Memorial Day: gratis toegang tot Amerikaanse militaire archieven

Reacties

De komende week staat in de Verenigde Staten in het teken van Memorial Day, de Amerikaanse feest- en gedenkdag waarop de gevallen Amerikaanse militairen worden herdacht.

Memorial Day is omkleed met veel tradities, waaronder familiebezoek en het delen van herinneringen aan familieleden die in het leger hebben gediend. Hebt u verwanten die het land hebben gediend? Hebt u nieuwe gegevens over hun militaire geschiedenis ontdekt.

Om u te helpen om meer te weten te komen over uw heldhaftige voorouders en de offers die zij in dienst van hun land hebben gebracht, bieden we u gratis toegang tot al onze militaire archieven in SuperSearch™. Dat zijn meer dan 47 miljoen records. De hele collectie kan tot en met 28 mei 2019 gratis worden doorzocht.

Zoek in onze militaire dossiers op www.myheritage.nl/military-records gratis naar fascinerende nieuwe informatie over uw voorouders en familieleden die in het leger hebben gediend. Vertel ons over uw ontdekkingen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd