Ontdek de rol van uw voorouders in de geschiedenis met gratis militaire gegevens

Ontdek de rol van uw voorouders in de geschiedenis met gratis militaire gegevens

Ter gelegenheid van Memorial Day, waarbij mensen in de Verenigde Staten de herinnering eren aan de helden die vochten om hun families en hun thuis te beschermen, biedt MyHeritage u de unieke kans om meer te leren over de mensen in uw familie die vochten voor hun land.

Van 20 t/m 26 mei is onze volledige collectie militaire gegevens gratis beschikbaar.

Doorzoek nu de MyHeritage collectie militaire gegevens

Onze collectie omvat onder andere dienstplicht- en dienstgegevens, pensioengegevens en andere militaire documenten uit Noord-Amerika en de rest van de wereld, die teruggaan tot de Amerikaanse oorlog aan het einde van de 18e eeuw.

Door middel van militaire gegevens kunt u leren welke rol uw voorouders hadden bij het schrijven van geschiedenis. Deze documenten kunnen informatie bevatten over waar uw voorouder heeft gediend, tot welke rang ze zijn gestegen en wat ze tijdens hun dienst hebben gedaan. Militaire gegevens zijn ook uniek omdat ze informatie kunnen bevatten over het uiterlijk en de lichaamsbouw van uw voorouder – bijvoorbeeld hun lengte, oogkleur en haarkleur.

De verzameling militaire gegevens van MyHeritage is meestal alleen volledig toegankelijk voor mensen met een betaald MyHeritage-abonnement. Maar van 20–26 mei kunnen alle gebruikers ze doorzoeken, bekijken en er informatie uit halen om deze gratis aan hun stambomen toe te voegen.

Mis deze unieke kans niet om nieuwe informatie over de militaire helden in uw familie te ontdekken!

Doorzoek nu de MyHeritage collectie militaire gegevens!