Ter ere van onze helden: gratis toegang tot militaire archieven op MyHeritage

Ter ere van onze helden: gratis toegang tot militaire archieven op MyHeritage

Nu we Memorial Day naderen, een tijd van het jaar die gewijd is aan het herdenken en eren van de dappere mannen en vrouwen die zoveel hebben opgeofferd voor onze vrijheden, vinden we het bij MyHeritage belangrijk om hun verhalen voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we ter ere van Memorial Day gratis toegang bieden tot onze uitgebreide collectie militaire records van 25 t/m 30 mei 2023.

Doorzoek nu gratis de militaire records op MyHeritage!

Onze 83 miljoen militaire records, die deel uitmaken van onze uitgebreide collectie historische archieven, bieden waardevolle inzichten in de levens van degenen die hun land dienden in tijden van oorlog en vrede. Ze stellen ons in staat om de verhalen van hun diensttijd te verzamelen, hun herinneringen te eren en op een dieper niveau contact te maken met ons verleden.

Onze collectie omvat dienstregistraties, dienstgegevens, pensioengegevens en militaire biografieën uit verschillende landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en nog veel meer. Deze gegevens kunnen een schat aan informatie over uw voorouders onthullen, zoals hun rang, eenheid, datum van indiensttreding en ontslag, fysieke kenmerken en zelfs hun naaste verwanten.

Matrozen van de H.M.S. Repulse, verbeterd en ingekleurd op MyHeritage [Bron: Ken McGuire]

Matrozen van de H.M.S. Repulse, verbeterd en ingekleurd op MyHeritage [Bron: Ken McGuire]

Als u nieuw bent bij MyHeritage, zult u merken dat het doorzoeken van deze records een eenvoudig en intuïtief proces is. Voer simpelweg de naam in van de persoon waarin u geïnteresseerd bent en alle andere relevante details die u kent, zoals hun geboortedatum, en laat onze krachtige zoekmachine de rest doen. Als u nog geen geregistreerd lid bent, wordt u gevraagd zich gratis te registreren om toegang te krijgen tot deze gratis gegevens.

Het onderzoeken van deze militaire archieven helpt niet alleen degenen die hebben gediend te eren en te herinneren, maar kan u ook dichter bij uw eigen familiegeschiedenis brengen. Misschien ontdekt u voorouders waarvan u niet wist dat u ze had, ontdekt u verhalen over heldenmoed en opoffering in uw stamboom en krijgt u een diepere waardering voor het verleden.

Dus doe deze Memorial Day met ons mee om onze militaire helden te herdenken. Maak van deze gelegenheid gebruik om gratis onze militaire archieven te doorzoeken en de verhalen over moed en opoffering in het verleden van uw eigen familie te ontdekken.