900 Miljoen Wereldwijde Historische Gegevens toegevoegd

900 Miljoen Wereldwijde Historische Gegevens toegevoegd

Reacties3

Wij zijn blij aan te kondigen dat wij 900 miljoen wereldwijde historische gegevens hebben toegevoegd aan SuperSearch. Het totale aanbod op MyHeritage komt hiermee op 6 miljard.

De nieuwe content is tot stand gekomen dankzij de samenwerking tussen MyHeritage en FamilySearch. De content bestaat voornamelijk uit stamboomprofielen die zijn aangemaakt door meer dan 22 miljoen FamilySearch-leden. Dagelijks zal nieuwe data van FamilySearch worden opgehaald en bijgewerkt op MyHeritage.

Door de toevoeging van deze data bij MyHeritage, tezamen met de 27 miljoen stambomen die wereldwijd door MyHeritage-leden zijn aangebracht, komen voor het eerst 2 van de 3 grootste stamboomcollecties bijeen.

Zoek in de historische database

Zowel MyHeritage als FamilySearch-leden zullen baat hebben bij deze toevoeging. Leden zullen matches ontvangen zodra er een overeenkomst tussen stambomen gevonden is. Miljoenen leden zullen nieuwe ontdekkingen doen en onbekende voorouders en verwanten leren kennen dankzij deze samenwerking.

Deze belangrijke toevoeging is onderdeel van MyHeritage’s groter plan om het voor personen eenvoudiger te maken de familiegeschiedenis te ontrafelen, door doorlopend wereldwijde historische data en stamboomprofielen toe te voegen en te combineren met geavanceerde technologie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd

 • Paul Christiaan Smis


  februari 3, 2015

  Prachtig! Ga zo door!

 • Mary Wesseling


  februari 20, 2015

  Super, heb al veel mensen op deze manier gevonden.

 • Els Smarius van Baal


  maart 6, 2015

  Jammer Sabine, je andere familie heeft ook een stamboom.
  Natuurlijk te druk!
  Maar een echt beeld is natuurlijk veel fijner!
  Wat een fijne jeugd is aan de stamboom voor afgegaan.
  Toe denk er eens aan.