Anzac Day: Gratis toegang tot alle records uit Australië en Nieuw-Zeeland

Anzac Day: Gratis toegang tot alle records uit Australië en Nieuw-Zeeland

Om Anzac Day nog meer betekenis te geven, biedt MyHeritage graag gratis toegang tot onze collecties van 95 miljoen records uit Australië en Nieuw-Zeeland, tussen 20 april en tot en met 26 april 2022.

Zoek gratis in Australische en Nieuw-Zeelandse records op MyHeritage

MyHeritage kan u helpen bij het ontdekken en bewaren van de verhalen van uw Australische en Nieuw-Zeelandse verwanten die vochten voor de vrijheid, of van een van uw verwanten uit de regio – dus grijp deze uitstekende onderzoeksmogelijkheid aan nu de archieven gratis zijn.

MyHeritage is de thuisbasis van verschillende belangrijke historische archiefcollecties uit Australië en Nieuw-Zeeland, waaronder een aantal militaire collecties zoals de Anzac Memorial records, de Australian World War II Nominal Roll, 1939-1945, en meer. Aanvullende records, zoals van de burgerlijke stand en regering, kunnen helpen om meer details in te vullen om een volledig beeld te schetsen van het leven van uw verwanten.

Normaal gesproken is een Compleet of Data-abonnement nodig om deze records te bekijken, maar voor slechts 7 dagen kunt u ze gratis doorzoeken en bekijken. Om toegang te krijgen tot deze gratis records, wordt u gevraagd een gratis MyHeritage account aan te maken.

Zoek gratis in records uit Australië en Nieuw-Zeeland op MyHeritage

Wie zijn de helden in uw familie? Of u zich hun namen nu herinnert van een specifieke dienstperiode of hun identiteit nog moet leren kennen, MyHeritage kan u helpen de verhalen te ontdekken en te bewaren van uw Australische en Nieuw-Zeelandse verwanten die voor de vrijheid vochten.

Opdat we niet vergeten.