergave waarbij u alle resultaten te zien krijgt en een compacte weergave waarbij alleen het aantal resultaten per collectie wordt vertoond.
 • Resultaten worden snel vertoond; doorgaans binnen een seconde en worden gesorteerd op relevantie.
 • Verfijn de zoekresultaten op collectieniveau of op andere criteria.

Binnenkort: Record Matching

Volgende maand zullen wij Record Matching lanceren. Een geavanceerde technologie welke de miljard stamboomprofielen zal gaan vergelijken met de meer dan 4 miljard historische gegevens op SuperSearch om overeenkomsten (bv. documenten) met een hoog nauwkeurigheidspercentage te vinden en u deze te leveren. U ontvangt automatisch een melding zodra er een overeenkomst is gevonden tussen de historische documenten en de profielen in uw stamboom. Wij hebben een paar prachtige praktijkvoorbeelden en kunnen niet wachten om deze binnenkort met u te delen. Iedereen met een data-abonnement of credits zal volledige toegang genieten van deze Record Matches.

Abonnementen en credits

Zoeken in SuperSearch is gratis en het bekijken van bepaalde datacollecties is eveneens gratis (bv. Amerikaanse volkstelling 1940, Social Security Death Index, Ellis Island, etc.), maar het bekijken van andere collecties vereist een nieuw soort abonnement, een zogeheten data-abonnement, wat tevens onbeperkte Record Matches oplevert.

Het spijt ons, maar wij kunnen geen historische gegevens kosteloos aanbieden aan onze Premium en PremiumPlus MyHeritage gebruikers, omdat veel van de collecties afkomstig zijn van derde partijen die royalty’s vragen voor het gebruik van deze data door onze gebruikers. Bijvoorbeeld: voor iedere weergave van de scans van de Engelse volkstelling vragen de officiele Engelse archieven een vaste royalty.

Echter sommige belangrijke SuperSearch-collecties zijn gratis beschikbaar voor iedereen, zoals de Social Security Death Index, immigratiegegevens van Ellis Island en de grafsteengegevens van Online Begraafplaatsen. PremiumPlus-gebruikers kunnen via SuperSearch alle stamboomprofielen gratis opzoeken en bekijken, ook foto’s, site-leden en familiesites. Premium-gebruikers kunnen site-leden en familiesites gratis opzoeken en bekijken.

U kunt tevens speciale documenten bekijken door pay-as-you-go-credits aan te schaffen.

Om de lancering te vieren van SuperSearch, bieden wij 36% korting aan, wat inhoudt dat u volledig gebruik kan maken van SuperSearch voor slechts € 68 per jaar. U kunt alle prijzen bekijken en nu een gereduceerd data-abonnement aanschaffen.

MyHeritage Premium-gebruikers kunnen genieten van 42% korting (€ 61) en voor PremiumPlus-gebruikers is er een korting van 45% (€ 58). Als klap op de vuurpijl krijgen gebruikers met een WorldVitalRecords-abonnement een gratis data-abonnement voor de periode dat hun abonnement nog loopt. Als uw abonnement nog 11 maanden loopt, dan krijgt u een aanvullend SuperSearch-abonnement voor 11 maanden er kosteloos bij.

Als u vragen, suggesties of opmerkingen heeft, stuur ons dan a.u.b. een email en richt deze aan support@myheritage.com.

Wij hopen dat SuperSearch u zult helpen met het ontrafelen van mysteries in uw familiegeschiedenis en dat u veel plezier mag beleven tijdens uw onderzoek. Wij kijken uit naar uw nieuwe ontdekkingen en nodigen u uit om te beginnen met SuperSearchen!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Toos

  juni 27, 2012

  Fantastisch !

 • Marcel

  juni 27, 2012

  Voor supersearch moet je betalen en ook voor myheritage premium. Ook moet je betalen als je meer wilt voor stamboom-Nederland, genealogie-online, geneanet bevoorrechte leden en binnenkort voor wiewaswie. Dat kost buiten je internet abonnement en het lidmaatschap van de NGV en CB een vermogen. Zo word stamboom onderzoek net als in Amerika een dure hobby.

 • Denie

  juni 28, 2012

  @Toos bedankt!

 • Denie

  juni 28, 2012

  @Marcel, bedankt voor uw reactie.

  Duur is een relatief begrip, maar de reden dat het niet gratis is komt vanwege het feit dat achter de schermen er heel veel kosten gemaakt worden om de producten en diensten draaiende te houden en zo goed mogelijk aan te bieden aan de gebruikers. Ook heeft een bedrijf financiën nodig om te groeien, onderhoud te voeren en zich te verbeteren.

  Zoals in de blogpost te lezen worden vele documenten gehuurd. Als voorbeeld moet er voor elke bekeken record van de Engelse volkstelling een vast bedrag betaald worden aan de officiële Engelse archieven. Met een netwerk van miljoenen gebruikers, kan MyHeritage deze kosten niet zelf betalen. Toch probeert MyHeritage ook zoveel mogelijk gratis documenten aan te bieden, zoals de Amerikaanse volkstelling van 1940, waarbij zij zelf de kosten op zich neemt. Denk aan kosten van hosting, opslag, onderhoud en andere verwante kosten.

  Ik wijs u op de mogelijkheden die er zijn om af te nemen naar gelang uw behoefte. Als u slechts enkele records wilt bekijken dan kunt u credits aanschaffen. Indien u denkt meer records en documenten voor een langere periode nodig te hebben dan kunt u een data-abonnement nemen.

  Ook voor de Nederlandse archieven geldt dat MyHeritage graag hun data gratis toegankelijk maakt voor iedereen via SuperSearch. Bijvoorbeeld zou alle data uit Genlias, Drenlias, AlleFriezen, de gemeentearchieven, het Nationaal Archief en meer kosteloos beschikbaar gemaakt kunnen worden via SuperSearch. Als dat iets zou zijn waar u blij mee bent dan zijn wij op de goede weg bezig 🙂

  gr., Denie

 • Robert Coudyser

  juli 3, 2012

  Dank U! het is een goede hulp bij opzoekingen.

 • l.c.geerts

  juli 3, 2012

  Als premium plus gebruiker voel ik mij belazerd.

  Ik blijft problemen hebben met het beeindigen van de Smart Matches waarvan ik veel gebruik maakte.

  Kan de Smaret Matches optie niet gewoon blijven ??

  l.c.geerts

 • Denie

  juli 3, 2012

  @Robert fijn dat u het goed kan gebruiken

 • Denie

  juli 3, 2012

  @l.c.geerts, bedankt voor uw bericht. Volledigheidshalve vermeld ik dat alle producten blijven bestaan. SuperSearch is een nieuw product van MyHeritage welke u naast Smart Matching kunt gebruiken om zo historische gegevens te achterhalen. Mocht u problemen hebben met uw Smart Matches wilt u dan contact opnemen met support@myheritage.com svp. Zij kunnen u verder helpen. In het kort de Smart Match optie blijft 🙂

 • Jan de Jong

  juli 3, 2012

  Wel erg Amerikaans gericht zeg.

  Lijkt me (tot nu toe) voor Nederlanders niet erg interessant !

 • l.c.geerts

  juli 3, 2012

  Neem geen abonnement zolang de records uit Belgie en Nederland niet in de Super search volledig aanwezig zijn.

  Laast mij maar weten wanner dit het geval is.

  PS. de prijs vind ik wel aan de hoge kant, bij elkaar wordt e.e.a. zo goed als onbetaalbaar.

  l.c.geerts

 • Denie

  juli 3, 2012

  @Jan de Jong, dit klopt. Er zijn aanzienlijke collecties van landen als Amerika, Engeland, Ierland, Australië en Canada welke het voor Nederlanders met familie in of voorouders uit deze landen erg interessant is. Wij hebben al vele bedankjes mogen ontvangen hiervoor. Voor u en velen met u zal het interessanter worden als er meer Nederlandse content te vinden is. Dit is iets waar momenteel hard aan gewerkt wordt.

 • Denie

  juli 3, 2012

  @l.c.geerts, dat is uw goed recht! Wij hopen u gauw te mogen berichten.

 • Sjon Kleintjens

  juli 3, 2012

  De meeste gebruikers van heritage gebruiken het voor een leuke fsmiliestamboom op te zetten met mohelijk wat uitzwaaiingen naar een nabijliggend buurland. Als ik – en met mij velen inmiddels – nu naar supersearch kijk dan is het ronduit een schandalig duur verhaal geworden. Nee, je MOET het toh niet nemen zegrt u. Wat een goedkoop antoord. Premiumlidmaatschap stelt in de praktijk weinig voor tegen een pittige rekening en nu komt u met dit ‘aanbod’ !?!

 • A.C. van Hout

  juli 3, 2012

  Leuke zoeksite, maar helaas nog te onvolledig met zijn geprensenteerde gegevens na het invullen van uitgebreide familiegegevens.
  Voorbeeld: na invulling van een geboortejaar rond 1790 en overlijdensdatum omstreeks 1860, verwacht ik geen gegevens meer te zien voor of na deze periode.
  Het blijft hierdoor een zoekplaatje van het doorlopen van mogelijke opties welke bij jouw stamboom past.

 • Denie

  juli 4, 2012

  @A.C. van Hout, bedankt voor uw reactie. U dient het filter iets bij te stellen. Als u een email stuurt naar support@myheritage.com kunt u hulp hierbij krijgen.

 • lisette

  juli 5, 2012

  inderdaad, weeral betalen!

  Mijn probleem ligt echter in de tijd van van napoleon toen de de kerkelijke naar de staat veranderd is.
  Geef een seintje als de nederlandse en de belgische archieven van de mormonen zijn opgenomen.
  Dan zal ik overwegen om een abbonnement te nemen

  • Denie

   juli 9, 2012

   @lisette, bedankt zullen wij doen.

 • Margriet

  juli 6, 2012

  Leuk, al die search programma’s. Maar tot nu toe vond ik de meeste informatie bij de Mormon ancestry Free. De meeste programma’s van my Heritage zijn op Amerika gericht en voor U.K kun je niet verder komen dan ongeveer vanaf 1835.
  Het enige leuke is dat je toegang hebt tot de U.K census en die kunt bekijken. De geboorte- en overlijdens en huwelijks registers van U.K zijn beperkt tot namen van de persoon en geven geen precieze data of verdere informatie.
  Tot nu toe wordt het voor mij te kostbaar met voor mij te weinig mogelijkheden.

  • Denie

   juli 9, 2012

   @Margriet, bedankt. Wij willen graag meer Nederlandse content toevoegen om u verder te helpen.

 • Margriet

  juli 15, 2012

  Hallo Denie
  Omdat ik niet weet hoe ik contact met je kan maken, doe ik dat volgens de bloq post.
  Ik heb het volgende probleem: tijdens werken aan mijn stamboom zijn plots alle plaatsnamen naast de personen verdwenen en ook alle notities die ik er bij had gevoegd. Bij de smartmatches is bij informatie ook alles weg. Wat kan ik doen om dat terug te krijgen. Gelukkig , vond ik mijn notities nog vermeld bij de profiels.
  Verder probeerde ik een boek aan te maken voor mijn Engelse vriend,voor wie deze stamboom wordt gemaakt, zodat hij dat via zijn computer kan lezen, maar ik krijg het niet in het Engels, maar in het Nederlands. Is het mogelijk een boek in het Engels te maken?
  Ik hoop dat je mij kunt helpen.
  Vriendelijke groet,

  Margriet

  • Denie

   juli 16, 2012

   @Margriet, bedankt voor uw bericht. Er is via de supportafdeling een email verstuurd met de oplossing voor uw situatie. Technische vragen kunt u richten aan support@myheritage.com.

 • Renée ten Napel

  juli 15, 2012

  Dank zij Super Search eindelijk gegevens gevonden (gratis) van mijn over-over-overgrootvader en zijn familie. Blijkt hij uit Duitsland te komen.

  • Denie

   juli 16, 2012

   @Renée ten Napel, geweldig nieuws!! Dit vinden wij erg fijn om te horen.

 • luckybee

  juli 17, 2012

  Ik weet dat ik van de adel stamt; maar ik ben ook een Calvinist, nakoomling van een Hugenoot; wij hebben bij de oprichting van Nederland de adelstand afgeschaft. Maar het is wel leuk om te weten met wie ik toch een bloedband heb.

 • Ton Bijster

  juli 18, 2012

  Jammer het filmpje op You tube heeft niet de ondertiteling,verder is de nederlandsche uitleg heel duidelijk

 • Peter Dam

  juli 22, 2012

  Vraagje: Als ik op m’n eigen naam zoek incl. geboortedatum etc. vind ik me niet. Ook bv m’n vader niet terwijl ik een eigen site heb van Myheritage en Premium lidmaatschap ? Zit hier een verklaring achter ?

  • Denie

   juli 23, 2012

   @Peter Dam, bedankt voor uw goede vraag. Eigen stamboomgegevens worden niet meegenomen in de zoekresultaten, omdat SuperSearch ervan uitgaat dat u opzoek bent naar nieuwe informatie. Om eigen profielgegevens op te zoeken verwijzen wij u door naar uw eigen familiesite / stamboom.

 • G.J.Langenberg-Nulkes

  juli 27, 2012

  ik heb geen creditcard,hoe betaal je dan?

  Gerdina

 • Heverton

  augustus 2, 2012

  ik heb niet helder hoe lang elke KIJK-vormgeving van de afoeegpln 40+ jaar het precies heeft uitgehouden, maar met de huidige vormgeving hebben we langer gedaan dan met die daarvoor, dus het is niet zo dat er almaar vaker wordt gerestyled. Onze art director heeft zich inderdaad voor het logo deels laten inspireren door zo’n ouderwetse lamellenklok (of hoe zo’n ding officieel ook heet). Maar een van onze redacteuren zag er een laser in, die voor de letters langs schiet.

 • Kaat

  augustus 21, 2012

  Ik had al mijn twijfels, maar zojuist het gedeelte wat je gratis nog kunt doen geprobeerd. Waardeloos.
  Ik had vrij veel gegevens, advanced search gedaan, duidelijk nederland aangegeven en nog is het merendeel van de zoekresultaten buitenlands. Ook veel zoekresultaten met een totaal andere voornaam dan ik heb ingegeven, en als je een resultaat aan wilt klikken, blijk je dus eerst te moeten betalen. Stond hierboven niet dat er ook gratis gegevens te behalen waren? Wat waardeloos, dat is echt geen betaling waard.

 • Gêrard

  september 24, 2012

  Heb alle berichten eens doorgelezen, de een klaagt over dit en de ander over dat.
  De een stelt zijn vraag zus en de ander zo.
  Dat er aan ontwikkelingen en in standhouding betaald moet worden binnen Myheritage is begrijpelijk, maar onze Nederlandse regering kort mij zo enorm op mijn uitkering dat ik in mijn familie het volgende heb voorgesteld en heb gedaan.
  Binnen de familie zijn een aantal familie leden actief geweest en nog binnen Myheritage, allen betaalde ook hun lidmaatschap. Nu hebben wij onze krachten gebundeld en zijn overgegaan naar een lidmaatschap Myheritage met vijf webbeheerders. Het voordeel van deze werkwijze een prachtige complete stamboom. Een maal lidmaatschap Myheritage en familie overleg of we wel of niet tot aanschaf overgaan van Record Matches. Ook wij moeten bezuinigen en zoeken naar mogelijkheden om de hobby uit te kunnen blijven voeren.

 • Tonny

  september 24, 2012

  Gêrard heeft hartstikke gelijk. Ook ik word gekort als a.o.w.ster.
  Wat Gêrard doet met zijn familie, is een héél goed idee. Ik ga ook kijken of ik familie bereid vind om dit samen met mij te doen.