MyHeritage Stamboom App (iOS+Android): Grote update

MyHeritage Stamboom App (iOS+Android): Grote update

Wij zijn blij een nieuwe versie te hebben gelanceerd van onze MyHeritage App, met grote verbeteringen voor het beheren van uw foto’s.

De MyHeritage App is een makkelijke manier om uw stamboom bij te werken als u onderweg bent, of snel onderzoek wilt doen in historische gegevens, waar u ook bent. Met de nieuwe versie is het makkelijker om uw familiefoto’s die op uw familiesite staan te beheren direct vanuit uw mobiele toestel. Nu kunt u alle familiefoto’s zien, waaronder de gemarkeerde (tagged) foto’s van iedereen die in uw stamboom voorkomt.

Download de nieuwe versie voor iOS en Android (gratis).

In deze blogpost laten wij u de nieuwe verbeteringen zien. Om de bestaande functies te bekijken, kunt u naar deze pagina surfen.

Er zijn twee grote toevoegingen in deze versie.
1- Op de startpagina treft u nu een nieuw Familiefoto kader. Klik erop om alle familiefotoalbums te zien die op uw familiesite staan.

Nieuwe Fotocategorie.

Nieuwe Fotocategorie.Albumweergave (Klik voor vergroting).

Albumweergave (Klik voor vergroting).


U kunt nieuwe foto’s aan uw albums toevoegen, door een nieuwe foto te maken of er een uit uw telefoon te selecteren die u reeds gemaakt heeft.

Voeg foto toe aan album

Voeg foto toe aan album

Bij elke foto kunt u kiezen om het op te slaan op uw telefoon, het te verwijderen, of het te delen. Dit laatste is nog alleen beschikbaar voor Android.

Aanvullen opties: iPhone (links), and Android (rechts). Androidkeuzes kunnen per toestel verschillen.

Aanvullen opties: iPhone (links), and Android (rechts). Androidkeuzes kunnen per toestel verschillen.

Nieuwe foto-opties (Klik voor vergroting).

Nieuwe foto-opties (Klik voor vergroting).

2- Op iedere profielpagina is nu een optie toegevoegd om de foto te beheren. Dit komt naast de tabbladen Profiel, Familie en Gebeurtenissen te staan. Klik op het tabblad Foto’s om alle foto’s te zien waarin een familielid is gemarkeerd (getagd). Voor elke foto is er de optie om het op te slaan op de telefoon, het te verwijderen, of te delen (alleen beschikbaar voor Android gebruikers).

Nieuw tabblad in profiel (Klik voor vergroting).

Nieuw tabblad in profiel (Klik voor vergroting).

Profielfoto's (Klik voor vergroting).

Profielfoto's (Klik voor vergroting).

Klik op het camerapictogram in iemands profiel om een nieuwe foto te maken of er één te kiezen vanuit de telefoon. De foto wordt dan automatisch gemarkeerd en toegevoegd aan de foto’s van die persoon. De nieuwe fotofuncties maken het makkelijker om de stamboom te laten zien aan familieleden en foto’s te maken van personen wiens foto nog ontbreekt en deze snel toe te voegen. U kunt tevens foto’s maken tijdens familielegelegenheden en deze toevoegen aan de familiesite via de app. Als u Family Tree Builder 7.0 gebruikt dan worden de foto’s die u met uw mobiel maakt, automatisch gesynchroniseerd met uw Family Tree Builder en uw stamboom verrijkt.

Het is nu makkelijker om foto’s te maken en beheren met de MyHeritage app en deze te delen met familieleden. Deel uw stamboom en foto’s met uw naasten direct vanaf uw mobiele toestel, waar u ook bent.

Heeft u de app nog niet? Download deze gratis en bewaar uw familiegeschiedenis vandaag nog!

Veel plezier!