Lijkt u sprekend op uw vader? Maak kans op een MyHeritage DNA-test!

Lijkt u sprekend op uw vader? Maak kans op een MyHeritage DNA-test!

We hebben in 2015 een Look-alike competitie georganiseerd waarin we gebruikers vroegen om foto’s van lookalikes uit verschillende generaties in hun familie in te zenden. De resultaten waren ongelooflijk. Sommige afstammelingen leken zo veel op hun voorouders dat het leek alsof we naar foto’s keken van één en dezelfde persoon.

Louis Beckstrom (geboren in 1917) en achterkleinzoon Mathew Beckstrom (geboren in 1995)

Louis Beckstrom (geboren in 1917) en achterkleinzoon Mathew Beckstrom (geboren in 1995)

Omdat we deze maand Vaderdag vieren, houden we opnieuw een fotowedstrijd voor dubbelgangers: dit keer voor kinderen en vaders.

Hoort u al uw hele leven dat u sprekend op uw vader lijkt? Hebt u foto’s van uzelf en uw vader waarbij je even goed in je ogen moet wrijven? We willen de opvallende gelijkenis tussen u twee graag zien en deelnemers van deze wedstrijd maken kans om een MyHeritage DNA test te winnen! De mooiste inzending wordt beloond met een DNA test.

Mail ons uw familiefoto’s en de gegevens over de mensen op uw foto’s naar stories@myheritage.com en maak een kans om te winnen. Vergeet niet uw eigen contactgegevens te vermelden. U kunt ons uw inzending sturen t/m 18 juni 2017. We zullen de beste foto’s op dit blog plaatsen.

Veel succes, we kijken uit naar uw foto’s!