Verbeteringen websitenavigatie

Verbeteringen websitenavigatie

Zodra u inlogt op MyHeritage zult u zien dat er een aantal wijzigingen zijn doorgevoerd om de navigatie van uw familiesite te verbeteren. Deze veranderingen hebben plaatsgevonden, zodat u de functies nog sneller en gemakkelijker kunt vinden.

Nieuwe uitklapmenu’s: Alle pagina’s op uw familiesite zijn nu beschikbaar vanuit een uitklapmenu, zodat u in minder muisklikken op de plaats van bestemming bent. Wilt u een diagram aanmaken? Plaats de muis op het tabblad Stamboom en u ziet direct Diagrammen & Boeken staan.

Verbeterde sitemenu's

Verbeterde sitemenu's

Schakelen tussen stambomen: Heeft u meer dan één stamboom op uw familiesite? Gebruik het handige drop-downmenu, welke nu aan de linkerkant van geplaatst is om snel tussen uw stambomen te schakelen.

Schakelen tussen stambomen met het drop-downmenu

Schakelen tussen stambomen met het drop-downmenu

Snelkoppelingen: Nieuwe knoppen aan de rechter bovenhoek maken het gemakkelijker om belangrijke functies als Smart Matches en Record Matches direct vanuit uw stamboompagina te benaderen.

Snelkoppelingen

Snelkoppelingen

Log nu in op uw familiesite om deze veranderingen te bekijken!
Wij hopen dat u ervan zult genieten.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • Danny

    oktober 17, 2012

    Het is even wennen , maar het werkt perfekt. Weer een nuttige verbetering… Nu nog de mogelijkheid om zelf de lettertypes te kiezen voor de site om deze beter leesbaar te maken ( zijn erg klein)

    Danny