Introductie van nieuwe en verbeterde MyHeritage fotogalerij

Introductie van nieuwe en verbeterde MyHeritage fotogalerij

MyHeritage is de perfecte plek om uw familieherinneringen te bewaren. Vanaf deze week is het opslaan van al uw familiefoto’s bij MyHeritage gemakkelijker en plezieriger dan ooit.

We hebben het fotogedeelte van MyHeritage vernieuwd en het uiterlijk en de functionaliteit zijn sterk verbeterd. Al uw foto’s, video’s en audiobestanden worden nu samengevoegd in één overzichtelijke weergave.

Nieuwe fotogalerij (klik om te vergroten)

Nieuwe fotogalerij (klik om te vergroten)

Om het nieuwe en bijgewerkte fotogedeelte te bekijken, meldt u zich aan bij MyHeritage en klikt u op ‘Foto’s’ in de bovenste navigatiebalk van uw familiesite.

Het eerste wat opvalt is dat de interface opnieuw is ontworpen. De nieuwe fotogalerij is aantrekkelijk en leuk om door te bladeren. Maar de grootste veranderingen zijn achter de schermen uitgevoerd: we hebben de nieuwste webtechnologieën gebruikt om de nieuwe fotopagina ongelooflijk snel te maken. De foto’s laden snel en u kunt er gemakkelijk doorheen bladeren. En het maakt niet uit of u honderden of vele duizenden foto’s plaatst.

Uw foto’s en video’s worden gesorteerd op de datum waarop u ze aan uw site hebt toegevoegd. De items die u het laatst hebt toegevoegd staan bovenaan. Beweeg de muisaanwijzer over een foto om meer informatie weer te geven, zoals de titel, datum en plaats. Links kunt u foto’s filteren op personen met een label of op album.

Foto filter opties (klik om te vergroten)

Foto filter opties (klik om te vergroten)

Filteren op personen
Klap menu ‘Personen’ uit om te zien welke personen in uw stamboom op foto’s zijn gemarkeerd. Klik op persoon in de lijst om alle foto’s te zien waarin deze persoon is gemarkeerd. Beweeg de muis over de naam van deze persoon bovenaan om meer informatie te zien: deze persoon in de stamboom, zijn of haar profiel of zoek naar historische gegevens.

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Als u op een persoon klikt, ziet u alle foto’s waarin deze persoon is gemarkeerd.

Filter op persoon (klik om te vergroten)

Filter op persoon (klik om te vergroten)

Onderin de lijst ‘Personen’ ziet alle media-items die nog niet zijn gemarkeerd. Klik op deze vermelding om ze snel van labels te voorzien.

Foto's zonder label (klik om te vergroten)

Foto's zonder label (klik om te vergroten)

Acties met foto’s
Schakel het selectievakje rechtsboven op een foto in om één of meer foto’s te selecteren. Kies er vervolgens voor om de geselecteerde foto(’s) te downloaden of ga naar ‘Meer acties’ om de foto(’s) aan een album toe te voegen of te verwijderen.

Meer opties (klik om te vergroten)

Meer opties (klik om te vergroten)

Rechtsboven op de fotopagina kunt u naar media-items zoeken of foto’s naar nieuwe of bestaande albums uploaden.

Zoeken en uploaden (klik om te vergroten)

Zoeken en uploaden (klik om te vergroten)

In komende versies willen we het zoeken naar foto’s en de weergave van individuele foto’s verbeteren, om de nieuwe visuele ervaring in het fotogedeelte van uw MyHeritage-familiesite nog completer te maken.

Foto’s en andere media verlevendigen uw stamboom en brengen uw familiegeschiedenis tot leven. We nodigen u uit om in het nieuw ontworpen fotogedeelte foto’s en video’s toe te voegen, ze met labels te markeren, in albums te organiseren en met uw dierbaren te delen.

Veel plezier!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Henk Talen

  juni 30, 2016

  Ik vind het geheel wel leuker geworden.

 • Decraene Guido

  juli 1, 2016

  Kan het dat iemand zomaar de foto’s gebruikt die op onze stamboom staan zonder voorafgaande vraag of toelating?
  Wat kan ik er tegen doen?

  • MyHeritageNL

   juli 7, 2016

   Geachte heer Decraene, u kunt zelf bepalen hoe wordt omgegaan met foto’s op uw stamboom d.m.v. het wijzigen van uw instellingen.
   Log in op uw familiesite, klik op uw naam in de rechterbovenhoek, klik op ’site instellingen’ -> kies ‘mijn privacy’ en vervolgens in het linkermenu op ‘inhoud’. Ga naar de optie ‘Sta toe dat beheerders van andere familiesites foto’s van overeenkomstige personen kunnen kopiëren’ en vink dit uit. Doe hetzelfde met de optie ‘Foto’s’ iets daaronder.

 • Juul van der Werff

  juli 20, 2016

  Beste beheerders van My Heritage,

  Een duidelijke en zeer nuttige tip. Zou het verder wellicht verstandig zijn voor ons deelnemers een gemakkelijk te vinden pagina te openen met een overzicht van zeer praktische en uitvoerbare tips, zoals u die gaf aan de heer Decraene?
  Met vriendelijke groet,
  Juul van der Werff