Verken huwelijksakten gratis voor deze Valentijnsdag

Verken huwelijksakten gratis voor deze Valentijnsdag

Valentijnsdag is een viering van de liefde, en wat is een beter moment om de liefdesverhalen van uw voorouders te ontdekken? Slechts voor een beperkte tijd bieden we gratis toegang tot alle huwelijksakten op MyHeritage! De records zijn gratis te doorzoeken en te bekijken van 13-19 februari 2023.

Doorzoek gratis huwelijksakten op MyHeritage

Afgezien van de romantische factor, bevatten huwelijksaktes een schat aan genealogische informatie en kunnen ze helpen een completer beeld te schetsen van de verhalen van uw familie. U kunt leren hoe oud de bruid en bruidegom waren ten tijde van het huwelijk, waar de bruid en bruidegom woonden, wanneer en/of waar ze werden geboren, de namen van hun ouders, waar hun ouders werden geboren, wat hun beroepen waren, en meer.

MyHeritage is de thuisbasis van 194 collecties huwelijksaktes met 614 miljoen records uit de hele wereld, waarvan sommige prachtig gescande afbeeldingen bevatten en andere exclusief zijn voor MyHeritage. Sinds afgelopen Valentijnsdag hebben we 30 nieuwe collecties toegevoegd met ongeveer 14 miljoen records uit de VS, het VK, Canada, Australië, Frankrijk, Finland, Italië, België, Spanje, Portugal en andere landen.

Normaal gesproken is een Compleet of Data-abonnement vereist om deze records te bekijken, maar gedurende slechts 6 dagen kunt u ze doorzoeken en bekijken, zelfs als u geen betaald abonnement heeft. Gratis registratie bij MyHeritage is vereist voor niet-MyHeritage-gebruikers.

Doorzoek gratis huwelijksakten op MyHeritage

Veel plezier!