Speciale actie voor Valentijnsdag: gratis toegang tot alle huwelijksgegevens

Speciale actie voor Valentijnsdag: gratis toegang tot alle huwelijksgegevens

Love is in the air! Vier Valentijnsdag door in de liefdesverhalen van uw familiegeschiedenis te duiken met dit speciale aanbod: alle huwelijksaktes zijn gratis toegankelijk van 13 t/m 24 februari 2022.

Nu huwelijksaktes doorzoeken op MyHeritage

Huwelijksakten bieden een fascinerend kijkje in de momenten waarop nieuwe families ontstaan. Ze bevatten meestal de namen, geboortedata, geboorteplaatsen en woonplaatsen van de bruid en bruidegom, en soms bevatten ze informatie over de ouders van de bruid en bruidegom of getuigen, die familievrienden of andere familieleden kunnen zijn. MyHeritage is de thuisbasis van 164 collecties van huwelijksakten met bijna 600 miljoen records van over de hele wereld, waarvan sommige prachtig gescande afbeeldingen bevatten en sommige exclusief voor MyHeritage zijn.

Sinds afgelopen Valentijnsdag hebben we een aantal essentiële en intrigerende collecties toegevoegd — bijvoorbeeld Frankrijk, kerkelijke en burgerlijke huwelijken en Brazilië, Pernambuco huwelijken, 1800-1960

Normaal gesproken is een Compleet of Data-abonnement vereist om deze records te bekijken, maar tijdens deze periode kunt u ze gratis doorzoeken en bekijken.

Dus wacht niet langer en ga snel op zoek! We zijn heel benieuwd om te horen wat u heeft kunnen vinden.

Nu gratis huwelijksaktes doorzoeken op MyHeritage