De index voor de Amerikaanse volkstelling van 1950 voor Rhode Island, South Dakota en overzeese eilanden staat nu live

De index voor de Amerikaanse volkstelling van 1950 voor Rhode Island, South Dakota en overzeese eilanden staat nu live

Het verheugt MyHeritage om de volgende tranche van geïndexeerde records (en de bijbehorende scans) te publiceren. Dit keer betreft het Rhode Island, South Dakota en overzeese eilanden zoals Canton [Kanton], Johnston, Midway, en Wake Islands. Er zijn vandaag hiermee 1,573,922 records toegevoegd, wat het totale aantal in de collectie op 3,539,297 brengt. Alle records kunnen gratis worden doorzocht, bekeken en aan uw stamboom op MyHeritage worden toegevoegd!

Doorzoek de collectie Verenigde Staten volkstelling van 1950

Een prachtige vondst in de volkstelling van 1950

In de scans van de collectie MyHeritage Verenigde Staten volkstelling van 1950 vinden we de eerste vermelding van acteur Christopher Walken. Christopher, geboren als Ronald Walken, was 7 jaar oud ten tijde van de Amerikaanse volkstelling van 1950. De volkstelling vermeldt zijn vader, Paul, als 44-jarige en moeder, Rosalie, als 44-jarige. Paul werd geboren in Duitsland en Rosalie werd geboren in Schotland. Ze waren eigenaren van een bakkerij. Christopher was het middelste kind, met een oudere broer genaamd Kenneth die 11 jaar oud was en een jongere broer genaamd Glenn die 4 jaar oud was op het moment van de volkstelling.

Vermelding van Christopher Walken in de Amerikaanse volkstelling van 1950

Vermelding van Christopher Walken in de Amerikaanse volkstelling van 1950

Samenvatting

Het verheugt ons om de nieuwste tranche van de MyHeritage-collectie Verenigde Staten volkstelling van 1950 vrij te geven. Het betreft dit keer Rhode Island, South Dakota en overzeese gebieden zoals Canton [Kanton], Johnston, Midway, en Wake Islands. Deze index en de bijbehorende scans zullen nog tientallen jaren een belangrijke onderzoeksbron vormen voor familiehistorici, genealogen, sociale wetenschappers en andere onderzoekers.

Het doorzoeken en bekijken van de records van de collectie Verenigde Staten volkstelling van 1950 is gratis.

Als u een stamboom op MyHeritage hebt, dan brengt onze Record Matching-technologie u automatisch op de hoogte als er matches zijn tussen records in deze collectie en uw verwanten. U hebt dan de mogelijkheid om de record te bekijken en te beslissen of u de nieuwe informatie aan uw stamboom wilt toevoegen. Record Matches voor de collectie Verenigde Staten volkstelling van 1950 zijn gratis.

We wensen u veel plezier met de Amerikaanse volkstelling van 1950!