Familiestatistieken; kom ook meer te weten over uw familie

Familiestatistieken; kom ook meer te weten over uw familie

Iedere MyHeritage gebruiker heeft gratis toegang tot familiestatistieken in de familie website. Familiestatistieken vormen een demografisch profiel van de familie en bieden een nieuwe kijk op de familiegeschiedenis. Zo komt u erachter hoe vaak een bepaalde naam voorkomt in de familie of het gemiddeld aantal kinderen per gezin. Het systeem berekent aan de hand van de informatie vermeld in uw stamboom enkele interessante statistieken uit. Dus hoe meer informatie u invult in de stamboom hoe rijker uw statistieken worden!

Heeft u zich wel eens afgevraagd of er meer mannen in de familie zijn dan vrouwen? Of hoe oud de gemiddelde persoon wordt? Houden huwelijken lang stand in de familie en weet u welke horoscoop het meest voorkomt in de familie – leuke weetjes om uit te zoeken! Begin vandaag het is heel eenvoudig en erg leuk.

Om familiestatistieken in te zien logt u in op uw Familie Website via www.myheritage.nl en gaat u naar tabblad Stamboom, vervolgens kiest u in het sub tabblad Rapportenof selecteert u het icoontje Familiestatistieken op uw voorpagina.
Selecteer Stamboom > Rapporten (Klik om te vergroten)

Selecteer Stamboom > Rapporten (Klik om te vergroten)

Aan de linkerkant van de pagina ziet u de verschillende categorieen; Plaatsen, Leeftijden, Geboorten, Huwelijk, Kinderen en Echtscheidingen. Selecteer een categorie en leer meer over uw familie.
Familiestatistieken - Leeftijden (Klik om te vergroten)

Familiestatistieken - Leeftijden (Klik om te vergroten)

Familiestatistieken - Plaatsen (Klik om te vergroten)

Familiestatistieken - Plaatsen (Klik om te vergroten)

Veel plezier!