MyHeritage publiceert de Amerikaanse volkstelling van 1950 – nu gratis doorzoeken!

MyHeritage publiceert de Amerikaanse volkstelling van 1950 – nu gratis doorzoeken!

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk aangebroken! Wij zijn verheugd de vrijgave aan te kondigen van de 1950 U.S. Federal Census collectie, 72 jaar nadat de telling werd gestart – en deze is nu voor u beschikbaar om GRATIS te doorzoeken! De volkstelling biedt fascinerende details over het leven van de 150 miljoen Amerikanen die van 1940 tot 1950 in de Verenigde Staten en haar territoria woonden. Als u in deze periode familie in de Verenigde Staten had, zult u waarschijnlijk belangrijke details over hun leven vinden.

Doorzoek de Amerikaanse volkstelling van 1950 gratis!

Het aantal staten en territoria die volledig geïndexeerd en beschikbaar zijn om te doorzoeken groeit elke paar dagen, en in de komende dagen en weken zullen we extra geïndexeerde records vrijgeven tot dat de hele collectie geïndexeerd is. De records die nog niet geïndexeerd zijn kunnen nog steeds gevonden worden in de 1950 U.S. Census image collection. Al deze gegevens kunnen gratis worden bekeken, doorzocht en aan uw stamboom worden toegevoegd op MyHeritage.

Exclusieve MyHeritage volkstellingsbronnen

Om u op weg te helpen met uw volkstellingsonderzoek, hebben we de Census Helper™ uitgebracht – een nieuwe functie die u vertelt wie in uw stamboom waarschijnlijk zal voorkomen in de Amerikaanse volkstelling van 1950 en andere tellingen. Zie voor meer informatie Geef uw onderzoek naar  de Amerikaanse volkstelling van 1950 een vliegende start met de Census Helper™.

Om meer te weten over de Amerikaanse volkstelling van 1950 en alle andere volkstellingen op MyHeritage, bezoek onze Census Content Hub en onze speciale webpagina over de Amerikaanse volkstelling van 1950.

Genealogische schattenjacht

Wanneer we vanaf volgende week de index van elke staat vrijgeven, zullen we een genealogische schattenjacht van de Amerikaanse volkstelling van 1950 lanceren, waarbij u specifieke aanwijzingen krijgt over een persoon of feiten in de volkstelling van 1950. De eerste persoon die het volkstellingsrecord op MyHeritage kan vinden en met ons kan delen op sociale media en per e-mail, wint een MyHeritage Compleet abonnement. Houd ons in de gaten voor meer informatie binnenkort!

Hoe goed kent u de jaren vijftig? Hier zijn enkele interessante feiten over de jaren vijftig die u misschien verrassen!

Tot slot

We hopen dat de collectie afbeeldingen van de Amerikaanse volkstelling van 1950 u nieuwe mogelijkheden biedt voor een verkenning naar uw familieleden die na het einde van de Tweede Wereldoorlog in de Verenigde Staten woonden. Zoeken in de collectie op MyHeritage is gratis. We hebben het ook gratis gemaakt om deze records te bekijken en op te slaan in uw stamboom.

Veel plezier!