MyHeritage verstevigt Nederlandse positie middels samenwerking met Aldfaer en Coret

MyHeritage verstevigt Nederlandse positie middels samenwerking met Aldfaer en Coret

Wij zijn blij aan te kondigen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met de Nederlandse genealogiediensten Aldfaer en Coret Genealogie. Daarnaast zijn wij onze eerste reclamecampagne gestart op de Nederlandse televisie.

Door de strategische samenwerkingen met Aldfaer en Bob Coret willen wij de Nederlandse stamboomonderzoekers helpen hun familieonderzoek te verbeteren. Via een naadloze productintegratie zullen de diensten gebruikmaken van de technologieën van MyHeritage.

MyHeritage heeft momenteel meer dan 850.000 geregistreerde gebruikers in Nederland, niet meegerekend de Nederlandse gebruikers in overige delen van de wereld zoals België, Australië, Canada, Zuid-Afrika en Amerika. Wereldwijd hebben MyHeritage en dochter Geni.com meer dan 80 miljoen gebruikers.


Aldfaer
Aldfaer, opgericht in 1998, is een populair gratis genealogieprogramma dat wordt uitgegeven door de stichting Aldfaer. Als onderdeel van de samenwerking zal MyHeritage het voortbestaan van het programma Aldfaer ondersteunen.

De nieuwe functies in Aldfaer zullen onder meer een naadloze integratie van de unieke technologieën van MyHeritage bevatten, zoals Smart Matching en Record Matching. Hiermee kunnen de gebruikers van Aldfaer beschikken over nauwkeurige automatische ontdekkingen die gebaseerd zijn op de enorme internationale database van MyHeritage.

Anne van der Ploeg, oprichter van Stichting Aldfaer zegt verheugd te zijn met de samenwerking.

Aldfaer zal blijven bestaan en groeien. De toevoeging van MyHeritage’s matching technologie zal nóg meer waarde toevoegen voor onze vele gebruikers in Nederland.

Coret Genealogie
Coret Genealogie is in 2003 opgericht door de Nederlandse genealoog en ICT-deskundige Bob Coret en biedt vele genealogiediensten aan waaronder het Stamboomforum en Genealogie Online.

Coret zal met MyHeritage samenwerken als strategisch adviseur en het aanbod van MyHeritage in Nederland perfectioneren en nieuwe mogelijkheden ontwikkelen voor de Nederlandse markt.

Vanaf volgende maand zullen de matching technologieën van MyHeritage worden toegevoegd aan Genealogie Online. Dit helpt de gebruikers om nieuwe ontdekkingen te doen zonder dat hun gegevens overgebracht worden naar MyHeritage. Integratie met de overige diensten van Coret Genealogie zullen volgen.

De samenwerking met MyHeritage zal nieuwe kansen bieden aan Nederlandse liefhebbers van familiegeschiedenis.

Reclamecampagne op TV
Wellicht heeft u het al voorbij zien komen op de televisie. Wij zijn onze eerste campagne gestart op de Nederlandse tv. Hierin spelen onze eigen gebruikers de hoofdrol en delen hun ervaringen, verhalen en ontdekkingen delen over MyHeritage.

De stem in deze campagne is van de welbekende acteur Bram van der Vlugt. Parallel aan de Nederlandse campagne zijn wij in Noorwegen ook een TV campagne gestart.

Van alle landen over de hele wereld, springt Nederland er uit als het gaat om mensen die een passie hebben voor familiegeschiedenis. Wij zijn verheugd om de nieuwe en belangrijke samenwerking met Aldfaer en Coret aan te gaan en onze eerste nationale tv-campagne te lanceren, waarmee wij onze marktpositie in Nederland verstevigen.

zegt oprichter & CEO Gilad Japhet.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • leo peeters

  november 13, 2014

  mooi, ik hoop hierdoor en hiermee nog verder in het verleden te kunnen graven waar mijn roos liggen. dank u.

 • Henk Staats

  november 13, 2014

  Ik ben zeer benieuwd. Wellicht kom ik nog een aantal voorouders tegen.

 • Scharmin Cyriel

  november 13, 2014

  Een goed initiatief ik kijk er naar uit

 • Fred

  november 13, 2014

  verheugd dat andere programma’s blijven bestaan. Zelf gebruik ik 3 stuks: a) om verschillende families gescheiden te houden
  en b) omdat ze allen weer andere mooie mogelijkheden hebben.
  Het oude “stamboom de luxe” maakt bv. erg handige grafische stambomen, waardoor kinderen toevoegen bij de juiste ouder/tak goed lukt.

 • h. mulder

  november 13, 2014

  ik zat al een poos te wachten op matches uit andere programma’s dan My Heritage.

 • F.H.T.B0s

  november 13, 2014

  ik volg de tv campagne en ik vind deze zeer goed ik kijk er met veel plezier naar,ik juich de samenwerking toe en zal daar zeker gebruik van gaan maken ik zelf ben er zeker van dat het mijn ten goede komt in
  mijn onderzoek
  vr gr Freddy bos

 • Jelle Reitsma

  november 13, 2014

  Ben benieuwd, want juist voor de “betere” printmogelijkheden ben ik van MyHeritage naar Aldfaer overgestapt. Kortom afwachten maar en hoop dat er iets moois uit deze samenwerking groeit.

 • Jo Jakobs

  november 13, 2014

  Beste Medewerkers van MyHeritage.
  Is het ook mogelijk om stambomen in Aldfaer en MyHeritage samen te voegen of naar elkaar over te zetten?
  Ik gebruik beiden en voer nu de gegevens ook in beide in.
  Als dit mogelijk is hebt u daar dan ook een beschrijving van ?
  Groeten en veel succes met de samenwerking.

 • L Van den Abbeele

  november 13, 2014

  Ik ben verheugd dit nieuws te lezen, maar ben wel een belg die met het program Aldfaer werkt en daar ontdek ik niets van in deze mail.
  Groeten en veel succes

 • A. Wehmeijer

  november 13, 2014

  is er nu, met de nu aangegane verbintenis met Aldfaer en Coret Genealogie, mogelijk op kort termijn ook een Mac applicatie binnen MyHeritage te verwachten? Iets bestaat er wel, maar zo makkelijk om extra informatie per persoon in te voeren is er nog steeds niet naar mijn mening. Ik bedoel zoals bij gebruik van het Microsoft programma in uw eigen initiële programma.

 • Hilda Schaap

  november 13, 2014

  Geweldig deze samenwerking ,is het nu ook mogelijk voor MyHeritage gebruikers om te matchen met deze site”s? dit zou ook voor ons veel zoekwerk besparen.
  Veel succes Hilda Schaap-Boonstra

 • Anja Drost-Born

  november 13, 2014

  Interessant stuk. Snap nog niet precies hoe het gaat werken. Vraag ik nog wel Hans Drost.

 • Dick Poelemeijer

  november 13, 2014

  Zoals het er nu naar uitziet, kunnen wij binnen afzienbare tijd meer voorouders vinden. Een geweldig initiatief om met Aldfaer (Oude Vader?) en Coret samen te gaan werken.

 • Femme lulofs

  november 14, 2014

  SUCCES met deze samenwerking….ben erg benieuwd hoe het ….

 • Femme lulofs

  november 14, 2014

  SUCCES met deze samen werking

 • liom

  november 14, 2014

  Aldfaer is echt een aanrader !

 • Reginald Koee

  november 14, 2014

  Interessante ontwikkeling, maar wacht even af wat het extra oplevert. Gebruik zelf alle genoemde applicaties al. Maar het voortbestaan van Aldfear is zeker voor velen een belangrijke stap.
  Er zullen de komende jaren nog wel meer integraties plaats vinden. Uiteindelijk blijven er wereldwijd maar een paar belangrijke programma’s over.

 • Freek Ramaker

  november 14, 2014

  Geweldig initiatief, ben benieuwd hoe dit uitgewerkt gaat worden.
  Succes!

 • G. Bruse

  november 14, 2014

  Een bijzonder initiatief, nu nog samenwerken met wiewaswie? Ik vind het mooi dat myheritage deze koppelingen aangaat.

 • Willem te Slaa

  november 14, 2014

  Willem te Slaa
  14 nov.2014

  Prachtig initiatief, hoop door deze samenwerking nog een beter overzicht te verkrijgen van het ontstaan van mijn familie naam.
  Hoop dat ook foto´s in de toekomst bij Aldfaer kunnen worden toegevoegd.
  Wij wensen u veel geluk met deze samen werkings overeenkomst.

 • Therese Hirsch-Hermans

  november 14, 2014

  Antwoord B.

  Groetjes,

  Therese

 • p.abbestee

  november 14, 2014

  Goede zaak op het gebied van voorouder onderzoek.

 • a.j van leusden

  november 14, 2014

  ben zeer benieuwd

 • Peter Aartsen

  november 14, 2014

  Sinds enige tijd werk ik ook met een Mac. Ik hoop dat er door deze samenwerking een versie komt voor de Mac.

 • P H G Kaelen

  november 15, 2014

  M/H
  mooi deze samenwerking wacht op verdere ontwikkelingen
  Vr Gr Harry Kaelen

 • Paul Christiaan Smis

  november 15, 2014

  Goed initiatief. Ik gebruik naast MyHeritage ook Genealogie Online. Ik ben benieuwd of twee betaalde lidmaatschappen misschien wat teveel van het goede wordt. Maar voorlopig overlappen ze elkaar niet te veel.
  Aldfaer gebruikte ik alleen om de rapporten samen te stellen. Adfaer is daar beter in dan MyHeritage. Maar de laatste tijd krijg ik de gedcom van MyHeritage niet meer goed in Aldfaer ingevoerd, dus ben ik uitgeweken naar Geneanet (betaald) en Voorouders.net (gratis). Allebei ook zeer goed, ieder op zijn eigen manier.

  Voor de invoer in en de opbouw van de stamboom blijf ik bij MyHeritage. De werkinterface is nog altijd de beste die ik ooit gezien heb.

  De TV commercial vind ik leuk. Het zou wel goed zijn er hierna nog een tegenaan te gooien, voor een iets jongere doelgroep. Nieuwe, genealogische disciplines zoals DNA-onderzoek, datamining en bloggen zouden jongeren wel eens erg aan kunnen spreken.

  Al met al, prima ontwikkelingen bij MyHeritage.

 • Liane Bredee

  november 15, 2014

  Een prachtig initiatief. Ik he b altijd al gedacht dat de verschillendde genealogie verenigingen samen moesten w. Ik verwacht veel van deze sammenwerking.
  Veel succes

 • E. Postma

  november 17, 2014

  Fijn, graag info hoe een en ander gaat werken.

 • Jo Steinschuld

  december 1, 2014

  Samenwerken brengt meestal voordeel voor alle betrokkenen.
  Ben benieuwd of ik nu ook verder kan graven in mijn voorouder geschiedenis en dan meer specifiek in Duitsland.