Grote update van mobiele app

Reacties

Met de mobiele app van MyHeritage kunt u familiemomenten delen, uw familiegeschiedenis ontdekken en bewerken en altijd en overal in contact blijven met uw dierbaren. We hebben de mobiele app recent een grote update gegeven. Tot de nieuwe functies behoren meldingen van ontdekkingen in real time en een lijstweergave om uw stamboom te bekijken.

Download de mobiele app helemaal gratis.

Wat is er vernieuwd?

Ontdekkingen in real time

We hebben Smart Matches in real time toegevoegd, zodat u ontdekkingen ontvangt terwijl u in de mobiele app informatie aan uw stamboom toevoegt. Iedere keer dat u het profiel van een persoon in uw stamboom aanpast, zoeken we automatisch naar matches met de 34 miljoen stambomen die op MyHeritage staan. U ontvangt vervolgens in-app meldingen.

afb1

 

Lijstweergave van uw stamboom

U kunt nu uw stamboom in de vorm van een lijst weergeven. Dit geldt zowel voor de weergave in de mobiele app als voor de weergave in een browser op uw mobiele telefoon. Deze weergave is, aangevuld met de verbeterde zoekfunctie en sorteeropties, bijzonder handig om snel mensen in uw stamboom op te zoeken, vooral bij mobiel gebruik.


afb-2

Voor een lijstweergave van uw familie: tik op “Stamboom” in het hoofdvenster van de mobiele app.

afb3

Tik op het pictogram Lijstweergave in de rechterbovenhoek van uw stamboom.

afb4

Zoek een persoon in de stamboom op om de lijst met zijn of haar naam te vullen. Als u begint met het typen van iemands naam, ontvangt u onmiddellijk suggesties. U kunt vervolgens een specifiek persoon selecteren.

pic5

Tik op iemands vermelding om het volledige profiel te openen.

 

pic6

pic7

Het pictogram Ontdekkingen achter een naam toont het aantal matches voor die persoon die op afhandeling wachten. Tik erop om de matches te bekijken.

pic8 

 

pic9

U kunt verschillende acties voor een persoon uitvoeren. In iOS doet u dat door met uw vinger naar links over de naam te bewegen, in Android door op de naam te tikken en enkele seconden vast te houden. U kunt naar gegevens over de betreffende persoon zoeken, iemands foto toevoegen of de persoon in de stamboom bekijken.

pic10

Tik op het pictogram Trechter in de rechterbovenhoek, als u de lijst anders wilt sorteren.

pic11

U kunt sorteren op verwantschap, voornaam of achternaam en op “Pas toe” tikken om uw wijzigingen op te slaan.

pic12

Tik op het pictogram Stamboom in de rechterbovenhoek, om wanneer u maar wilt naar de stamboomweergave terug te keren.

pic13

Als u de app nog niet hebt, nodigen we u uit om hem gratis te downloaden in de App Store van Apple of de Google Play Store.

Veel plezier met deze update!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd