MyHeritage DNA-tests voordeliger dan ooit!

MyHeritage DNA-tests voordeliger dan ooit!

Altijd al een DNA-test willen doen? Dit is uw kans! MyHeritage is blij grote prijsverlagingen aan te kondigen op DNA-tests.

Nu de technologie voor DNA-analyse gevorderd is en gangbaarder geworden, zijn de prijzen van DNA-tests voor genealogische doeleinden betaalbaarder, en dus geven wij deze besparingen direct door aan onze gebruikers.

Een simpele wangslijm DNA-test kan u spannende ontdekkingen opleveren.

  • Ontdek uw afkomst en vind nieuwe verwanten: DNA-matching kan verwanten in kaart brengen gebasseerd op uw DNA, waaronder verwanten waarvan u geen weet had.
  • Verleg de grenzen van uw stamboom naar het verre verleden: DNA kan u helpen nog verder terug in de tijd te gaan dan welk ‘papieren’ onderzoek of historische documenten dan ook.
  • Los levenslange vraagstukken op: DNA kan u helpen bij doodlopende sporen in uw genealogisch onderzoek, die u wellicht al jaren bezighouden.
  • En veel meer.

MyHeritage is een innige partner van Family Tree DNA (wereldleider in genetische genealogie), waardoor wij u de beste DNA-tests en service voor genealogische DNA-matching kunnen aanbieden. Family Tree DNA beschikt over de grootste DNA-database met meer dan 665.000 DNA-monsters. Dit betekent dat u de grootste kans heeft voor een succesvolle DNA-match als u via MyHeritage bij Family Tree DNA test.

Bestel uw DNA-test


Er zijn verschillende soorten DNA-tests beschikbaar via MyHeritage, waarbij iedere test een andere doelstelling heeft en tot specifieke ontdekkingen kan leiden. De Y-DNA-test zijn te gebruiken voor het onderzoeken van de verre voorouderlijke afkomst via de vaderlijke (paternale) bloedlijn; mtDNA-tests zijn voor het onderzoeken van de moederlijke (maternale) bloedlijn; en de FamilyFindertest is voor het onderzoeken van beide bloedlijnen via het autosomaal DNA en voor het in kaart brengen van een overzicht van de ethnische afkomst.

Vanaf vandaag kunt u de populaire FamilyFindertest voor slechts $99 (€ 75) aanschaffen i.p.v. $289 (€ 213). Dit is een besparing van 65%, voor de hoogste kwalitatieve en meest betaalbare autosomale DNA-test op de markt. PremiumPlus (PP) gebruikers van MyHeritage genieten een extra korting van 10% op alle DNA-tests. Zo betalen PPgebruikers slechts $89,10 voor de FamilyFinder. Nog geen PPgebruiker? Wellicht is dit een goed moment om over te stappen.

Wij bieden grote kortingen aan op de volgende combinatietests, samengesteld voor mensen die het meeste uit een DNA-test willen halen: Y-DNA37 + mtDNAPlus, mtFullSequence, Family Finder + mtDNAPlus, Family Finder + Y-DNA37, Family Finder + mtFullSequence en de Comprehensive Genometest.

DNA-tests bieden u een mooie kans om meer te leren over uw afkomst en onthullen uw verleden. Alle tests worden voor genealogische doeleinden gebruikt en niet voor ziekten of medische informatie. Privacy wordt strikt in acht genomen. De resultaten worden geänalyseerd in een geävanceerd laboratorium in Houston, Texas, Verenigde Staten en alleen met  u gedeeld.

Als u meer vragen heeft over DNA-tests, lees dan onze gedetailleerde DNA FAQ (veelgestelde vragen pagina).

De prijzen van deze tests zijn nu lager dan ooit te voren en voordeliger dan elders. Mis deze kans niet – bestel uw DNA-test vandaag!